Фортуна Про

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем ozzy_sv, 30 гру 2015.

1. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Вийшов в огород викопав ямку . Взяв дві цілі 5 коп 1924 року і 5коп 1984 року і два ржавих гвіздка 100 .Від краю монети гвіздки ложив в 6 см .МІЙ МД БАЧИТЬ МОНЕТИ . ВДІ меньше чим звичайно.

Останнє редагування модератором: 9 кві 2017
    1. Новый Gp pointet + крона и колпачек,(рабочий диапазон поинтера от 9.3 в и выше ) смотрите другие мои...
      289 грн.
    2. Видео теста можно посмотреть здесь: https://www.youtube.com/watch?v=DddCDC-1mXE...... Чувствительно...
      750 грн.
    3. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    4. Опис: Компактний портативний цілевказівник GP-Pointer – це зручний та корисний інструмент для пошуку...
      500 грн.
    5. Тренчик он же непотеряйка он же пружинка он же страховка. Сделан из нейлона (один из самых прочных...
      140 грн.
  2. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    ашо за мд хоть ?

3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А самий прикол зрівняння з GMP ! Там чотири канали обробляє сигнал,і по одному з них йде вирахуваня грунту. Місяць тому був у мене такий на ремоті. Так от з ДД-22 він дінара бачить під 35 см по повітрю.А малий скіфський нак 12 см в грунті чітко!Закопаний в землю три роки тому,а не свіжо вирита ЯМА.:D.Да і про що ми говорим? Виявляється не має ще ФОРТУНИ -ПРО. Телятко в .... а ми вже з довбенькою бігаєм.Там ще буде перероблятись аналогова частина,та і дісплей наверно буде інший?З тим що є ,треба по ночах пошук вести :D або в приміщені.

Папай подобається це.
  4. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Соловей, только Вам может быть известно, что будет и как, и не только в теме Фортуна, Вы всегда знаете в чем "прикол" , думаю, что не то, что Фортуна, но и мировые производители МД, обязательно посмотрят на Ваши находки на аукционах, при этом должны, нет, просто обязаны, выпрямить все углы, что есть в МД строении.
    А мы, пока, скромно будем делать работу, у всех своя участь...

Останнє редагування: 9 кві 2017
    Бек подобається це.
  5. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Яку?Дурити початківців?Показувати кіно про зіркові війни?Я пропоную,відправляй Андрію разам з його датчиком Ф-ПРО,яма у него є вирита.Ми розкажем наскільки хароша :D Ф-про.Про попередні десь ти на початку цієї теми сам написав,крайня крутіша за ДЕУС .Нагадує фортунна МММ :D.Не дури "КАМРАДІВ"початківців.Правда про фортунни така!Вона пропускає і досить багато пропускає, розділення і діскрімінація ніяка!На мінералізованому грунті і "перепашці" сліпа.Чуда з ПРО не станеться.Тим більше дісплей вліпили для приміщень,тіпа купив рарики ,за столом помахав перед датчиком.Побачив ВДІ і радуйся.Автор ЖЖОТ!Кімнатний МД "Фортуна-ПРО":D :beer:

Папай подобається це.
  6. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Кто дурит время покажет, Ваше мнение правильное, другие - НЕ правильные, это все уже поняли, не горячитесь так.

7. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Под всеми Вы кого имеете в виду? Не отчитываетесь за других, говорите за себя! ;)

8. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Вот я был на копе с форт м2. И на поле на медные монеты подхрипывает черным. И вот как знать копать или не копать?

9. nex

nex Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Украина
    А какая прошивка?

10. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212
    UR7CQ:beer: незвертайте уваги, доказать недоказуєме і впихнуть невпихуєме:D:beer: головне що у вас є про і інші мд є з чим зрівнювати і писати. ато в когось клон під рукою:D і пару роликів в ютубі наподивитись.:beer:

11. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
  12. nex

nex Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Украина
    Подобную хрень и я замечал, возможно из-за частоты 15.6 кГц, на частоте 10 кГц нормально, прошивка такая же

13. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Я на 10 и ходил.
    Это надо реальный коп снять на поле, что бы все это показать, а то скажут не правда нет такого. Жаль что заболел, может позже сделаю кино.

