Я відлаштовуюсь при 60-70 без проблем, буває і вищий ток, але навіщо більше 80 накручувати на чорноземі, прибор від цього тільки сліпне.
Потому что земля уходит, первоначальные настройки неправильные. Послушайте других пользователей, может поправят. ( Похожее было - 2 деления +- и фольга в т.ч. вся цветная мелочь улетала в чернину). в настройках подымите ВДИ и не будет проблем. Я обычно от феррита не отстраиваюсь, - от земли.
Если Вам известно включения режима пляжного поиска сдвигает шкалу ВДИ и выносит мелкое. золото в + Вы представляете на сколько надо в ручном режиме двиг ать шкалу если оно бьёт -30
Іноді і 35-40 виставляю, якщо грунт високоамплітудний, він не дасть заглянути глибше за дозволену межу ......
Что Вы имеете ввиду первоначальные настройки. Согласен с предыдущим постом что высокий ток и грунт действует на прибор как экран
Знайомий взагалі хаяв мене, що порадив йому фуфло, а не прилад говорить, що не знаходить нічого ним, я глянув налаштування і чуть не впав ток 150 підсилення 200, а поріг 25-30.... Хотів до мантії все обстежити!)))
Треба іншим мд спробувати, я думаю для таких цілей потрібні маскоподібні прилади, а ось віником чи дусею спробувати цікаво б було!)))
Спробував, не буду казати яким щоб не казали що рекламую, але також самопал, бере. По поводу віника, пробували бере тільки коли повністю відкритий діскрім, прошивка остання. Дусею також попробуємо, нехай кукурудзу тільки збере ))
Також ще можна спробувати датчиком на 16-18 кгц, або вище. Віник за рахунок мультичастоти витягує низькопровідні цілі. Можливо 14 частоти недостатньо.
Суть тут в тому, що універсальних приладів не існує, кожен прилад під свої задачі, навіть дорогі топові прилади мають свої недоліки, я після віника йшов за камрадом і збирав наки скіфів. По хутору битому перебитому з ямкою на ямці підняв рубль 1894 року на глибині 40+ навіть плуг його не чіпляв, і 50 копійок 1912 року, теж більше штика фіскаря, а поряд ямки, ямки, ямки..... Тому маємо те, що маємо....
та не будет реклама, на ютуб сравнение делают то не бояться, что то бере а что то не бере, говорите уже яке бере и самопал то же. Если бы выложили видео всех тестов проблем не было бы, нет видео то уж договорите до конца какие приборы взяли. С ув.