Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    Чудак человек,я просто поражаюсь!!!значит на форум зайти и 2 страницы мозги людям выносить можно,а сделать один звонок смысла нет! ржунемогу)))
    Доверить ремонт неизвестно кому тоже можно,а переслать по гарантии автору прибора стремно)))хотя даже не общался с ним!!!!жесть!!!!
    Чоловиче добрый,на форум лезут с подобными вопросами если спаял сам и накосячил или автор прибора нахлухо отказался ремонтировать или купил б.у, а он здох и тд,а вашем случае ничего этого нет!!! Не парьте людям раньше времени мозги!С ув!

Лісоруб, LOGOPED, Лясник та 3 іншим подобається це.
    1. Пин китай состояние новый ,комплект без кроны
      430 грн.
    2. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
    3. Новый,влагостойкий,пылезащитный и грязезащитный чехол для пинпоинтера…смотрите другие мои лоты,есть...
      109 грн.
    4. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
    5. Обновленная версия подводного пинпоинтера GP Pointer II модель 2021 года. Уникальная схема и плата п...
      820 грн.
  2. Олександр Перипатетік

Олександр Перипатетік Schütze

Повідомлення:
    58
    значіть шановні комради діло було так внесу ясність щоб було зрозуміло- купив я його всьо було нормально але проблема була лише в одному його зарадити пів дня походив нівіть менше ніж пів дня і икамулятор здох. адже під платою стоять телефоні икамулятори і потужний достатньо великий динамік який споживайе багато струму. то я икамулятори викинув проводки вивів наружу приспособив його працьувати від икамулятора другого металошукача, клон у мене металошукач йе. то назад його вертати після того як я всередину до нього лазив і викинув мізерні телефоні икамулятори гарантійі назад його вернути вже ж нема. значіть суть проблеми електроживленя йому наладити і все. багатьом не зрозуміло навіщо ж я тему створив- просто цікаво знати чи хтось стикався колись із таким металошукачем,? чи не фуфло? я хотів просто отримати інформацію про даний металошукач даного виробника і все. а то хтось думайе шо я тут флудю і просто так незрозуміло для чого тему сворив. поясньую і кажу я хотів отримати інформацію про даний металошукач чи не підробка часом чи нормальний металошукач и.т.д. спочатку нормально працьував тепер глючить.

3. rasvet

rasvet Gefreiter

Повідомлення:
    117
    Адреса:
    Украина конотоп
    Ну тему створили трішки раніше! В мене квазар Антона акумулятори такіж, все працює. В мене виникли, навіть не питання, побажання до мд після декількох виходів, я звязався з виробником, вислав мд, і за два тижні а може й менше мд знову в мене, все працює мені подобається. Раз сам туди поліз то хай не по гарантії, та всеж справить. З чьго ти взяв що в тебе має попасти мд? Ще раз повторюся ти ж неразу не звязався з виробником!
    Чи мені ссилку на цю сторінку виробнику скинути!

4. ні не фуфло, у мене від нього аппарат і також відсилав на заміну датчика на такий як я захотів але відсилав з блоком для налаштування. Цей майстер дуже порядний але після того що Ви зробили ясно що він не буде Вам допомагати хіба що поясните та вмовите усе переробити як має бути бо живлення фортуни має дуже делікатні моменти без налаштування яких прилад не робитиме добре. Можете попросити Антона встановити Вам стару схематику живлення на підлокотнику але і там моменти заряду та стабілізації про яки Ви не петраєте. Якщо погодится то вишлете усе купою, оплатите персил і через тиждень-два будете задоволені. Але пояснюйте усю правду, претензії та Вашу переробку телефоном з повагою до майстра і будете задоволені. По поводу а чи не кинуть мене, не кинуть бо воно того не варте тим паче що у людини репутація. Антон Баришполець, Миргород телефони самі знайдете.

Vitalik Zmej подобається це.
  5. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
  6. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    та просто після того як я проводки наружу вивів то він після цього начав глючити, але коли зарядне до икамулятора в резетку включене він працьуйе коли зарядне з резетки витягую блок трохи попрацьував і виключайеться. метали чудово розрізняйе. але не може самостійно працьувати на икамуляторі,, виключайеться сам від себе тільки но навантаженя на катушку блок виключайетьця контакти антона в мене йе.

7. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    шановні комради ще раз вас потурбую викладу фото тільки що експерементував із блоком. для тих хто не в курсі хто не знайе не читав тему внесу ясність, значіть всередині блока металошукача такий як на фото стояли икамулятори такі як у телефона 2 штуки зйеднані в один, в блокові металошукача викинув икамулятори. а проводки вивів наружу і приеднав икамулятор. із икамулятором блок не хоче працьувати вимикаеться сам від себе. Тільки но катушка побаче метал зреагуйе на метал блок вимикаеться. Согодні спаяв икамулятор із 2 икамуляторних батарей які дістав із надлобного шахтарського фанарика і підключив до блока металошукача, тільки що 40 хвилин махав желізом біля катушки і блок пищав на метал але не вимкнувся сам від себе. Ситуація виходить така на 12 вольтовому икамуляторі від металошукача клон, блок фортуна про вимикаеться,але на таких икамуляторах які ви бачите на фото блок працьував 40 хвилин і не вимкнувся сам від себе. А чого ж на 12 вольтовому икамуляторі він вимикаеться, а на 2 батареях від надлобного шахтарського фонарика 40 хвилин працьував і не вимкнувся а йорму може конденсатора якого на проводах до икамулятора поставити?

Images:

Фото0067.jpg
    Фото0070.jpg
    Фото0073.jpg
    Фото0066.jpg
  8. -sharp-

-sharp- Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    тернопольская.обл
    12 вольтовому икамуляторі від металошукача клон - изделие пришло в негодность.
    емкости в нету и зарядка ему вообще не поможет

9. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    а я ж думаю шо ж таке шо коли зарядне до икамулятора підкключене блок працьуйе тіки но зарадне витягнути блок виключайиця акум несправний от воно шо може бути

10. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    о то це справний він просто икамулятор може поміняти ?

11. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    шановні комради щиро дякую всім хто писав хто відповідав хто підтримував хто мені відповідав писав, все стало ясно і зрозуміло, новий икамулятор треба купувати от воно що блокові було. тільки но вимикаю зарядне від икамулятора блок відразу гасне вимикаеться от воно що таке було. справний блок нічого йому нема нетреба його ремонтувати. все вияснилось щиро дякую всім хто писав відповідав підтримував всім всього найкращого і найкращих знахідок і золотих монет.

12. -sharp-

-sharp- Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    тернопольская.обл
    я уверен... он рабочим (блок) и не был никогда
    если туда г***о пихать то что получим на выходе ?
    ---------
    грустно но правда

13. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Всем привет! Вот обнаружил у себя такой косяк в про. Балансир датчика криво работает. Кто пользуется, можете проверить как он у вас работает? А то я жму сбалансировать, а он очень плох балансирует. Например 1.5 воль, он балансирует на 1,3 вольт. И если несколько раз нажимать на баланс, то по разному балансирует, минимум получалось 0,9вольта.

14. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    шарп але телефоні икамулятори для такого мощного динамика це жесть я ніколи не повіру шо на телефоних икамуляторах металошукач буде успішно працьувати. постійна зарядка розрядка икамулятора рано чи пізно буде питаня переходу на повноціний икамулятор

15. -sharp-

-sharp- Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    тернопольская.обл
    размер динамика не имеет никакого значения.
    для фортун рекомендован на 50 Ом
    ------
    те аккумы что вы например купляете вместе с мобильным не имеют ничего (кроме размера) общего что запихнули вам

16. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    у мене тіліфон нокиа х2 постояно часто музика в ньому грайе постояна зарядка розрядка икамулятора, ну то икамулятор довго не служе те саме буде в металошукачі. ну то ж чим більший динамік тож току більше йде на динамік

17. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Друже, перш за усе правильно українською мовою цей пристрій називається "акумулятор". Будь ласка, не калічте мову!
    По-друге, ємність телефонних акумуляторів навіть у дешевих моделях лежить у межах 900-1500 ма/год, що відповідає ємності гарного набору пальчикових батарейок, тобто. цілком достатня для нормального функціонування металодетектора.
    Який там у вас "мощний" динамік стоїть? Сабвуфер від колонки? Як правило, у таких приладах застосовуються динамики 50ом. 1вт, що за споживанням струму приблизно рівний звичайним навушникам. Геометричні розміри дифузора на споживання струму не впливають.
    То ж ваші побоювання даремні - усього там вистачить.

Лісоруб, LOGOPED та Vitalik Zmej подобається це.
  18. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Папай, усе зводиться нормально.
    Спробуйте поміняти кінцівки виводів RX/TX

19. =Артём=

=Артём= Schütze

Повідомлення:
    48
    Адреса:
    Николаев
    Привет. Подскажите пожалуйста, кто знает хорошего мастера кто делает ПРО не ногами ?
    Не хочется потом бегать по ремонтам (скупой платит дважды )))
    Зарание благодарю

20. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    артем ти знаеш як виходе я собы купив зразу металошукач клон який не розрізняйе метали а тепер перейшов на фортуну, то я тобі кажу який смисл купляти шось одне а потом його міняти на друге якшо піднакопи грошей а купи зразу професіональний прибор. ну купиш ти фортуну а якшо вона тобе не влаштуйе потом купляти деусс міняти фортуну на деус чи шось друге. це стандартна помилка кожного купляти один металошукач а потом він тебе не влашовуйе і ти купляйиш другий вищй по класу металошукач. брат у мене купив гарет 150 продавець порадив купити це не особливо хороший металошукач на мій погляд . ну так купити гарет а потім гарет продавати і купувати щось друге так навіщо ж воно потрібно вся ця морока. артем я тобі кажу не повторьуй помилки тисяч людей піднакопи грошей і відразу купи високопрофесійний прилад, це стандартна помилка тисяч людей купити металошукач а потім він тебе не влаштовуйе і переходити на другий вищий по класу металошукач. в мене клон який не розрізняйе метали я 4 роки назад я купив на металоломі гроші за нього я повернув знахідок особливих майже не було тепер фортуну купив, після фортуни захочеться ще щось інше купити деус наприклад, а після деуса ще якись інший прилад. то зразу купи високопрофесійний прилад і не морочись.

21. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Правильно, сразу профессиональный прибор, а ещё лучше все сразу из этого списка:
    Деус
    Сигнум
    Е-трак
    СТХ 3030
    Фишер-75
    И только после этого, возможно, придёт понимание, что прибор Фортуна ПРО за свои деньги, у вас в руках, вполне выполнит те-же задачи, что и каждый прибор из списка.
    Кстати, дорогой проф-прибор часто в ещё большей мере требует от пользователя понимания, если его нет, совершенно бессмысленно покупать именно ТОП прибор, так как деньги будут потрачены большие, а без подробного анализа всех настроек и осмысленного использования дорогущий прибор может никогда не оправдать больших надежд сопоставимых с ценой этого прибора.

22. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    помилки тисячі людей так роблят начитавшись форумів надивившись ложних недостовірних відео купують люди дорогі прилади а потім шкодують що купили, у мене брат по пораді продавця гарет купив гарет150. я ходив із гаретом 150 неподобаеться він мені і це я так зрозумів це прилад із яким далеко не підеш. я можу сказати точно лише одне у наш час дуже складно купити толкове що небудь щоб то не було не тільки металошукач, адже всюди обман всюди підробки кругом бракороби кожен хоче обманути. як складно серед великого вибору що небудь вибрати толкове чи то холодильник, чи авто, чи кухоний комбайн чи металошукач.

23. -sharp-

-sharp- Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    тернопольская.обл
    вообще то клон отбивается за 1-2 выхода если есть железо.
    если железа нету то да... за 4 года.
    .... адже всюди обман всюди підробки кругом бракороби кожен хоче обманути.
    - вот, пользователь сам честно оценил свою покупку.
    ------------
    есть несколько фортун (м3 и про) перелазить на другие приборы желания не возникает.

Останнє редагування: 21 гру 2017
  24. Олександр Перипатетік

Повідомлення:
    58
    шарп та всьо стало ясно вияснилось міні кажиця, несправний икамулятор бо коли зарядне відключаю блок зразу відключайиця, а на 2 икамуляторах від надлобного фонарика 40 хвилин махав желізом над катушкою і блок не вимкнувся до суботи почекаю пойіду на базар куплю икамулятор новий а там побачу та буде працьувати я впевниний. а причина в тому що від икамулятора проводки я пустив зразу на плату а не на реле стабілізатор напруги,там у блокові стояло 2 телефоних икамулятори а від икамулятора проводки ідуть на ось приблизно таке реле фото викладу дивись фото. а я проводки пустив зразу на плату не через реле можливо в результаті цього він не вимикаеться. дивись фото десь приблизно таке реле як на фото стойіть у блокові. таке реле як на фотографійі щось подібне стойіть у блокові під платою. від 2 телефоних икамуляторів проводки на ного ідут а потом на основну плату ток іде то шо ж це за платка така підсилювач якись може? чи стабілізатор напруги? шановні комради вияснилась проблема я думаю икамулятор міняти треба бо коли зарядне до икамулятора вимикаю то блок відразу гасне, а коли зарядне підключене то працьуйе, тільки но вимикаю витягую зарядне блок зразу гасне. то хто ж знайе а шо ж це за мікросхема між основною платою і икамулятором?

Images:

Стабилизатор-напряжения-6-вольт-1.jpg
  25. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Іще раз поправлю - не "икамулятор", а "акумулятор". А те, що вы виклали - то мікросхема - стабілізатор напруги, яка підтримує на своєму виході напругу у 6 вольт, при подачі на її вхід живлення у широкому діапазоні. Необхідна для живлення схеми фіксованою напругою, коли напруга джерела живлення змінюється у ході роботи. Бувають на різні вихідні напруги, про що можна взнати з останніх двох цифр у маркуванні на корпусі.