Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Так усі думають і лізуть в хащі:D.Вибитих місць не буває,я за два роки на пяти квадратних метрах два ауреуси підняв,після першого ,завіз чоловік десять,зтоптано було лопату в землю не можливо було засунути.Через рік заїхав сам на третій хвилині ауреус ,ще за хвилину топор амульет,і через хвилин десять кусок вагою 6,4 гр.:D.Срібло і бронзу,я не рахував.Зараз жара,поля оброблені ,можна бути першим.з твоїм підходом в поля :D.Вчорашній виїзд моїх камрадів успішно закінчився об одинадцятій годині,нашпортали по дінару.
    Можна і через сито сіяти.Я знаю людей котрі аською на діскованому більше назбирують,ніж деякі двохз деусами.:D.
    Два моїх знайомих один з Голд Максом а інший з Маскою 4 про також металолом копають умисно :D.За дві три години накопують 400-600 кг.Вони більше нічого робити не вміють тільки копають.Стаж копу під двадцять років.І це не значить шо він не знає що у него під датчиком знаходиться.Зате на ЧК ні один зних не копне залізяку.Мужики підняли до 20 кладів!Фортуною ти копаєш все підряд,навіть на тім самім полі .при різних умовах грунту у ФОРТУНЕ на ту саму ціль різне ВДІ.Заспокоюйте один одного.і надійтесь що щось вам блисне.У мене інша тема .Залишилось допаяти конденсатори - 1 година,і датчик намотати,дня три :D.

Images:

DSCI0006.JPG
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    5. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
  3. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    соловей, смотрите чтоб ухи не распухли от постоянного вслушивания в чё там квакнет аналог))

а лучше сразу их себе зеленкой намажте.

Останнє редагування: 17 сер 2017
  4. Був час коли Соловей хвалив фортуну особливо озікової сборки, копав динарі нею та по моєму був дуууже задоволений а тепер бачу вайтс классик хвалить хоча можливо це оправдано бо якщо він фортуною вибив свої місця то скорш за все вайтсом ще довибьє. Те що вайтс аналог то не проблема дозбирувати опісля багатьох цифровиків а навушники в допомогу. Той вайтс набагато адекватніше озвучує та вді показує ніж фортуна, а трьох тональний вайтс вді дасть ще й фору фортуні про.

Коваль Дмитро подобається це.
  5. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Нічого надзвичайного в тому вайтсі нема, ні по адекватності вді, ні по роботі на засмічених домових ділянках, підторможує озвучка, неінформативна вона. Поле і ліс то його, вислуховувати глибокі пуки витянуті трешем, а на хуторах запаритесь копати ржаву жесть як мідну монету.

6. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Тобі рекомендую по дві пари рукавиць надівати :D.Бог милував мене,металолом не копаю :D.А ухі і РУКІ берегти потрібно тобі,в ПРО на дісплеї НІЧ!!!:D
    Потрібно запамятати! Я в Озіка і ні в кого не купляв зібрану Фортуне :D.Я по можливості купляю голі плати.І отримую задоволення від того,що зібраними мною МД можна ще щось знайти!.Андрій КОРНЕТ 75 ,купляв в Сергія зібрані Фортуне,час від часу на них оновлював ПЗ.Бачив якість монтажа.І хвалив я їх за якість зібраного і налаштованого .І тут ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ!ПРИ ІДЕАЛЬНИХ УМОВАХ(ДВІ НЕДІЛІ НА РІК)ФОРТУНЕ НЕ ПОГАНИЙ МД!В ДАНИЙ ПЕРІД ЧАСУ ЦЕ НЕ ПОТРІБНА ЦЯЦЬКА.
    Доведу до вашого відома,якшо є якась кількість сірої рідини ,досить таки не поганий МД,а з ВДІ обходить всі самопали якими я користувався :D.В тому плані лишній раз не копнеш.При правильних налаштуваннях,дрібний голд і фібула показували від -12 до +10.І при вірізаному дрібному ферумі,благородні метали не вирізаються.Один сезон відходив з Вайтсом на НІКСАТОВСЬКІЙ платі.Кишеню рижого нашпортав :D

Останнє редагування: 17 сер 2017
  7. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    По ювелирному магазину можно без мд ходить)
    Не верю я в эти сказки про золотые горы

Wolfgrey подобається це.
  8. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    И что? У меня интернет тоже есть)

9. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Думаю дальше з тобою дискусію мені вести ні до чого?Я за свої слова відповідаю завжди :D.І кожне написане тут чи сказане в іншому місці правда.:D.Ти живи ілюзіями

10. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.163
    Адреса:
    Україна
    Не розказуйте мені за химині кури, яка б речовина там не була то ржаву жесть кидає в колір на ура, що по озвучкі без відсічки в кінці, що по вді. По хуторах з ним походіть з совковим нашаруванням , а не в полі тоді відпишетесь як копали від тину і до полудня на рекомендованому дискрімі 2-3, накрученому треші та чуйці.Можете апелювати що інший виробник, ну так я спілкувався з людиною що мала 6 приладів від нього і жоден не виходив на рекламні показники. Відкланююсь, тема не про вайтс.

Wolfgrey подобається це.
  11. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    соловей, вот мои находки с ф-м2 после тежона и маски4
    https://reibert.info/threads/realnyj-kop-s-fortunoj-m.749604/page-10#post-10064839
    прям чуть ли не в следах их ботинок копал..

