Фортуна М / М2 / М3

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем GARRETT 250, 18 січ 2015.

1. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    100% , А ещё никогда не спороь с Соловьём, только он всё правильно понимает и делает, только слов не хватает, до всех нас донести истину. :rolleyes:

Arturs подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      250 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (SMD) преимуществ...
      70 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Квазар АВР, Quasar A...
      190 грн.
  3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Чого істину?Проблема МД середнього класу залишилась.Но в Ф-М 2,Автор дослухався до мої пропозиції збільшив швидкість обробки цілі в два рази.Забрав дебільну компнсацію грунту.(Одним натиском кнопки).Чиє останє проханя було,компнсація одним натиском?Я щось забув.Хто перед смертю "УХИ"просив.П.З 2.00:D.І якщо ВАМ не хочеться щоб Фортуна була ще краща.Пишіть все добре.І так піде:DФігня лищилась допиляти.В новій М2 відсутній Б.Г авто.А ручним не всі вміють користуватись..."Я вчора відходив цілий день з новою Ф-М 2.І поки що вертатись на М-ку не збираюсь"Камрад не витримав,і за Б.Г.Ф-М2 це пів шага в перед.Це МД крщий за М,з одним не доліком М.Ну користуватись нею зможуть ПРОФІ і за БГ.Або ті у кого відкриті всі маски і копають все підряд.Від грунту можна на відстроюватись :D:beer:

Останнє редагування: 23 кві 2016
  4. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    solovey_2005 Вообще, эту компенсацию грунта использую для других целей, к Вашему методу и режиму поиска это не применимо и только вред, 100%. Вам пока не понять этого, может чуть позже сами к этому придете. Там только 40 градусов, а мне ещё больше нужно. :D Я на полном серьёзе, это не шутка. Время покажет.
    Есть вещи, которые существуют не зависимо, от того, что Вы о них думаете.

5. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти хотів пукнути а я знаю що ти вже!зробив :D.Пиши тобі треба 80 ":D.Лиш це фігня повна.І не буду навіть розказувати чого.Це треба зробити програмно!Або це зробиться в залізі,при тій програмі що є."Но проце я надіюсь тобі ніхто не розповість :D.В даний момент над цим працюю.

6. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
    Товариші, порадьте будь-ласка штангу для Фортуни-М в р-н 500 грн.

7. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Вы мастер пукать, ещё и думаете , что Ваше пукание кому-то интересно, не бойтесь, подражать Вам не буду, авторское право пукать у Вас никто не отнимет, не бойтесь.
    По Фортуне есть информация? Кроме бредка, пожалуйста.

8. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
  9. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
  10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Бред ти ніс.Про точну настройку Ф-М.І про супер датчики зроблені тобою,з розбалансом в ВОЛЬТ!За пів року.Поки мастера пукарі не розяснили хто ти і що вартий.Не умнічай,починає тошнити.Подивись десь мій Крот в продажі є.За два роки до 400 мВ втік розбаланс.:DСвіт тісний став .всі про всіх все знають ..А по Ф-М 2,рекомендую на коп,і купляти в тих хто пояснить що тике БГ і як його перемогти,як нааштувати МД на полі.Кроме здравиць автору Ф-М 2,нічого розумного написаного тобою по Ф-М2 не прочитав:D:beer:

11. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    http://kladopoisk.com.ua/acssesuary/zapchasti/shtanga_T2.html Чуть дорожча зручна,камрад голіафа на ній тягає.

12. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Видно, любите Вы меня Соловей, не бризжите слюной, даже от слов Ваших воняет. А главное, почему это Вам можно в этой теме меня обсуждать, причину назовите.

Добрее надо быть к людям, меньше хамить, не говорить чушь полную о другом человеке, и т.д. А то ты смотри, разошелся....

andrulchik1986, ut4ly.vasilij та АСАСІН подобається це.
  13. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    В БМВ нормальная штанга,сам с такой хожу, только брал без подлокотника, так как был у меня свой.

SDR подобається це.
  14. SDR

SDR Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.317
    Адреса:
    Украина, Черкасская обл.
    Штанга от Tecnetics T2, знакомый с такой ходит, за пару лет люфты страшные...

15. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    Коп прошол так сибе скажем не удачно ! :D но динария с М 2 поднял, кусок серебра,фибулу,ну и помелочам иголки от фибул, и несколько бронзях IMG_20160423_145418.jpg IMG_20160423_145405.jpg

16. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
  17. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Я жінок люблю,віком до 45 :D До мужиків ,рівно дихаю..А читати брєд.і не реагувати на це, я не можу.Я за справедливість.Є проблема і її треба вирішувати.А для мене це проблема,я ледачий.Я лінуюсь лишню яму копати.:D.Ти сам прочитай свою промову на профільному ресурсі.тобі не гидко?Там тобі зробили зауваження:D
    Андрій може ходити на 4-тонах з відкритими масками.Я так не вмію і не буду.Я за комфортний пошук.Чорне є чорне ,кольрове відповіно Риже.Та і здоровя вже не те, ями лишні рити тоже не хочеться.А Ф-М 2 бачить глибше за М:D:beer:

18. Amadeu$

Amadeu$ Санітар ночі

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    2.328
    Адреса:
    Україна
    Користуюсь другою.
    Якісна і легка але треба чекати поки зроблять

З Найкращими побажаннями,
    Amadeus Tactical Equipment.

19. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Хочеш стати калікою? бери третій варіант :D.

20. Kornet 75

Kornet 75 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Винница
    По М 2 ! Ничего не исправимого программно в ней нет, всё зависит от автора, но уже есть плюсы по сравнению с М-кой, скорость! на много быстрее стала, пин также порадовал, тянет на всю глубину, в грунте не замерял на столе с 25 ДД 13 кГц, 42 см что в обычном режыме ,пин так же 42 см, так что для прошывки 1.1 довольно не плохо , думаю автор исправит недостатки в следующей прошывке :D :smile_15:

21. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
    Прочитав спочатку "я жінок любив до 45 років". Подумав шо "любилка" засохла в 45 :confused:. Злякався. Почав рахувати, скільки мені осталося :):beer:

22. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Ти ще і "П...Н".Вчара ночою зібрав,ніч помножив на три :D!І понєслась
    SDR Дата: Суббота, Сегодня, 13:38 | Сообщение # 464
    Генерал-лейтенант
    Статус: Offline
    Владимир Владимирович, хожу с Фортуна М2 уже несколько дней. Есть некоторые выводы.
    Позитивным моментом, считаю увеличение скорости работы, как мне показалось, М2 реально чуть быстрее, что очень не плохо.

Также, есть мысли, о том, что должно быть по-другому, а именно, при долгой эксплуатации Фортуна-М, с опытом, стало понятно, что авто балансировка к грунту не достаточно точная функция, то есть, в ручном режиме, часто необходимо подстроить точнее и это абсолютно нормально.
    На сегодня, уже в М2, также, автомат работает, не хуже чем в М, но всё равно, есть необходимость постройки точной в ручном режиме, и довольно часто. У всех по-разному чуть, из-за разных свойств грунта.
    Для меня, всё-равно, есть не приятный момент, в том, что я не вижу, на сколько в цифрах-попугаях вручную подстраиваю баланс к грунту. Да, стремление к упрощению, часто оправдано, но, посмотрите, если взять любой прибор цифровой с возможностью баланса к грунту, там обязательно есть числовое отображение в "попугаях", этого процесса. Нет такого прибора, чтобы вот так, в слепую, что-то там двигать, как в Фортуна-М2 сейчас. Ладно в инженерном меню, при помощи пятака К2 и феррита можно видеть картину настройки датчика и там всё один раз настроить, для этого, не обязательно видеть какие-то цифры, согласен. Но, не зря в таких приборах, как X-Terra 705, Garret AT PRO, и других, обязательно показывают пользователю, " числа-попугаи" в которых происходит отстройка к грунту, что дают нам представление о том, или ином грунте, и где-то сильно есть отличие, а где-то всего на единичку нужно подвинуть. Сейчас, в Фортуна М2, совершенно нет представления, и понятия у пользователя, к какому грунту идёт отстройка, и насколько она точная, даже в ручном режиме. Просто сделайте, чтобы в в меню GB, напротив надписи этой, были числа 00, например, когда точно к ферриту отстроено, и возможность кнопками менять это число по единице, как в Фортуна-М.
    Очень просим, и не только я, перед этим, общался по телефону, с несколькими собравшими Фортуна М2, практически все разделяют моё мнение в этом плане, верните в меню GB циферки, многие спасибо скажут, не сомневайтесь. В остальном, всё прилично очень, за что ещё раз Большое Спасибо!

Добавлено (23.04.2016, 13:38)
    ---------------------------------------------
    Да и при настройке на феррит, тоже , автоматом точно не ставит например пятак К2 на точно его место на шкале, нажимаешь в слепую, в ручном режиме, несколько раз туда- сюда, пока поймаешь , где нужно. Напротив, в Фортуна-М, четко видно на сколько единица "попугаев" двигает шкалу. Всё-таки зря убрали эти числа, на мой взгляд, менее удобно стало, 100%.

Сообщение отредактировал SDR - Суббота, ..Я тут під столом уже :D:D:D:smile_12:

23. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Декому і в 40 процес не цікавий.Купиш третій варіант штанги ,походиш до кінця сезону.Поки по пісяєш.жінка буде без надобності.:smile_11:.Камрад на третій день побив.

san004 подобається це.
  24. Arturs

Arturs Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.217
    Именно так.
    Из бюджетных самая нормальная. Напильником почти не нужно доделывать

25. san004

san004 Obergefreiter

Повідомлення:
    212
    Адреса:
    Здолбунів
    Жінку, чи штангу?
    Ви на UR7CQ погано пишете, а самі несете не понятно шо :D

26. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Да и при настройке на феррит, тоже , автоматом точно не ставит например пятак К2 на точно его место на шкале, нажимаешь в слепую, в ручном режиме, несколько раз туда- сюда, пока поймаешь , где нужно. Напротив, в Фортуна-М, четко видно на сколько единица "попугаев" двигает шкалу. Всё-таки зря убрали эти числа, на мой взгляд, менее удобно стало, 100%. .Андрій,Ти йому не розказуй,ці речі.він не правильно це розуміє.З мідю поблеми не має.+- 3 од ВДІ це не проблема.І інша можливо на днях вирішиться,з втратою глибини 2-5 см.