Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    та и топор или саблю, например, уж точно не пропустишь)

1. Новая кобура под ремень с тренчиком…смотрите другие мои лоты есть новые поступления…
      139 грн.
    2. Новые,влагозащитный,пылезащитный и грязезащитный чехол ,и держатель на велосипед или штангу м.д. для...
      209 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      Пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 металошукач помаранчевий Хороша чутливість як на малі, так і...
      750 грн.
    4. Это электроника миниметаллоискателя/пинпоинтера позволяет находить металлические предметы на небольш...
      400 грн.
    5. Силиконовый чехол для пинпоинтера Водонепроницаемый чехол от воды, грязи и пыли. Туго сидит на прибо...
      279 грн.
  2. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Всё кованное старое как правило цветом больше, чем черным отзывается.

михаил михайлович подобається це.
  3. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    да, я в курсе, не первый год ведь копаю)

кованные гвозди, кстати, тоже цветным практически на всех мд лупят..
    но фортуна с этой задачей легко справляется: сигнал рваный, синограф оч помогает ну и крест на крест для контрольной проверки.

Останнє редагування: 13 сер 2017
  4. sergant33

sergant33 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    1.116
    Адреса:
    Ukraine. District 21
    Датчик 11,5 кГц
    Я это видел собственными глазами 6 часов назад. И сам делал опыт :) Так как это была уже не первая железяка, которая чересчур сильно звенит цветом.
    Сравниваю с Ультрой, так как с ней хожу год и все отличия сильно заметны и бросаются в глаза.
    Речь идет не о той конкретно железке, а в целом заметно как черное ржавое стало сильнее цветнить.
    Просто та железка уж сильно чистым цветом звенела, практически без мазни в черных секторах. При чем, это небольшая железка, а не что то огромное ржавое.
    Еще раз повторю - в Ультре такие железяки мажут по шкале, даже если озвучивает цветным. Это сильно заметно и теперь добавится спорных сигналов, которые нужно будет копать.
    Вот поэтому и спрашиваю - это у меня только так с Прошкой или это такая ее особенность?
    Уже привык к этому, практически безошибочно определял, что под катушкой (по ржавому черному)
    Да, большое ржавое всегда звенит цветом и камрады-фишероводы, часто просят перепроверить сигнал, особенно в конце дня, когда устали копать всякую ржавую жбонь.
    Преимущество синографа очевидно. Завтра, если получится, поеду на весь день, будет больше времени посмотреть-потестить.
    Все это так и было. Крупное ржавое - цветом, по-мельче - рваный мазаный сигнал. Но у меня сейчас в Про это не так хорошо выражено.
    А теперь представьте, что у меня в лесах не один топор на весь лес зарыт, а и прилично усыпано осколками и всякой военной жбонью...

михаил михайлович та Demon369 подобається це.
  5. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Всем доброго...сегодня на конец то и я выскочил на первый коп со своею про...ну во первых был приятно удивлен...работой экрана естественно пока не вылезло солнце....но и все же на нем все отчетливо видно (если сфокусировать свою тень на экран).Экран без лагов и с быстрым откликом не мажет не подвесает....цепкий к мелочам глубина отличная(сегодня пятак советы с полтора штыка фискаря вытянул при этом сигнал был четкий). Пином безумно удивлен,работает как часы,но самый большой и жирный плюс это реакция на горячие камни ЕЕ ВООБЩЕ НЕТ!!!))))отстройка авто от грунта работает не так как в м2 полдня по лужку летаешь пока отстроишься,еще есть крутая функция если кто не знает на авто отстройки зажать кнопку сенс+ и баланс грунта скинет на ноли это значит что мд отстроился авто на зарание установленную отстройку по фериту(типа профиля) по поводу ложных сработок мокрая трава мокрые ямки и другие приколы м2 исправлены....в двух словах прошкой доволен))))).
    И о плохом....по поводу дискрима...я тоже подметил что некоторый черный метал так и прет цветным сначала думал руке еще на набил так как по сравнению с моей м2 и шкала вди поазивает по другому да и мд новый хз...вобщем есть такие наблюдение вроде как м2 менше их цепляла (ноя думаю что это так ток показалось.)
    П.с в целом я безумно рад приобретенному мд...а остальное время покажет.