как видите есть и крупная медь и глубокое серебро.

аналог хорош только на разведанном месте и когда знаем, что ищем.
    в вашем случае для добивания кошеля это идеальный вариант, но так как голд, то я бы все-же пожалуй взял бы сито.

а фортуна - это универсальная машинка!
    которая на нейтральной территории порвет ваш аналог по колличеству находок, ну а качество находок естественно будет зависить только от самого места.

так что спор ни о чем.

12. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Глупості не пиши,якщо ти не знаєш то я тобі скажу Фортуне пришвидкому маху.пропускають цілі.Якби ти крім того що несеш в усіх темах бред.Ще читав і запвмятовував бред котрий пишуть інші.Про спецефічну проводку ФОРТУНЕ,написало уже десяток людей.Не підходить фортуне на розвідку :D.У мене не має бажаня вести з вами дискусію.Запамятовуй!МД я збираю САМ!Датчики мотаю САМ.І з 100% впевненістю заявляю Фортуне для розвідки не годиться :D.Для Фортуне повині бути ідеальні умови і тоді воно достойне МД.На перепашці воно сліпе,навіть сліпіще за АСЮ :D

GARRETT 250 подобається це.
  13. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    соловей, ой всё, давай без наездов, а то ты тоже писака еще тот!

мд он собирает..
    сравнил х.. с пальцем.
    а если я машины разбираю/собираю, то что я получается - офигенный водитель?!?

какая еще нахрен "спыцифична проводка"?!
    ты либо нормально ходишь и находишь, либо бегаешь по полю аки в ж.пу раненная лань и радуешься только пению птичек..

все, лучше молчи и не провоцируй.

Demon369 та daiker подобається це.
  14. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    и вообще, нормальные камрады на поле глубиной мд не меряются, а сидят на жопе ровно и терпеливо ждут когда приедет трактор и перевернет следующую партию находок!
    а ты тягай киллограмовый сороковый руль и вслушивайся в наушники, чтоб достать один единственный, на штыры сусидних поля, зализанный катькин глубокий пятак))

15. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    111
    Можно еще некрополи и курганы копать, тоже наверно золотишко попрет)

16. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Две странице ни о чем...))))....сегодня тестил свою прошку на огороде...ни одной черняги не копнул цвет бет цветом черный черным...авто отстройка работает отлично остальные функции тоже работают на ура...нашел два совета и ложку...всем доволен...в воскресение еду в разведку на пару с камрадом с теркой 705...отчет скину вот и сравним.

17. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    ждемс фото на лопатах, для сравнения колличества полезных сигналов, ну и на шмурд тоже желательно взглянуть..

но предполагаю, что терка в этом копе победит т.к. ее оператор уже надроченный, а у вас с про лишь первый выезд, та и "танец солнца" сьест много полезного времени.

ни пятака, ни клада вам!)

Demon369 подобається це.
  18. vlambers

vlambers Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    501
    Адреса:
    Украина
    Смотрю, фраза написанная мной "танец солнца", плотно входит в жизнь любителей фортун.
    Скоро в инструкции появится пункт: после покупки про с олед дисплеем, зайдите в ютуб, найдите " танец солнца", заучите движения и только потом осваивайте настройку прибора ;)

Рослабон та Demon369 подобається це.
  19. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    та не-е, то еще до вас..
    скифы кажись придумали)
    так что у нас это в крови.

20. vlambers

vlambers Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    501
    Адреса:
    Украина
    Ну, а если серьезно, то могу заметить, что после 4 копа, освоив правила "танца солнца" - работать с экраном можно, немного неудобно - но можно.
    Теперь процедура - "картинка появись" занимает не более 3секунд, когда хочу рассмотреть экран. Но так как последние несколько лет капаю с аналоговым прибором, то в основном ориентируюсь на "ухо".

21. BOBK

BOBK Stabsgefreiter

Повідомлення:
    157
    Адреса:
    Днепр-сити
    прочитал пол темы и я так и не понял где она в продаже ета про-фортуна ? шото не могу найти ,ткните пожалуйста .

22. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    обратитесь к любому понравившемуся мастеру-сборщику (если они еще сами вам личку не засрали) и вам спаяют.

23. LOGOPED

LOGOPED Oberfeldwebel

Повідомлення:
    800
    Адреса:
    Черновцы
    И как вам, опыт?
    (кроме танца сонца)
    Впечатления от нового прибора?
    Просто в поиск ходите? или тесты проводили?

24. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    ну и?!.
    любопытно ведь..

etalon-100 подобається це.
  25. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Не
    Не ездил...картошку дома рыл(((((

михаил михайлович подобається це.
  26. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Ходил по своему огороду,нашел колечко серебряное обручалку...и убитую копейку кати....заметил что все сигналы те что ниже 70-и по вди всякая цветная жбонь...цепкий ко всяким мелочам ппц...не могу пока разобраться с вди,копейка в земле звучала 71-н в последнем секторе...колечко 68-70 в перед последнем хз у моей м2 вообще не так было...нужно превыкнуть...гильзу показывает +50-67 где так трюшка совет как медь +71 ток на три сектора ниже...фольга пробка проволока алюминь +35-45 если крупная может показывать как гильзу.

При этом обратил внимание что он и большие и маленькие медные монеты показывает +71.
    Делитесь своими наблюдениями показателей реального копу не по воздуху...а то здесь без ста грамм я вижу не разобраться.