та занесу в майстерню справлят, а якшо відправити назад то гроші можут і не вернути, я в селі живу майстерня недалеко в сусідьному районі йе.
Можливо для Вас це новина, але я бачив на власні очі, що у Антона паяють вручну. А, наприклад, у Кості Яковлева автомат для пайки - тільки Костя нікому не впарює про "завод". Автор, Барс, не працює в КБ на заводі, плати практично всі Озіка, або плагіат на нього. То, де саме тут "завод" ? Ознака заводу, що плату з трафаретом набирали та запікали? Це не ознака заводу! Інакше, в мене тоді також завод походу
а мене смущайе знайете шо стойіт мощний достаточно великий динамік, а під платою 2 икамулятори такі як у телефоні вкупу складяні спаяні до купи в один, ну то я походив пів дня і икамулятори розражені, динамік достаточно мощний який стойіт. то яке ж йому питание треба на динамік і на катушку як це може йому хватити 2 невеликих телефоних икамулятора.?????????????????
а проводки від икамулятора на плату маленьку якусь ідут реле регулятор тока якись, чи то стабилизатор напруги якись а вже потом від стабілізатора на основну плату ток іде
Не розумію, до чого тут Антони з Костями до Вашої заяви Я Вам сказав, шо не всі плати паяють паяльниками! "плати Озіка" виготовлені на заводі! Та й технології зараз дозволяють отримати практично заводську пайку майже в будь яких умовах за наявності необхідного обладнання.
Антон та Костя до того, що ніякий тут не завод. Тільки недобросовісні "мастери" відверто брешуть про заводський металошукач, щоб простіше було продавати та відмітати конкурентів у яких начебто не заводська зборка. Про всі плати паяльником, сприймайте як гіперболу. Я можу спаяти через трафарет, а можу просто паяльником - то тепер, один металошукач в мене буде заводський, а другий не заводський? Розмови про "заводський" просто рекламний трюк для простаків, які наслухавшись про заводи, потім бігають в пошуках майстра, який відремонтує вироб НГ чи Деловери.
Хлопці, тут якась муть, не відповідайте цій муті бо схоже на троля, блок ніби Антона на фото але мову веде про деловерский блок з акумами усередині. Від майстра відмовляється і хоче нести у якусь х.з сільську майстерню по ремонту чого? чайників та пилосмоків. Нехай по перше пише грамотно з усіма доводами та бесідою зі зборщиком, покаже гарантійні доки з підписом продавця а тоді нас турбує якщо отримав проблеми тим більше з майстрами які на форумі не значаться. А прстіше, нехай несе куди хоче.
всьо буде нормально, несіть у свою майстерню по ламповим телевізорам чи шо там у Вас, нехай хлопці з паяльниками шаманять, удачі.)) не займайте технічну тему бо модератори тут люди тверезі та суворі.
блукач ну то пойми відправити назад блок металошукача новою поштою, а які гарантійі шо магазін міні назад верне гроші??????? то считай сам я краще блок металошукача занесу в майстерню заплатю гроші тай міні справлят.
Ви живете у Миргороді і Вам до майстра Антона близько якщо це його прилад чи що то за майстерня? чи прилад усе таки від деловера, шо написано у гарантійці? чи брали з рук?
блукач дивись поломка невідомо чи серйозна чи легка поломка? просто 1 паличка на икамуляторі показуйе і всьо зарядку икамулятора блок ни баче і ни показуйе зарядку икамулятора. коли катушка реагуйе на метал блок відключайеться. значіть дивись у мене йе в другому районі майстерня там ремонтуют спутникові тюнери, телефони теле аудіо відео техніку і.т.д. і причому на власному досвіді знаю професіоналізм цих майстрів, тюнер спутниковий опенбокс820 був поломаний ніхто і ніде не міг його відремонтувати а там справили і відремонтували. то хіба ж вони металошукач не справлят я не віру. блок не деловера в антона брав в блокові 2 икамулятори такі як у телефоні спаяні до купи, і плюс до цього потужний динамік а щей нагрузка на катушку, і ця вся система живиться мізерними телефоними икамуляторами.
Моя порада, дзвоніть Антону. Він не кине а при його проблемі то оплатить пересил і поремонтує бо у майстерні телевізорів та тюнерів Вам не допоможуть а якщо і допоможуть то у Антона загубите гарантію і забудете до нього дорогу бо він не буде потім вирішувати проблеми якщо у його приладі колупались ліві "специ"/
блукач те що я гарантию втрачу то чорт з нею майстрів нема чи що? в області на базарі я був майстра мені порадили телефон дали напитав майстра, на базарі там відділ радіотехніки йе. у брата також металошукач йе, в дніпропетровську брат живе ну тай поштою блок металошукача відправлю брат у майстерню здасть справе, потом міні в село вишле, спеціалістів хіба нема йе тисячі варіантів його справити. блукач подивись який корпус під икамулятор майе бути на настоящому, реально саморобному металошукачу фото дивись. ззаді під блоком икамулятор в случайі коли икамулятор підсів чи поміняти кришку открив легко достати нема жодних проблем. а не в середині під платою 2 мізерних телефоних икамулятори і вдобавку до цього потужний динамік який споживайе багато струму пів дня походи тай икамулятор здох на такому динаміку. фото дивись.
Слухай друже в мене є мд від Антона, і виникли ньюанси, в телефонному режимі оьговорили, домовились, я вислав мд майстру і за два тижні я отримав справний мд, такщо гарантія від Антона не пустий звук. Зателефонуй йому. І непарся, Антон відповідальний чьоловік. Ну і живлення в мого квазар такеж як і в твого, і нема проьлем, тож можливо справді там якась незначна оказія яку Антон легко справе. Мд не пропаде, мені повторюсь, справив мд в обговорений термін
Феерично! Но первом фото спереди - корпус PL. На фото выше типа тот самый прибор, но корпус уже Z80. Интрига разгорается! Следующее фото видимо будет в D110?
То ти недозрозумів автора посту. Друга фото мд як приклад вірного розміщення елементів живлення, ну на йогож думку. Перве фото його приладу.
а смисла звонити якшо назад вертати нема ніякого смисла? незвонив. внесу ясность на форумі багато толкових людей фортуноводів і тему я создав для того шоб узнати про цей металошукач, имено цього виробника, відгуки якісь може будут інформація якась. до антона не звонив вертати не буду простіше в ремонт здати заплатити гроші за ремонт чим втратити і блок металошукача і гроші. нікому не віру
Ну якщо так то так...... Хоча переживання твої безпідставні. Ну твоє право. Успіхів з ремонтом на стороні.