я коли освоював свою фортуну у мене про, то я через кожних 40 хвилин закопував у землю на штик лапати копійку, і причому різні копійки різних номіналів засипав ямку землею а зверху махав катушкою щоб перевірити чи дійсно прилад бачить таким чином я визначив правільний і підходящий ток для мойейі місцевості для грунтів у мойій місцевості. було 3 випадки коли я закопав копійку засипав ямку землею катушкою махав а на копійку реакційі ноль дав ток більший запищало цвітним, експеременти проводити треба.
а немайе різниці яку копійку яку завгодно бажано невелику я закопував 5 копійок ссср на штик лопати, на різних грунтах, нема різниці яку копійку закопувати головне закопувати на одну і ту ж саму глібину, щоб однакова глибина була. а потім засипати землею і зверху катушкою помахати спробувати чи ловить, бо прилад може копійки і не бачить а комрад даром ходить, я перепровіряю іноді як кажуть довіряйте але перепровіряйте.
Товарищ seh, копейка это номинал, а если брать общее название, то это монета. Не вводите в заблуждение своими постами. А то читаешь копейка, а потом оказывается что вы имели в виду "будь-яку копійку"
та ему: шо червонец, шо динар, шо ауреус, шо жигулi - всё копiйка) стерпели "iкамэлятеры" - переживем и "капiйку".
до речі согодні ходив на коп то польську найшов, дуже хороший прилад скільки шуму скандалів біля цього приладу а прилад вогонь хоч і коштуйе 6200гривень, люди за таким приладом із такими пошуковими параметрами у майстра зірки ютубу у черзі по 4 місяці стоять і платять 7500 гривень а то і більше у той час коли такий самий прилад за 6200гривень купити можна і ждати менше. я питався на віоліті у комрада продавав комрад фортуну від оззі я біля лоту внизу написав поцікавився скільки лове копійки то комрад відповів що до 30 сантиметрів. у іншого комрада питався продавав комрад фортуну м від оззі то мені у відповідь комрад писав що до 30 сантиметрів так що не така вже й і крута фортуна від майстрів зірок ютубу. моя за 6200гривень такі самі глібини бере.
слухайте, шановний де Ви бачили оззі зіркою ютубу, ща за бред несете коли він зняв декілька роликів технічного плану та й у зірки себе не записував. Те що люди його поважають то це він заслужив головою та руками бо то дійсно талановита та порядна людина і запевняю що у зірки він не мітить. Ви не тримали у руках його прилад тому нефіг порівнювати по слухам та байкам, Вашому "новому горизонту" до оззі як до неба рачки і запевняю я Вас що не у глибині на копійку щастя у приладі фортуна, далеко не у глибині хоча у оззі вона вельми солідна.
про2 датчик дд26 10кГц ,резонанс. Сейчас сухо очень,монетки медные или бронза со штыка подымаю фискаря. Лунницу большую вчера нашел,сигнал был около + 55-60 и очень слабый сигнал. Фонскан очень помог,еле слышный сигнал был,и по мере откапывания вди повышалось и более штыка обнаружил ребром эту лунницу. Место луг пахаемый даже был в советские времена. Вот такие дела фортуна про2 может сделать
Панове, а поясніть простою мовою, на що впливають параметри Gain i C. Tx. Інструкцію читав, що підсилення в тракті і струм в котушці вичитав. Як вони один від одного залежать і на що впливають? Як налаштувати на максимальну глибину, наприклад, в чорноземі і в піску? Розумію, що відповідь на це знають усі, крім мене, але з Фортунами діла не мав. Наперед дякую.
Было бы не плохо инструкцию прочитать,многие ленятся и лично проверить все параметры непосредственно на грунте,включая песок ,при этом применяя и манипулируя настройками которые присутствуют в фортуне. Только тогда вы поймете что к чему. Gain это усиление приемника,чем выше усиление,тем чуствительнее приемник к целям,но и к помехам также. Ток в катушке ТХ чем выше,тем дальше будет происходить захват цели(по воздуху) .Нужно учитывать здесь грунт(тяжелый ,легкий) . Про песок также сказано в инструкции,что на нем ток можно поднять(но и песок бывает разный) . На тяжелом грунте я уменьшаю ток,но при этом слежу за грунтом,чтобы грунт был в пределах +92+93. Gain при этом может быть разным,в зависимости от условий поиска. Если это мусорка,ставлю 40-60%,если это поле ,луг чистый так сказать то 70-105%. Параллельно при этом корректирую ток от "тяжести" грунта и опять таки слежу за окном грунта...На самом деле это не сложно. Либо в этой ветке или аналогичной уже спрашивали про "таблицу" настроек,какие ,где использовать с фортуной. Это бред. Берите фортуну свою,на грунт и тестируйте цели с закапыванием. Только так вы поймете что к чему. А ленивые пусть ждут таблицу или видео "как настроить ф про2"
Такого рода предметы и такой величины практически любой прибор зацепит,сложная цель начинается с сантиметра в диаметре и в зависимости от сплава,на фибулах и наконечниках потренируйся,очень "приятно" удивишься отклику на эти цели))Да и динарики тоже иногда приводят в ступор,когда копаешь черный сигнал с 16-20 см,а потом он начинает бить цветом и оказывается динариком)))Дэус и ХР голд макс на эти цели с такой глубины "врут" переливами черное-цвет в 60% случаев,хотя их можно заточить именно на поиск таких целей,с фортуной тоже можно поиграться и заточить под поиск таких целей,но поиграться придется в разы дольше и на каждом отдельно взятом поле.В этом сезоне копаю мало,но кое что есть))в основном поднято на не паханных полях,там где грунт однородный и не тронутый плугом,сигналы в разы четче чем на перепаханном,но это на всех приборах так будет (не только на фортуне,проверенно неоднократно).Успехов!
