Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. Дуже добре підійде.

1. Новый GT 110 + обновленный чехол и тренчик,+ крона и защитный колпачек..все одним лотом...смотрите д...
      625 грн.
    2. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    3. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
    4. Это электроника миниметаллоискателя/пинпоинтера позволяет находить металлические предметы на небольш...
      400 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    с "про" металлолом собирать??!?

я слегка в шоке!..

выгоднее было бы клон отремонтировать и еще в придачу чисто глубинник купить.

Останнє редагування: 29 січ 2018
  3. Олександр Перипатетік

Олександр Перипатетік Schütze

Повідомлення:
    58
    клона більше не хочу дискримінаційі металів у нього нема і просто набрид пора моміняти прилад

4. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    то я ж сказав коп майе бути широкопрофильний по всьому

5. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    тяжело читать ваше "литературное изложение" о том,что вам нужно)))
    отвечу: для поиска по войне или поиска металла вам больше подойдет низкая частота,например 6 кгц и катушка диаметром 32 см,она и монетки будет видеть, если вам это важно,но различная мелочь в большинстве случаев будет отсечена.

6. Да ему там пофиг мелоч не мелоч, чк и кр. человек после клона в начале пути, железо и монетки если попадут и то добре. Ошибка что взял фортуну про, нужно было начинать с аси или второго фишака. А так завел себе лишний головняк и по деньгам растраты. Чел в кладопоиске ноль мышления, просто поиграться, а там если после фортуны желание не отобъется то пойдет дальше и понимание и рост и т.д.. Думаю ниче ему не нужно, прибор самый простой и датчик к нему, это пиратовод пока что очень наивный и простите глупый в копе антики.

Kornet 75 та Vitalik Zmej подобається це.
  7. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    блукач та шо ви таке росказуйите я із клоном 5 років ходив, у брата гарет йе перший раз я його в руки взяв і за 1 день його почти освойів там по сигналу і тону і по шкалі всьо визначаеться і копійку і значок зразу найшов в перший же раз коли в руки його взяв, мінелаб такий шо без екрана я тоже бачив, шкали там нема там по звуку і тону звука всьо розличайиця по звуку видно копати чи ни копати. бачив я другі металошукачі після клона. то я гарета перший раз в руки взяв і зразу освойів його основні сигнали показаня шкали і.т.д. і в перший же раз копійку найшов і значок софійівки. 3 місяці десь приблизно треба буде щоб освойіти всі звуки сигнали показаня шкали і.т.д. які блок показуйе. я ж знаю як це ходити і копати. як це хтось майе ним шукати не знаючи його сигнали звуки показаня шкали його тони і.т.д. ходив я із гаретом і мінелаб бачив також, понятя я маю як копати. такі випадки все таки можуть бути коли купуйе металошукач і не майе жодного уявленя про те як ним користуватись незнаючи його сигнали звуки показаня шкали і.т.д..

8. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    олександр перипатетік, капай усё от -35 до +87.

9. MHC

MHC Oberfeldwebel

Повідомлення:
    345
    Адреса:
    Гражданин мира
    Странно. А я вот Гарретт до сих пор не понимаю иногда что показывает, больше на слух и на всех металлах. Ибо после установки Торнадо: пин стал хуже, захват мусора стал шире, начал понимать что такое гвоздь под фальгой или гвоздь возле монеты. А еще ямы в колено пошли. И тут понял, что нужен прибор более информативный и точный в разделении целей :)
    Но до того уже по-года курю форум, инструкции. и еще покурю пару месяцев пока погода позволяет, чтоб на копе знать что делать с новым прибором.
    В аське сразу все просто кажется, а после установки человеческой катушки приходит понимание какая глубокая кроличья нора :)

10. не дивуйтесь бо Ви такі питання задаєте що складається враження.... Але хочу Вам сказати що пошук реліквій це не пошук заліза і одними знаннями шкал та звуків приладів не обійдеться. Тому вивчайте властивості металів, грунтів, історичне значення та оприділення знахідок, що таке ЧК, КР, СКІФИ, РИМ і т.д. які метали у які часи як відображаються, як звучать, які глибини та частоти їх визначення. Я роблю висновки з Ваших запитань, вибачте але Вам треба у розділ Для Новачків спочатку а фортуна про це прилад профі рівня і треба розуміти ази копу. Ну але копати можна і методом тику як я наприклад))).

