Фортуна М, от Stuff

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем xaxxxxxxolik, 22 жов 2016.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
  2. Цікаві лоти

1. Міношукач в ідеальному стані. Повний комплект+ інструкція
      5800 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Крот 2/3-XM. Балансн...
      190 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (DIP) под выводно...
      70 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      200 грн.
    5. Продам новий металошукач Discavery Tracker MD-3028, на гарантії 34 місяці. Придбаний восени 2024 рок...
      2400 грн.
  3. Продавец xaxxxxxxolik

xaxxxxxxolik Oberschütze

Повідомлення:
    40
    Добрий вечір....так як я купив прибор у Volchuk, це мій перший мд..на пошті я його зібрав включив він пищав і на метал і просто так, я подумав що так і повино бути бо я в приміщенні....поїхав на поле(зробивши еко штангу) пищати він не перестав,поїхав я додому дивитись шо ютуб скаже...виковиряв я з блока кусок феріту і знову в поле налаштовувать за третім разом вийшло. прибор став адекватніше працювати..ну і так глюки були коли легенько кашушкою за щось чіплявся...ну я уваги на це й незвертав так як ходив тіки по полям от і все.....а після покупки я в темі продавця відписався що в прибора проблеми

Бек подобається це.
  4. Stuff

Stuff Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    Кривой Рог
    После изготовления новой катушки я ее настроил и все работало адекватно!
    Если у вас феррит 74 то нормально работать мд не будет. Однозначно неправильная отстройка от феррита/грунта.

Отправлено с моего SM-J200H через Tapatalk

Статус теми:
Закрита.