шановні комради вітаю усіх, для тих хто не знайе в мене просто фортуна про, а не про2 але мова зайшла про глібину виявленя обйекту в землі а не про прилад, так от такий як ви бачите на фото гудзик я діставав десь приблизно із 30 сантиметрів на сільськогосподарському полі, та щей на засміченій дялянці де колись стояли хати діаметр величина цього гудзика 2 сантиметри 2 міліметра. то штангель циркуль хтось може не знайе, ним користуються токарі і не тільки токарі диаметр ним міряти. пищав цей гудзик що на фото слабеньким сигналом переливав із цвітного у чорне. від пеніциліну маленька пляшечка там пробка алюминева зверху на пляшечці я йіх такі у полі діставав десь із 25 27 сантиметрів.
Теперь про 30 см и замусоренный участок,замусоренным можно считать участок где на один взмах идет более пяти сигналов,а там где пять сигналов на квадратный метр замусренкой ну никак не назвать))) Вернемся к деталям,поднять с 30 см пуговицу на действительно замусоренном участке не удастся ни одному прибору!!!Скорее всего у вас было наслоение сигналов от различного мусора,а в процессе выкапывания и сканирования ямки вы смогли зацепить сигнал пуговицы.Все находки на замусоренке будут максимум в пределах 10 см и не более,если сомневаетесь в моих словах,то проведите тесты с различного рода кусками метала и средней величины монеткой (например копейка Николая) приближаю их к друг другу и закапывая на различные глубины.
віталік змей копав там де колись давно хати стояли уловив я слабенький зовсім слабенький цвітний сигнал так я його і достав.
комради зявилась у мене варта уваги тема для роздумів я думаю прід цю тему попадайе як фортуна про то так і про2 і всі інші серійі фортун м м2 м3. так от незнаю як у вас бо нших фортун я не бачив, але особисто у мене фольгу проволку на екрані трохи зносит в сторону і по шкалі і по звуку я відразу і сто відсотково бачу що у землі лежить фольга від цукерок, чи якась інша фольга, або наприклад упаковка від яду проти клородського жука и.т.д.. так от скільки я копав фольгу там 100 відсотково фольга. але одного разу під сигналом фольги, був цілий патрон пістолета ттhttp://weaponland.ru/board/patron_762x25_tokarev_762x25_tt/43-1-0-223, також 2 рази під сигналом фольги було 10 копійок украйіни, і кусочок свинцю. так от комради хто ходить копати із будь якою фортуною про чи про2, а що ви знаходили під сигналом фольги коли ви копали фольгу та чи не закидайе у фольгу копійки? якось 2рази зверху на землі лежав польський солід пищало копійчаним сигналом без жодних закидань у фольгу, іноді просто зверху у слідах підошви копійки лежать на 1 2 сантиметрах глібини знаходив і жодних закидань у фольгу я не бачив.
саня, харэ выедать людям мозг!.. та еще и чайной ложечкой)) просто молча и внимательно перечитай все темы про фортуны с первой страницы каждую и тогда любые вопросы отпадут, ибо там есть все ответы. https://reibert.info/threads/fortuna-m-m2-m3.572414/ https://reibert.info/threads/fortuna-pro.711274/ https://reibert.info/threads/fortuna-pro-2.977380/
Вам дали ссылки верные,но если лень перечитывать,то можно кратко объяснить подобные явления - фортуна прибор "гибкий" во всей отношениях))) начиная от того кто его и как собирал (катушка,блок),заканчивая тем как вы его настроили)))потом грунт,разбаланс и тд.,короче,копайте все цветные сигналы и проверяйте спорные,главное было бы что копать и где искать!)) а там глядишь через годик или два уже сами советы по прибору давать будете)) Хорошей вам лопаты!
добре комради дякую всім за допомогу хто пише відповідайе всім хороших знахідок, рідкісних і у відміному стані і щоб ніхто ні в чому не облажувався а поки що все.
Вот, собрал себе прибор, так, как хотелось, так и собрал. Чтобы избежать лишних вопросов, прибор не продаю.
Так о чем, собственно, видео??? Как монетку нашли? Так это каждый из нас делал не одну сотню раз. Как обычно... фастовство и ни слова о "ходовых" настройках, об грунте на месте поиска и прочих параметрах, необходимых для познания сего чудо-прибора. Удачи Вам!