Яку б катушку совітовали мені спробувати після моєї дд 25 на 10 кгц? Є варіанти дд 32 на 7кгц, кільце 24 на 17 кгц, або типу марс тайгер тільки не знаю з якою частотою. Що ви можете сказати про ці котушки?
Я біля електрички по лісо—смузі десь метрів 20 від проводів поміх меньше чим від мобільного з включеним 3дж.
у мене 32х28 катуха але хлопці не гоніться за глибинами, шукайте місця нормальні а не глибини. У добрих місцях де не ходила нога камрада монети зверху, а де глибше то після перепашки вони знову зверху. Краще датчик для смітника прикупити і 28 велику або 32 і хватить. Кому треба глибини йдіть у тему вайтс вді аналог там будуть глибини, там дядько в окулярах років під шістьдесять розкаже про глибини та пошук у навушниках с аналогом. Але пофіг прилад коли блукаєш полями-лісами не знаючи місць. А у доброму місці я і без приладу руками нагребу чи ситом просію монетки. Риття колодязів то не моя тема на не з моїм здоровьям а по друге шурфи ніхто не відміняв, є монетки, визбирали та зашурфили та знову визбирали навіть малоглибинними приладами типу пірат.
Рослабон якщо у Вас монка то вона добра на смітті бо бере точкою а у ліс та поле купіть 32 і хватить на все про все. Монка 25 буде типу снайперки на смітниках а ддшка монетна в поля. Лопату можна садовогородну, було би що копати.
Здравствуйте!! У меня 7 лет стажа начинал с кощея,Bounty hunter lone star,Teknenics Delta4000,Minelab Explorer XS,Fisher F75,XP Deus.Потом меня с Деусом натянул паренёк с Whites classic У него видит а у меня нет((((. Продаю деус покупаю фортуну м2 первое время грызу локти думаю продать а потом понял через 10 выходов ЭТО САМЫЙ ЛУЧШИЙ ПРИБОР.Для чистых мест Бабочка 30х32см а для мусорки ДД 20.Максиму большая благодарность.С ув Алексей
"Блукач, post: 9715353, member: 155094"]Что мне плохо так это на мусорке где перезвон чернины и проволоки и пробок словом перезвон в котором дд32 выловить монету не реально, просто покидаешь место и ищешь поспокойнее но где асев[/QUOTE] Приветствую! У меня "бескозырки" в "М-ке" двойным откликом идут, у Вас так же? Ваш опыт интересен, написали так, как я бы написал)))
Приветствую! У меня "бескозырки" в "М-ке" двойным откликом идут, у Вас так же? Ваш опыт интересен, написали так, как я бы написал)))[/QUOTE] У меня только на гвозди двойной.
Двойной отклик на цель, только в двух случаях. Или очень близко к датчику, или НЕ правильно настроен феррит.