Про уже у багатьох є. І у мене також але мав тільки один вихід із дд 38 (6грц) також присутня в комплекті дд32(12грц). Еволюція прибору дуже помітна у порівнянні із "м"-кою. Коментувати поки не берусь тре пару кладух підняти для повної ясності картини
Да нет, ошибаетесь, ПРО-2 уже пошел в массы, несколько рабочих приборов уже в руках камрадов, Фотртуна ПРО на сегодня уже очень много есть.
Якщо прибор хороший і хватає часу на коп, то часу на дописи не особливо вистачає. Тут багато дописів від тих у кого не склалось потоваришувати із ним по різних причинах.
Никто никому ничего не должен. Просто интересно посмотреть на отчёты (видео), если таковые имеются. Вполне допускаю, что прибор очень удачный, но хочется видеть реальную работу у незаангажированных юзеров и самому сделать выводы из увиденного. Пока прибора в руках нет - только так можно что-то узнать.
Имею ПРО с тремя датчиками - два из них более-менее ВЧ (ДД26х28 12кГц и ДД20х20 13кГц). Имею также участок с конкретным чернозёмом, да ещё полным металломусора - для его выбивки и комплектовался МД. Дружит прибор с таким грунтом отлично - это моё мнение. Было поднято несколько царских монет и куча прочего (монеты СССР, части разбитых радиоламп и т.д.). Даже рыжик был на глубине около 25см - 10 рублей. Ток не нагоняю (35-60 мА в зависимости от влажности грунта в разные дни), усиление обычно 100% (когда много чермета - снижаю до 40-50%, чтобы не было фоновых сработок с призвуком цвета), сенс стараюсь ставить поменьше - чтобы был на грани ложняков (иногда только удаётся понизить до 00, а так обычно - 01-03). Пробовал поднимать ток - прибор вообще тогда ничего не видит. Вот как-то так. Относительно отстройки от грунта - всегда на автомате нормально отстраивается.
а у вас від кого фортуна про який виробник? від бракоробів фортуни про також бувають у бракоробів немало людей купило фортуни. от прочитайе людина ваш пост купить фортуну про у деловера і побаче що нема ніякого толку а гроші викинуті дарма коли пишете пост указуйте виробника.
С каких пор Вам стало интересно кто производитель?Несколько постов выше для Вас не имело значение кто собирал прибор,главное что бы по повітрі ловила копійки 30 40 45 сантиметрів.Посты подобные Вашим и вводят новичков в заблуждение. P.S.-прошу прощения у ув.Amadeu$ за флуд
я ніколи ні одного разу прямо не говорив і не стверджував що головне щоб копійки ловила по воздуху 30 45 сантиметрів, а якщо я десь говорив то найдіт і покажіт. я просто порівньував свою фортуну про з іншими фортунами про. питався я у одного комрада на віоліті він продавав свою фортуну про від оззі, то він міні писав що його фортуна про точно так само лове копійки по повітрі 30 45 сантиметрів. ну тай у мене коштуйе фортуна про 6200гривень а хтось купуйе в елітного майстра за 7500гривень а пошукові параметри то однакові, і в чому ж різниця я так і не можу зрозуміти? согодньі ходив на коп знахідки йе і все нормально хоча прилад себе показзуйе після цілого сезону. я говорю про зовсім інше прочитайе новачок ваш пост ваш позитивний відгук про фортуну про, і відразу прийме рішеня собі купити фортуну про у якогось бракороба. я маю на увазі якщо ви вже пишете позитивний відгук про фортуну про то виробника конкретно називайте щоб прочитав новачок ваш пост і знав хто виробник і в кого купувати щоб не влетіти на гроші а то купуйе у відомойі кантори і 4500гривень викине дарма.
