Фортуна М / М2 / М3

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von GARRETT 250, 18. Jan. 2015.

1. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Якщо обрив кабелю, то кабель можна замінити, якщо екран то на викидос.
    Я б у будь якому випадку робив новий датчик. :)

storm2012 gefällt das.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. Надійне і компактне кріплення яке дозволяє закріпити ліхтарик або пінпоінтер до штанги металодетекто...
      100 грн.
    3. Матеріал: метал Розмір (зовнішній): 98х63х21 мм
      75 грн.
    4. 100 грн.
    5. Новый старательский лоток D38cm…
      438 грн.
  2. storm2012

storm2012 Gefreiter

Дякую!

3. storm2012

storm2012 Gefreiter

Всем доброго дня! Вопрос к мастерам: может кто-то возьмёт в ремонт датчик? (подозрение на обрыв кабеля)

4. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Який викидос? В гарантію!

5. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

storm2012
    штекер сначала разбери, может там пайка отпала, потом сам и спаяешь.

farhet2
    яка гарантiя?!? мы в украине!!)

storm2012 und Dimitriyss gefällt das.
  6. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Та не меліть дурниць - переважна більшість індивідуальних виробників приладів в Україні дуже серйозно ставляться до питань гарантії своєї продукції. Якщо вам буде відмовлено у гарантійному обслуговуванні при наявності підстав для такого - будь ласка, розпочинайте публічний диспут з виробником, і це дасть результат. Прецеденти вже були - виробник може розраховувати на успішність своєї діяльності лише на підставі власної репутації. То ж репутаційні втрати у нашій спільноті обходяться дуже дорого.

farhet2 und daiker gefällt das.
  7. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Судячи з того, що у storm2012 ще Фортуна-М - прилад, який вже давно ніхто не робить, про гарантію не йдеться.

storm2012 gefällt das.
  8. storm2012

storm2012 Gefreiter

Так, гарантія вийшла. Приладу вже 2 роки

9. storm2012

storm2012 Gefreiter

Спасибо, попробую разобраться. Боюсь хуже не сделать)))

10. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Потім попробуй докажи, що не "верблюд". Ви що не розумієте, що вам втюхали бракованиу фортуну, з кривим датчиком? А тепер крутять.., щоб нічого не виправляти?

11. farhet2

farhet2 Stabsgefreiter

Ви зараз відповіли як модератор чи продавець?

12. storm2012

storm2012 Gefreiter

Это с чего Вы такие выводы сделали, что мне " втюхали" бракованную с кривым датчиком? И что значит "крутят"?

13. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Це Ви зараз як рекламіст Кощея запитали?
    Як модератор можу гірчичник за флуд виписати.

Блукач gefällt das.
  14. Я вибачаюсь за флуд але тут навіть не так справа у кощеі бо він який не є але пошуковий прилад і має право нп життя але його просувальники тепер на усіх форумах бомблять не так конкуруючі прилади як те що іх збирають майстри і це типа профанація. Але якщо згадати часи кощеів до х45 то там було те саме, хто бажав той збирав, конструктори та прошивки. Те що кощей вибрав політику закрити вільний доступ то це його проблеми і я скажу що проблеми бо вони ніби про безпеку думали і ніби добре що збирає одна надійна фірма однакові прилади але не подумали що і ціна ввд того буде не проста і не буде того запалу. То чим признати свою помилку або навіть просто не влазити у політику інших, вони пішли шляхом ганьби інших політик. Але політика фортуни також змінюється проте за честь фортуноавтору що він благородна людина і не наймає шісток аби вони ганили конкурентів. Так, проблема політики фортун має теж декі складнощі і не усі майстри є майстрами але це може зробити кожен на свій смак, це по ціні доступно а по якості є вибір. Кожен хто вибира фортуну добре освідчений що де та по чому. Це альтернатива яка має право на життя і вона оправдана.

Vl_service gefällt das.
  15. Це чому??? Я, наприклад, почитавши усi гiлки форуму про Фортуну, вирiшив зiбрати для початку як раз М-ку! Дуже значних переважень зi сторони М2, М3, Про та Про2 я не побачив, але зрозумiв, що М-ка при якiсних комплектуючих та iх ретельному пiдборi, а також при ретельному налаштуваннi - дасть фору iншим М-кам 2,3, Про та Про2. Дякую Оззику за його порадження стосовно схеми, Полюховичу - за голу плату, яку я в нього придбав по досить гуманiтарнiй цiнi, а також усiм форумчанам, якi робили Фортуни заздалегiдь до мене i викладали усi косяки, якi були розробником прошивки усуненi!:beer::beer::beer:

Vl_service und Блукач gefällt das.
  16. Ось i в мене так же, багато приладiв зробив, але Фортуну - ще нi разу.... I хочу почати з М-ки. Якщо буде не до вподоби - меньш жалiтиму про грошi на прошитий контроллер та iншу лабуду.
    Я вIд Фортуны не чекаю суперможливостей, але, судячи по форуму - вона гiдна своеi уваги!!!

17. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Перефразую: Масово він не випускається, так влаштовує???

18. :smile_12::beer:

19. Ну гроші і тут підуть але усе таки тут цікавість зібрати самому майбуть переважає тому класно. м2 теж вільно збирається та прошивається і прошивки є а от вже з м3 йдуть моменти деякої оплати.

20. А я сам собi прибори збираю. Шукаю також з саморобними, але ось моя жiнка на Крота нiяк не пiдсiла, попросила дати iй назад Текнетiкса, з яким вона чудеса витворяе зараз......:eek:

21. так він не глибокий ніби.

22. Ото
    Отож.... Живлення вiд однiеi Крони, струма в котушцiТх - кiт насцяв, але знахiдками моя жiнка мене iнодi збентежуе.... Но я на фарт це списую, жiнкам фартить, особливо якщо вони - вiдьми:D

23. Хто підскаже штатний датчик від Fisher F5 можна примастирить до фортуни, хто небуть пробував, важка процедура?

24. михаил михайлович

михаил михайлович Feldwebel

уже давно задавал подобный вопрос.
    ответили, что прямыми руками и при огромном желании можно все сделать.

покупать датчик от "фирмача" - экономически не целесообразно, но если он вам перепал нашару, то можно и попробовать.
    ищите в сети тех данные по катухе, хз, ну типа: распиновка, намоточные данные, наличие кондера в катухе и тогда возможно более опытные камрады дадут вам более конструктивный ответ.

Zuletzt bearbeitet: 26. Sep. 2018
    Amadeu$ und Блукач gefällt das.
  25. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    3
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    15
    Погоджуюсь на всі 100%!
    Навіть якщо є такий датчик, доцільніше його продати та за ці кошти придбати фортунівський датчик, ще й гроші залишаться.