Олександр Перипатетік подобається це.
  11. Petry4ello

Petry4ello Stabsgefreiter

Повідомлення:
    159
    Адреса:
    Kharkiv
  12. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    а чому б і ні чому ж не створити фортуну про1 фортуну про2 адже коли зявляеться якась нова технологія чи виріб то він проходить модернізацію і вдоскональуеться але для вдосконаленя фортуни про потрібні відповідні тести дослідженя треба виявити помилки браки недоліки фортуни про. і у фортуні про1 виправити ті недоліки які були у фортуні про а для цього потрібні повносезоні копи одиниці людей купили прилад фортуну про, багато хто про нього навіть не чув реальних відгуків дуже мало. прилад фортуну про дуже критикують йе сумніви якості цього приладу,але ж усе таки давайте подивимось реально на історію людства і науку, було немало випадків коли хтось сам один придумував геніальний винахід і геніальні речі, наприклад калашников сам один просто так із голови придумав геніальний безвідмовний автомат ну так було тисячі генійів і ніхто з них автомат такойі надійності і безвідмовності придумати не зміг.. ну так чому б не припустити цілком можливо що якись геній придумав геніальний простий і дешевий у виробництві металошукач під назвою фортуна про? як відомо все геніальне дуже просто. куплю катушку на свою прошку весною перевірю і відпишусь обовязково.

13. TANKIST0168

TANKIST0168 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Полтавская обл.
    Зачем было ОЛЕД менять на ЛСД? Как же скорость работы при близких к 0 температурах? И ведь кто то распинался и тут и на профильном, что и так прекрасно видно. Зачем было менять? По ходу так и будет теперь у меня валяться незапаянный проц с прошивкой ПРО-ФМ и переходник под ЛСД. Выкинутые на ветер деньги.

Мирослав Ткачук та Vitalik Zmej подобається це.
  14. GARRETT 250

GARRETT 250 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    5.120
    Та чего не понял?
    Я про то что и за Фортуну про хр..х видео нету, и на другую версию тоже не будет! Некто ещё не показал толком ничего, никакие работы, отстройки и показания после отстройки на рунт, кроме Ярослава! К сожалению!
    Я думал сделать хоть в сравнении с Тёркой и Маской 4 про, но и погода и проблемы пока не дали по снимать!
    Я лично результатами доволен по тяжёлому чернозёму, Находки пёрли конкретно, Маску переплюнул, показания были одинаковы что в земле что в грунте, но помуд....я нужно что бы так настроить , это минус был и будет! Есть такое чуть, что приезжаешь на место и нужно зарывать пятак Екатерины, место не знакомое, и фиг его знает куда занесёт его по ВДИ. Больше минусов не вижу для себя кроме скорости, есть с чем сравнить! Экономная, глубокая, требующая внимания! :D

Мирослав Ткачук подобається це.
  15. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Но не с Фортуна ПРО.
    С Фортуна ПРО монетки не закапываю, просто отстроил на слух, очень точно и всё, пол-минуты это занимает ( с Фортуна-М, не возможно на слух так отстроить, потому, что не слышно, и не видно ( нет маркера грунта), на сколько сильным приходит сигнал от грунта. По этому Вам не понять с Фортуна-М, как работает на грунте Фортуна ПРО.
    С изменением амплитуды разбаланса датчика в Фортуна ПРО фаза меняется минимально, по сравнению с Фортуна-М.
    Есть компенсатор не влияющий на глубину обнаружения, достаточно заметив рост разбаланса просто его компенсировать, нажав кнопку, при этом, фаза практически на месте, я компенсатор включил навсегда и не знаю ничего после этого, в смысле о страшилках от Вас, нет ничего подобного с Фортуна ПРО.
    Напомню Вам, в очередной раз, у Вас нет прибора Фортуна ПРО, а Вы продолжаете рассуждать и агитировать людей купить Терку-705, здесь в теме о приборе Фортуна ПРО, после опыта с Фортуна-М.
    Это называется флуд. Извините, но как есть.

16. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    да не в минус,а в +)))в минус 20 ни один прибор нормально работать не будет)))я имел ввиду разброс температур в плюсовую сторону)))

Мирослав Ткачук подобається це.
  17. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    Он что должен постоянно включен быть?

18. GARRETT 250

Повідомлення:
    5.120
    В + У меня проблем раньше не было! Никогда!
    С этой не ходил! Только по холоду! И повторюсь, у меня она есть, и за первый выход, даже за первый, я могу сравнить и с Фортуной М и с Фортуной 2 !
    И если она сразу у меня не в продаже, то тут не всё так плохо как Вы пытаетесь описать!

19. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Тему почистив.
    Повідомленням що не стосуються технічних питань щодо роботи даного конкретного приладу тут не місце! Тут технічний форум, а не курилка!
    За подальший флуд в темі буду банити!

20. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Я включил компенсатор разбаланса изначально на всегда, после этого, откалибровал датчик на феррит, теперь, при разной температуре, если разбаланс чуть меняется, просто в меню компенсатора нажимаю кнопку "вниз", прибор устанавливает минимально возможный разбаланс, при этом, уход фазы минимальный, что после процедуры баланса к грунту уже не имеет значения.
    В ранних версиях приборов Фортуна компенсатор разбаланса немного "убивал" глубину, в приборе Фортуна ПРО, этот узел не влияет на дальность и глубину обнаружения, по этому можно его включить и не выключать.

