Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. я думаю про радянську бо якщо царизм то питань не багато хоча відповіді чекаю і на це питання, яка копійка...)))

1. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Основные характеристики: Чувствительность на пятак - до...
      900 грн.
    2. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1200 грн.
    3. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
    4. Оновлена версія пінпоінтера GP Pointer виробництва SHRXY ІІ. Унікальна прошивка і плата пінпоінтера,...
      800 грн.
    5. Подводный пинпоинтер с дисплеем ,на котором изображается расстояние до цели и заряд батареи,имеет 9...
      1098 грн.
  2. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    значіть дивіця міряв лопату рулеткою лопата 25 сантиметрів у довжину штик лопати, копійку 1 гривня украйіни закопую на штик лопати, і причому пробував закопувати на абсолютно різних грунтах помітив що іноді трохи слабше а іноді трохи сильніше катушка баче копійку на штик лопати. але баче 25 сантиметрів на будь яких грунтах без винятку стабільно. те ж саме пробував робити із мідною копійкою однаковий результат, і не кидайе цвітне у чорне. в цілому до 30 сантиметрів достайе але це уже не копаемий сигнал, практично в землю бере стільки як і по повітрі. сенс ставлю 0. 1 чи 2 фільтр стойіть, чутливість 100. катушка 25 на 30. бабочка 10 кгц. ямку викопую кладу в ямку на мутузочок дірочка в копійці просведрдляна, привязана копійка мутузочком через дірку в копійці . привязану копійку через просвердляну дірку і копійці, клав опускав у ямку на штик лопати закопував і я намагався підібрати такий грунт щоб копійку катушка не побачила. на різних грунтах закопував в тому числі у березі біля води та щей на чорноземі. і жодного разу я не знайшов такий грунт щоб моя фортуна про осліпла на 25 сантиметрів. ямку засипаю повністю землею до верху до кінця а тоді махав катушкою. вді я ніколи дивлюся яке, бо коли в землі копійка то на екрані 2 полоски стойіт в середьному я так визначив для себе копати коли десь 40 і вище таке число на копійки показуйе. якщо сигнал цвітний я просто копаю коли показуйиця 40 50 60 і вище, менше 30 і сигнал якщо слабкий не варто копати. по шкалі по полосках по звуку я визначив навчився який обйект копати а який ні. бо коли навчитись наловчитись довго багато ходити копати на екран можна і не дивитись. 30 сантиметрів у землю на копіку тільки коли ток 300 але це ні до чого. согодньі закопував 1 гривню, і закопував 5 копійок в одну і ту саму ямку помахав катушкоюцвітний копаемий сигнал був на число вді не звертав уваги спеціально завтра зроблю тест якщо хочете скажу яке вді.намагався викласти пояснити чітко і зрозуміло на питаня відповім.

Блукач подобається це.
  3. ні друже, питання відпали самі собою))) вдачі Вам на копі, Ви простий але добрий чоловяга, камрад. Хоч про копійку трохи повеселили))
    моя фортуна м2 бачить чітко ці монети на 35 см. у грунті чорно-глиноземі без накрутки струму та чуйки а також так само бачить мій квазар. По повітрю та у піску моя м2 датчиком бабочка бачить пять копійок ссср на 43 см. без накрутки, дякую.

s-e-r-g-e-i подобається це.
  4. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач а ви на реальному копі у землі на такій глібині знаходили копійки? комрад у ютубі розповідав що мав крутий прилад і жодного разу не викопував копійки на глібині 30 сантиметрів.

5. Реально десь 15-25 см. Глибше або не бачив, або не було.

6. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    ну тай считайте самі у глибині особливого сенсу практично майже нема чітка ясна дискримінація металів головне і комфорт при пошуках і не копати зайве як у гареті 150. а скіки років ви копаете як давно?

7. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Або не бачить! Через проблемы фортуни з грунтом. 45 см це у дома на девані. А в грунті, який грунт попадеться. 80% що грунт буде важкий для фортуни. Ці проблеми ні хто не вирішив, і не вирішить!!! Бо це треба знати...