Извините, но вы наверное с головой не дружите и с грамматикой. Вам уже 5 раз написали про накачку тока и что "по воздуху" - это не тесты. И про цену - тоже. Оззи - один из разработчиков этого прибора и с проверенной репой. Можете купить БМВ с Германии и БМВ с китайского завода для внутреннего рынка, и посмотрите в чем разница. У меня были такие клиенты...на арабских Тойотах Ленд Круизер...которые стоили на 20к дешевле... ...вот только они рассчитаны на эксплуатацию в климате +30 + 45, а не в -30... Итого - зимой все масло на земле и нет отопления в салоне. Но зачем платить больше? Как раз ваши посты в стиле "зачем платите больше?" и сбивают с толка новичков. Ведь есть же довольные покупатели в магазине Деловера
ви перший хто про це мені написав, пару раз я задавав це питаня але конкретну чітку вичерпну відповідь я так і не отримав, ніхто ж мені нічого не писав я уважно стежив за відповідями. мені у відповідь одного разу хтось написав цитую- у оззи и сдр берут прибори из за стабильности роботи прибора. на виолити у комрада у якого йе фортуна про від оззі питаю він сказав цитую його слова він пише. -я первий из розработчиков етого прибора ми первими их розрабативали и с ними ходили, но ведь с фортуной про от другого розработчика нету комфорта при поиске. кожний у кого я питався і у ютубі і на віоліті я питався у людей в кого фортуна про від оззі, такі от відповіді я отримую які нічого не означають і не дають якойісь ясності. добре комради всім хороших знахідок щастя і успіхів і стабільності роботи приладу цю тему я для себе я закриваю.
Добрый день. Попался мне в руки блок Фортуна-ПРО в качестве подарка. Катушку подсоединил правильно свою трехчастотную. Работает на М2-М3 отлично. 1. На 16кГц при настройке на феррит медная монета уносится в сектор грунта практически полностью. 2. На 8,5кГц у той же монеты очень высокое ВДИ. 3.На 5кГц я уже задолбался настраивать прибор на феррит. Постоянно двойной на 5коп СССР и никак. Что только не крутил. Куда только феррит не ставил. Таких проблем с М2-М3 не было. Плюс к тому перевернуть фазу баллансом грунта в ручную не представляется возможным. 4. Тяжеловато выключить прибор. Часто попадаешь в меню.
Не зря видать подарили... Видно совесть у подаривших всё-таки есть, раз денег не брали. Вы теперь обладатель уникального экземпляра, это точно. Такого больше нет ни у кого.
У мене теж було порівняння м-ки і м2. Скажу, що м-ка, легша в налаштуваннях за рахунок можливостей ручного налаштування. Що та, що та мають проблему що-до грунту. По глибині однакові. Нормально зроблена м-ка по стабільності така ж як м2. Якщо ПРО чи ПРО2 і справді позбулись проблемної зони - грунт, тоді вони й дійсно на щабельку вище.
комради скільки всього поганого писалось на цей прилад а дарма чудовий вартий уваги прилад кожен раз коли виходю копати рідко коли повертаюсь із пустими руками, кожен раз щось знаходжу дуже чітко конкретно розділяйе метали непотрібно стільки зайвого копати як у гарета 150 тут у фортуні про із розумом все зроблено. і причому у мене коп починаеться без жодних закопувань у землю чого небудь перед початком копу. на різних грунтах на штик лопати я копійку закопував і як я не старався підібрати знайти важкий грунт щоб при токові 100 моя фортуна про не побачила копійку. то на будь якому грунті на штик лопати моя фортуна про стабільно копійку баче яким би не був грунт на різних грунтах закопував. загальна глібина обнаруджения копійки і копаемий сигнал 25 27 сантиметрів при токові 100 120. і відразу наперед відповідаю на ваш аргумент який ви предявите- я якщо куплю катушку дд 30 32 у мене також буде брати в землю 35 сантиметрів. тому не треба говорити що у вас глібина обнаружения копійки більша ніж у мене. скільки спорів було суперечок на цілих 80 сторінках брудом поливали цей чудовий металошукач якщо у хорошого виробника брати то це вогонь а не прилад.
яка катуха у Вас, частота та розміри, який фільтр виставили, підсилення та чутливість було на приладі у момент виявлення копійки та яке вді показувала копійка? ямка була закопана чи махали датчиком над ямою у якій лежала копійка на дні чи була вставлена у щілину грунту? чекаю змістовну відповідь на питання, дякую.