GARRETT 250, tigrec та Мирослав Ткачук подобається це.
  21. krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    679
    Адреса:
    Lemberg
    Ось таке "ноухау" постять в фейсбуці. Це фейк чи фортуна про буде мати продовження?

Roma Romashyn
    9 лютого о 20:33

Не за горами фортуна про2

Прилад ще не у продажу та тестується але головне те що він більш досконалий за попередні версії фортун, може працювати з датчиками які зроблені не досконало та мають великий розбаланс. І головна відмінність те що він вміщує у собі два пошукових прилади це цифрова фортуна про 2 і аналогова. У режимі аналога вона має вражаючу швидкість, дискрим та можливість бачити монету під залізом по типу термінатора.

22. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Повідомлення:
    3.305
    Адреса:
    Worldwide
    С добрым утром, как говорится.... Тема уже давно обсуждается тут https://reibert.info/threads/fortuna-pro-2.977380/page-2#post-10762178

23. krotor

krotor Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    679
    Адреса:
    Lemberg
  24. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    шановні комради вирішив відписатись значіть купив фортуну про у одного недуже відомого але хорошого виробника, і сам особисто своими очами побачив переконався що фортуна про від цього виробника або іншого легендарного майстра нік якого схожий на імя одного американського співака, може дати жару деусу минелабу и.т.д.. Моя фортуна про про брала копійки за 40 30 сантиметрів по повітрі так само як показують в ютубі тести деуса минелаба голден маск.и.т.д. закопав я в землю копійку украйіни 1 гривню рулеткою помірав 30 сантиметрів глібина і моя фортуна про бере сигнал і цвітним показуйе. Я дуже радий що купив вдала успішна покупка, я то радий був як дитина мала за 6 із половиною тисяч купити апарат який конкурентно здатний із деусом минелабами і.т.д.. Але встиг я уже трохи розчаруватись справа в тому що на такій глібині 30 сантиметрів фортуна про постійно бачити не буде, на такій глібині фортуна про баче тільки перших 2 3 4 можливо 5 годин. а потім вона сліпне і майе приблизно майже такі самі пошукові показники як гарет 250 чи гарет350. Закопав я у землю на 30сантиметрів копійку 1 гривня украйіни, землею присипав, ногами затоптав, катушкою помахав над ямкою пищит моя фортуна цвітний сигнал показуйе. Все нормально все добре баче моя фортуна копійку за 30 сантиметрів у землі все добре і я задоволений і радий. Але прийшов я до цейі самойі ямки де закопана копійка 1гривня украйіни, через 2 чи 3 години коли трохи підсів акамулятор помахав катушкою над ямкою реакційі катушки на копійку ноль небаче катушка копійки і не пищит. То я відразу все зрозумів чуть чуть упав заряд акумулятора і катушка відразу баче на 10 12 13 сантиметрів менше і фортуна про буде мати самі показники як гарет 250. Акамулятора потужного для фортуни про треба ось такого типуhttps://aky.com.ua/product/ventura-gp-12-13-12v-13ah-12v-13ach-/ то тільки на ньому вона буде стабільно працьувати і реально у землю на 30 сантиметрів бачити хоча б перших 6 годин копу або весь день. Прилад то феритом і частотою по всіх параметрах налаштований на певний електрострум, а коли струм акумулятора падайе хоча б на 3 4 вольти то і глибина пошуку зменшуеться і майе хвалена фортуна про такі самі пошукові показники і глибину пошуку як гарет 150 особисто согодні сам бачив і переконався. Поки акумулятор зарядку тримайе прилад баче копіку за 30 сантиметрів у землю, чуть чуть на 3 4 5 вольт икамулятор просів, і моя фортуна про копійку за 30 сантиметрів у землю вже не баче, поміняв икамулятори над ямкою катушкою помахав пищит цвітним баче катушка копійку акамулятор такого типу требаhttps://aky.com.ua/product/ventura-gp-12-13-12v-13ah-12v-13ach-/. то я не можу зрозуміти тулят туди у блок фортуни про телефоні акумулятори або пальчикові акумулятори АА 18361. вийшов чоловік у поле, 2 3 4 години походив икумулятор просів і майе чоловік фортуну про із такими самими пошуковими характеристиками і глибиною пошуку як гарет 150.

25. seh

seh Stabsgefreiter

Повідомлення:
    373
    Адреса:
    вин обл
    сдр такі відео як ви для ютубу знімайете із заряженим икамулятором коли фортуна про на відео бере копійку за 30 сантиметрів у землю. попробуйте взяти свою фортуну про, походити із нею, 3 4 5 часов у полі покопати, а потом спробуте чи буде вона брати на слегка підсівшому икамуляторі 30 сантиметрів у глібину???????????????????????????????. я вже попробував то я знаю результат.