14. nex

nex Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Украина
    Просто всю весну отбегал с 15.6, на днях поставил 10 вроде норм, может калибровку попробовать сделать

15. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Ну вот когда в лесу копал вроде нормально, а вот на поле такая ерунда.

16. nex

nex Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    183
    Адреса:
    Украина
    Это может ещё из-за вспашки, если не правильно отстрен грунт короче Хз, в целом с м2 накопал много полезностей, вот что с прошкой будет интересно

17. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Может из-за вспашки, по воздуху четкий цветной.
    А еще дома пол деревянный -заколоченный гвоздями, то ложишь монету или абручалку и всё слепой полностью.:(

18. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Сейчас нам напишут что не по теме! А вот как раз по теме, не стоит делать выводы по тестам одного человека, хоть это такой честный и умный как СДР.
    Потому что глядя на его все видео, на котором он показывает плюсы прибора, у себя в руках я ощющяю и те минусы которые присутствуют при поиске.
    Так что почему бы вам СДР не показать и эти минусы, а?:beer:

VOVA777Lviv, Рослабон та nex подобається це.
  19. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Я не знаю, кто и как делал прибор, что имеет минусы, там нюансов много, что мне показывать, Ваш не правильно, или не совсем правильно работающий прибор, например?
    Мой работает так, как должен, показываю так, как есть. Не угодил, извините.

20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я не претендую на останю інстанцію,завжди потрібно говорити правду.А не розказувати казки.І показувати фантастичне кіно.Я вже десь читав бред,що мд в грунті бачить дальше ніж по повітрю :D..По своїх експлуатаційних характеристиках,гірша за Ф-М.Дісплей вибраний не удачний.Залишилась та сама "фазова" вирізка грунту.Тобто грунто-залежна.Не їздити по вухах камрадам,а говорити так як є насправді.Чи "Ф-ПРО",це була ПЕРШО-КВІТНЕВА шутка?Тоді вана вдалась,всі повірили :D:beer:

21. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Это Ваше личное мнение, на самом деле, всё глубже, чем Вы понимаете. И спорить с Вами я не буду, не хочу опускать себя на Ваш уровень, Вы уже решили сами кто прав. Только такой человек, как Вы , может заранее гадить на что угодно, лишь бы гадить, в этом Ваша фишка, при этом, видимо, не зная, что все, без исключения VLF МД "грунто-зависимы". :rolleyes:
    Больше на Вас, я своё время тратить не буду, извините.

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Куда нам до ВАС,лиш та більшість не сліпне,в такій мірі як чудо під назвою фортуна,і не потрібна спецефічна шввидкість проводки,з певною швидкістю(рухи при проводці повинні бути спецефічні :D).Є Маска 4 про,котрій в якісь мірі "перепашка" і міндобрива не мішають.Є Деус ,з котрим можна комфортно вести пошук,при любих умовах.На майбутнє рівняйте чудо з лінійкою Квазар,Крот.До Термінатора вона не дотягає :D:beer:

23. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Как всегда старая песня про кто и как делал прибор!:D

solovey_2005 подобається це.
  24. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    ДЕСАЛЕКС був колись,у него була курячя лапка,він з нею датчики мотав :D.Кажуть на фоні Квазара,і вектора вправо.кришу знесло.:D.Чого не говорити так як є?Там ще попередні Фортуни не доробленні,дай нову "комнатну" забацали.Або справді хохма на перше квітня.Для чого дісплей,на котрому на вулиці нічого не видно?

Папай подобається це.
  25. Папай

Папай Obergefreiter

Повідомлення:
    146
    Да ладно, Фортуна за свои деньги отличный прибор. Но Фортуна про наверное не буду делать, из-за (комнатного) дисплея. Хочу себе Деус ХР но это штука баксов. Пока что лишней оной нет.