Блукач подобається це.
  8. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    розповідав комрад у ютубі що мав крутий прилад і жодного разу не копав копійки 30 40 сантиметрів у землю, ну то викопати ямку і закопати помахати над ямкою катушкою і порадіти глібині це одне, а коли копійка лежить 50 років боком ребром, на ребро в землі, то це зовсім інші речі. копійка яка лежить на глібині 40 сантиметрів у землі 40років, таку копійку не візьме напевне навіть прошка від оззі. головне не кількість а якість та хай навіть моя прошка погана але ж все таки всеодно в рази краща гарета 150. 250 хоч і не бере пів метра але чітко розділяйе метали, комфорт при пошуках, і не копати зайве. практикою то підтверджено що всі копійки в основному зверху.

9. Таки так, для важких грунтів беру квазар, мені нормально з ним, фортуне беру до пісочку.

10. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач а копаете як давно скільки цим займайетесь?

11. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    блукач десь приблизно місяць назад 1 комрад продавав на виоліті фортуну про від оззі в описі до фортуни було заявлено цитую- монети цепляет30 40 сантиметров. я поцікавився чи це по повітрі 30 40 сантиметрів чи у реальному грунті? користувач мені відповів що тільки по повітрі. 45 сантиметрів копійку у реальному грунті не візьме жодна фортуна від жодного майстра ні про ні м3 ні м2.

Блукач подобається це.
  12. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    Ваша броня круче чем у танка.

100 раз писали уже про ток 300...

и правильно, не копайте слабые глубокие сигналы и ниже 30, больше другим камрадам достанется. Если не в курсе - ВДИ падает с глубиной и вобще может не показываться.
    Никель-мельхиор, ювелирка, бронза как раз в этом секторе могут и быть, но вы лучше копайте уверенные сигналы 50-60, не забудьте мешок для гильз и пробок с собой взять.

didvalerij, daiker та Остап Ибрагимович подобається це.
  13. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    я вже давно поняв про ток 300 вже ж писали про те шо це не ходовий ток я із таким током не ходю. а я роблю так коли слабий сигнал копнув лопатою землі трохи зняти, а потом дивлюсь якщо сигнал сильніший і полоски стали більші на екрані тоді потом копаю. бо воно так бувайе сигнал слабий слабенький а потом лопатою копнув щоб землі трохи зняти і сигнал стайе більшим сильнішим полоски на екрані робляця більшими а далі уже видно копати чи ні.

14. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    комради ну то я не можу зрозуміти тут на форумі неодноразово йшла мова про закопуваня копійки у землю перед початком копу, і про те що після налаштувань і після зміни грунту цвітне знов буде кидати у чорнину, ну то особисто моя фортуна про на будь яких грунтах в землю до 30 сантиметрів стабільно баче підтверджено закопуваням копійки на різних грунтах, ну то який же сенс закопувати у землю що небудь перед початком копу? правильно оззі одного разу писав що повноціний нормальний коп не повинен починатись із закопуваня чого небудь у землю перед початком копу. 1 майстер який робить фортуни мені також говорив що жодних налаштувань перед початком копу його фортуни м2 м3 не потребують. согодні закопав копійку 1 гривню на штик лопати зверху катушкою помахав пищит цвітним а вді показуйе 37 57

15. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    Не мучайте 1 гривню...

Ви ще новачок....якщо не зрозуміли, то є таблиця проводимості кольорових цілей 0-90. Мідь в ньому десь 75-85 займає.
    Так ось...якщо попливе БГ\феррит, то мідь може попливти також (за 90), бо вона якраз біля цього рівня знаходиться.
    Берете любий мідяк, по повітрю повинно показувати 82-83, в землі може трохи меньше. А гривню залиште в покою вдома :D

daiker, форт55, Блукач та 2 іншим подобається це.
  16. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.797
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Та не "копiйки", а п'ятака СРСР, або мiдного п'ятака Катерини Другоi. Чому Ви копiйкою називаете гривню Украiни, збиваючи з пантелику користувачiв форума? Усi вважають що Ви дiйсно копiйки СРСР з такоi глибини викопуете реально:eek::D

Або на пиво помiняйте:beer:

Останнє редагування модератором: 26 тра 2018
    Блукач подобається це.
  17. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    мідну копійку царську грубу також закопував і результат був такий самий

18. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    добре комради питаня вирішене і тема закрита пробував я кожний раз перед початком копу, закопувати і 2 копійки 1866року, і мідяка 1814 року, і копійку украйіни на різних типах грунтів і результат був абсолютно однаковий яким би не був грунт согодні походив по полі знайшов перше срібло 10 копійок 1913, старовиний гузик, і 3 копійки ссср невідомого року затертий рік. кожний раз коли виходю копати завжди щось знаходжу і з пустими руками рідко коли повертаюсь, фортуна про це реально хороший прилад якщо купити у хорошого майстра. хто писав чимось допомагав, щось радив, всім дякую бажаю усім хороших знахідок літніх відпусток і щасливого копального сезону. ця тема закопуваня чогось у землю перед початком копу закрита бо писати про це можна скільки завгодно. всі щастя здоровя успіхів на копі всім всього найкращого тема вичерпана.

19. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    813
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    Пишить= монета,а не копеика :D.Выше писалось.Ну это я так:beer: себе представляю.С ув.

LOGOPED подобається це.
  20. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Вчера провел тесты. ПРО и М3. Не помогает точность отстройки от грунта у ПРО. С одной и той же катушкой ДД25 стараясь выдавить максимальный результат на монету закопанную на 30см победила М3. Более четкий уверенный сигнал. Но очень огорчил другой тест, а именно на некрупное золото. Попробуйте. Может это у меня одного так все плохо.

21. меня тоже огорчил, я пробовал дать частоту 16 кгц, видит по воздуху рядом с датчиком, во влажном грунте черняга. В сухом можно достать если озвучить вди до -35 цветом в меню. Во влажном уносит в -60 ничем не вытянуть. Пробовал проху и м3, мне хочется мку вернуть, режим голд и попробовать. Чтото мне думается что мка по голду лучше работает. Проха точнее от грунта отстраиваеются но это мне не говорит что она его не видит как квазар например, небо и земля по грунту хотя и квазар на болоте не очень. Или прикуплю руно на голд.

22. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Провёл тесты, как были настроены приборы, ток в датчике? в первом и втором случае, усиление?, режим работы?, датчик частота ?, какой КУ приёмника у М3 и у ПРО ? что за цели?
    Это тот прибор что Вам подарили:

23. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Я написал. Добивался максимального результата. Да, ПРО тот что подарили. Частота 8,5кГц и 16кГц. Датчик один и тот же. Цели 5коп СССР, 5коп масон, и оно- золото.

24. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Нужно понять, что, с нормально сделанным прибором Фортуна ПРО, можно всегда хорошо видеть цели, что видит другой прибор и Квазар в том числе, если болото, значит нечего накручивать усиление и ток, и будет аналогично с " типа грунтонезависимыми приборами" ( на самом деле нет таких и не было никогда), но, стоит грунту подсохнуть и с прибором Фортуна-ПРО можно добавить и взять цель глубже, когда с Квазаром добавить нечего.
    На счет "маскоподобных " приборов, они хороши только когда влаги много до 30 см глубины, там эти приборы хорошо работают, но, стоит подсохнуть грунту и они слепые, вхлам просто по глубине на сухом грунте проигрывают Фортуна-ПРО.
    Вот делаете выводы по тому, что есть в руках, именно конкретный экземпляр, где не понять насколько правильно там всё сделано, если условие добротность датчика-КУ приёмника угадали, прибор наиболее близок к правильной работе, если этого никто не пытался сделать, все эти выводы далеко не показывают так как должен работать этот прибор.
    Дам совет, купите "руно", потом Деус, потом Е-Трак, и чтобы понять, что работа всех без исключения приборов будет напрямую зависеть от состояния грунта попробуйте ещё освоить АКА Сигнум, после этого, просто уверен, недостатков для вас в приборе Фортуна ПРО станет в разы меньше.
    Если вы не довольны, а это постоянно так почему-то, значит этому есть причины. Может дело не в приборе вовсе?

25. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Давайте проясним. Я давно пользуюсь Фортунами. И Квазар есть. И ток я знаю как регулировать. Я Вам напишу так, регулировал все, чтобы увидеть монту. Естественно ВДИ было уже высокое. Но видело. И к стати, Маску я тоже закончил.