seh, боже какой бред вы несете... на нормальных двух аккумуляторах 18650 Panasonic 3400 мАч Про-шка легко и не принужденно работает два дня без какой либо потери глубины! похоже ваш "нормальный" производитель впихнул вам б/у аккумуляторы, если вообще не китайское г..вно а так вообще да, имея извращенную фантазию, можно и автомобильный аккумулятор прикрутить и запитывать прибор проводами, перетаскивая аккум от ямки к ямке... только имейте ввиду, что повышение напряжения батареи глубины не добавит, по скольку в приборе стоит стабилизатор напряжения.
rкажись херве качество, на базаре ничего нормального тебе не продадут, купи бу литии https://reibert.info/threads/55-grn-akb-18650-li-io-panasonic-sanyo-samsung-sony.664820/ и все будет норм
seh, "дешева рибка - погана юшка", гадаю чули таке? купуйте нормальні аккумуятори і буде у вас нормально працювати прилад (якщо проблема дійсно в них) PS про два дні трішки збрехав, бо взагалі то три дні, якщо не ставити максимальну гучність.
Вперше чую, щоб від заряду акума в приборів фортуна залежала глибина. Скоріш за все у Вас термо нестабільний датчик. Перший замір був на налаштованому при кімнатній температурі датчик. Через пару годин копу, при температурі +5, чи яка там, розбаланс втік і відровідно потягло фазу. В наслідок цього, можна сказати, що датчик розлаштувався. І нормальних показників не буде.
блок вимикаеться при 3 вольтах, мінімальний розряд акума не встановльуйеться, ну то ж поміняв икамулятор то ж побачила катушка копійку на 30 сантиметрах у землю пищала цвітним то ни знаю шо йому таке чи акуми може погані чи ток падайе тай глібина менша стайе.
встановлюеться! 6 Вольт ставите и вперёд! Не меньше 6-ти вольт, для адекватной работы! А если датчик поплыл, то по любому глубина падает!
ну то якби купити і шоб воно служило довго, я до клона ранче купив икамулятор то брак оказався і 300 гривень даром викинув.
Качество браком редко бывает! Возьмите что советуют, или на худую ногу купите с ноутбука б.у. акумуляторы в компьютерном сервисе за копейки! Выберите лучший, там их вроде 5 шт, если не ошибаюсь и будут 100 лет и три года служить!
о то це ви ідею харошу підказали я в селі живу у сусідньому районі йе майстерня по ремонту теле відео компюторнойі техніки треба туди пойіхати спитати чи йе б.у икамулятор від ноутбука тай взяти
Там просто негодные акумы могут быть или слабые, а разковыряете а там из 5-ти шт, 3-4 окажутся отличными!
а коли розбаланс датчика я то даже не знаю шо це таке розбаланс датчика, але коли зброс настройок нажати а потом наладити всьо і феритом отстройітись і настройітись а поможе.?
Тогда вы с прибором нечего не сможете сделать! Хотя можете изучить инструкцию наизусть, тогда поможет! Посбиваете всё! И будете над ней сидеть как старуха над корытом! В Инструкции есть разбаланс и всё остальное! Изучайте хоть что бы примерно знать с чем имеете дело!
Народ це хохма?До першого ківтня ще далеко .Я прочитав і з стільця випав.Особливо про ИНКУМУЛЯТОРИ подобається.Ті що були вчора по пять рублів.великі,а ті що по три сьогодні дуже малі.і току мало дають .І про яму.також,потрібно глибшу рити сантиметрів 60!І навіть монету не класти буде бачити
соловей 2005 але все таки приладом я задоволений як дитина мала, 6 тисяч коштуйе а пошукові показники і характеристики як у деуса, хорошого прилада купив
Я дуже радий за ВАС.А до цього з чим вели пошукПідправте адрессу ."Винницкая".або" Вінницька" а район який?
Тут потрібно розуміти нюанси - як вже неодноразово згадувалося - з фізичного принципу ІВ-методу вже витисли усе, що можливо. Тобто з основних пошукових показників - глибина виявлення, дискримінація, розділення цілей, сучасні детектори якщо і відрізняються, то не на багато. Основна конкурентна боротьба спрямована у напряму "наворотів" та дизайну. Ваше зауваження з серії - на "Жигулях" можна доїхати з пункту А до пункту В так само, як і на Лексусі. При цьому "Жигуль" коштує, як одне колесо від Лексуса - який сенс переплачати? (і в чомусь ви праві, але ж Лексуси чомусь купують).
сдр показував на ютубі як деус бере в землю однаково така само як фортуна то правда, моя фортуна копійку 1 гривню украйіни 30 сантиметрів у землю баче, сдр напевне говорив правду коли писав що продав свій деус.