михаил михайлович подобається це.
  6. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    с гвоздями лотерея. не все гвозди старые кованые лупят цветом,там больше играет роль как этот гвоздь в земле лежит,если шляпкой к верху, то датчики с частотой выше 8 кгц его оцветнят в 90% случаев,если лежит продольно,то тут уже только проверка крест на крест даст вам понять что это,т.е вдоль катушки в 90% случаев будет чернина,поперек катушки будут прыгать цветные сектора.

михаил михайлович та SDR подобається це.
  7. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    ПОКАЖИ ШО НАЙШОВ!Щоб задоволеними залишились ті хто це повідомлення прочитав :D.Да і питаня,а ти знаєш що таке розуміня "ГАРЯЧЕ КАМІНЯ":D,підказка!це не той камінь котрий на сонці нагрівся А ...
    О а тепер настав час отримати безумну радість від його продажу! НЕ СУДЬБА ОДНАКО!:D.Да час покаже,ті самі ЯЙЦІ,під назвою ПРО :D
    Віталік не пишіть нісенітниці ,На нормальних МД,правильно відлаштованих від грунту ,ЦВЯХИ визначаються ЦВЯХАМИ :D.І великий шматок кованого не кованого заліза ,носиком датчика винюхується на МАХ металоломом!А ФОРТУНЕ з пятого круга за 58 мах дасть сумнівний сигнал.Хто збирає все,шмурдячники і камради з АРМІЇ МЕТАЛІСТІВ РЕКОМЕНДУЮ даний МД,можна ще щось з КРОТІВ прихопити.Я якось взяв на поле те чудо.Маска 4 про оприділила гвоздь,Крот і Фортуне глибокий кольровий, з штиха фіскаря на ЧК ,царська кована сотка викопалась,і поки була в грунті вона "ЦВІТНИЛА".Голд Макс ,його озвучив чорним з першого маху,Деус також визначив чистий чорний металолом:D

Останнє редагування модератором: 13 сер 2017
    Motohobiman подобається це.
  8. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    парни, а кто пробовал сознательно копать горячие камни на правильных местах???
    есть толк или нет??
    а то я вижу по ауку, что люди как-то же находят каменные топоры.

9. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Вивчайте ритуальний танець сонця! :D

Це робиться один єдиний раз і виключно для того, щоб виставити нуль на ферит. Бо якщо прилад не буде правильно відлаштований від фериту і ви скинете на нуль, то папуги ґрунту улетять в тартарари! І можлива абсолютно не коректна робота приладу! Зкидати на нуль необхідно лише в тому випадку, якщо ферит показує 93-95, а у вас встановлене інше значення відмінне від нуля.
    До речі, ця "крута функція" була і у М2.
    Взагалі не розумію про що Ви... Моя М2 абсолютно нормально відлаштовувалась від ґрунту. Єдине, що у "ПРО" налаштування стали точніше. Я так зрозумів, що один "градус" (чи папуга) ґрунту в М2 приблизно дорівнює двом "градусам" в "ПРО".

Теж не було такого з М2, щоб були ложняки на яму чи траву. А які ще "приколи" у М2?

Останнє редагування: 13 сер 2017
    solovey_2005 подобається це.
  10. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Для таких знахідок, потрібен зовсім інший прилад - очі!
    Очками уважно дивляться, от і знаходять! :D

solovey_2005 подобається це.
  11. Vitalik Zmej

Vitalik Zmej Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    962
    Адреса:
    Одесса
    я просто заметил,что не важно кованый гвоздь или нет,но если он длиннее 10 см и лежит поперек катушки или шляпкой к верху то цветной отклик от него проскакивает на фортуне,не четкий,размазанный,но проскакивает и еще заметил,что если от грунта отстроился правильно то "гарячие камни" лезут в +90 цветной сектор,убирал эту проблему поднимая в меню пина грунт в ручную на 2 деления. я не знаю как кому,но по если ходить по ЧК то лучше пусть чернина лезет в цветные сектора,чем цветняк в черные!)))
    P/S кстати у дэуса на 7,11,18 частотах тоже есть проблемы с оцветнением черняка)))

Demon369 подобається це.
  12. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я помню АСЯ 250 добре чула гаряче каміня,но треба бути деблом щоб після першого викопаного копати наступний :D.На М-ці також гаряче каміня чути чітко,за М2 не памятаю,ніби обірізалось разом з КАТЬКІНИМИ пятаками :D

13. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Vitalik Zmej, не потрібно підкручувати ҐБ. У "ПРО" як і у М2 є опція "клос хот стоун", от там виставляєте 89 або інший показник в який діапазон пролазять гарячі камені і все, вони більше не озвучуються!
    Про цвяхи - теж помітив, що дають змішаний сигнал, а ще озвучуються подвійним залізним сигналом.
    Те, що "ПРО" більше заліза зносить в колір теж помітив, коли викопав лопату з одностовбчиковим сигналом в 80-х секторах.

14. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Якщо закрити по 83, тоді точно з п'ятаками обріжеться! :)

15. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Да-да в Деуса проблеми:D він чорне не озвучує чітким кольровим,я один раз поїхав на ЧК,походив часа три з Деусом,скучно чорне шмурдячне.Взяв Фортуну,ох і накопав дрібного чорного шмурдяка ,радосний поїхав до дому :D.Після Фортуною не провіряв більше Деус.

Иван1974 та Vitalik Zmej подобається це.
  16. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    А по поводу камней вы мне прям америку открыли...а то глупенький уже весь извелся роюсь зимой возле дороги и думаю и жары нет а они все пищат блин эти,горячие камни(((((

Images:

20170813_065328.jpg
    20170813_115838.jpg
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    На підмежовх глибинах .іноді дінарі проскакують з таким ВДІ.Мене камради підманули сьогодні після 16-ї поїхати на ЧК,якраз під цю подію дозрів низькочастотний датчик на Фортуну.Можливо на низькій частоті ,трапиться ЧУДО :D.

18. михаил михайлович

Повідомлення:
    795
    Адреса:
    Киев
    соловей, у меня на м2 с крупной медью все ок, +80 в один столбик

Images:

IMG_20170718_223027.jpg
    44704718.jpg
    44704720.jpg
  19. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Я помітив знос на мідь в високочастотних датчиках, вище 13 кГц. Тому використовую 9-10 кГц вони достатньо добре працюють і по монетам і по металопластиці

Vitalik Zmej подобається це.
  20. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    У меня была первая работа бомбера м2 1.1.4 там было много чего интересного...у меня на м2 на песку не отстроишься ни авто ни ручной...всегда носил с собой кусочек ферита и отстраивался всегда на него и в бой....заводился постоянно...хотя это скорей было плюсом (давал возможность покурить)приходилось выключать на время....громкость была ппц какая слабая....пин работал хз как(только не говорите что я его не правильно настроил....),с какогото перепугу ниже 8-и сенс ходить было не льзя доже при фильтре 2 ложняки перли...

21. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    да 83-і,а что делать когда 61-н и одним столбом сенограф что тогда обрезать ?????

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Оце находки!Оце я понімаю!В минулому році ,я товарищу по кілові відправляв таких кожен місяць-безмозмездно,тільки пошта.Я радий що такі знахідки приносять вам радість .Да а до гарчого каміня відносятся граніти,метеорити,і оплавки з металургійних печей і просто печей,з вмістом феріту ,перепалині залишки металів .шлаки .Феріти з різною проникністю.В МД з фазою вирізкою,завжди в +-сі від грунта:D
    Замітив у вас є ще здібність! САМ з СОБОЮ порозмовляти!Тут є можливість редагувати свої повідомлення.

23. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Возможность есть но если вы
    Я думаю кому будет интерестно то суть поймет кто и с кем разговаривает,а вы бы научились бы с начала понимать самодельные мд,а потом выражали свое большое фуууу,а то только и знаете "асечники" кнопка вкл и выкл,на больше способностей не хватает.
    А по поводу находок вопрос стоял что накопали? А не кто сколько накопал...конечно килограмами совет рыть можно деусом ,онже глубже 30-и больше ни фига не видет)))))))

24. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Не розумію навіщо ці танці з бубном! Прилад повинен був бути відлаштований від фериту по замовчанню! Дійсно, там де пісок, бували проблеми з відлаштуванням, там просто виставлявся ҐБ на нуль і в бій! А нуль, по замовчанню - ферит!

Тоді тільки пальці! :D
    Гарячих каменів в цьому діапазоні не буває! Це може бути якась руда кольорових металів, а не гарячий камень! Або у Вас неправильне налаштування на ґрунт!

25. Demon369

Demon369 Gefreiter

Повідомлення:
    96
    Адреса:
    г.Гадяч
    Я в той период не знал что есть такая преспособа(((вот и решал этот вопрос таким путем.