Доброго дня. Є декілька питань по карабіну «Форт 201» . Перша при посиланні затвором патрона в патронник залишаються сліди забою носика кулі. Друге чи можна ударити виступ шахти магазина щоб підходили інші магазини.
Доброго дня! 1. Для SP набоїв у АК це норма 2. Заклепку видаляти не треба, трохи сточити надфілем, до тих пір поки магазини не будуть ставати без перешкод.
1. Так, це нормально. 2. З часом заклепка сама зітреться. Звичайно, можна їй 'допомогти', але обережно, і якщо що — вона сама стерлась. І якщо використовуватимете інші магазини, не можна споряджати більш ніж десять набоїв. Принаймні, не можна приєднати такий магазин. Звичайно, якщо ніхто не бачить... Але за три роки перевірять усе: і цю заклепку, і заклепку у прицільній планці, чи може стріляти автоматично, чи може стріляти при складеному прикладі, скільки набоїв...
Нечего пилять там не нужно я так испортил себе ствол,эта проблема решается просто,подгинаите край плотформы язычек на рожке с переди на котором лежит патрон в сторону центра или в верх нужно смотреть где утыкается и тем самым просто выравнивание вход патрона по центру и все, у меня утыкался с права я просто подогнул немного в лево и чуть верх и все чётко входит.
Так же как и причём сдесь заклепка до утыкания патрона,в нормальном стволе с нормальным магазином нечего пилять не нужно.
Вот как раз заклёпка не имеет ни какого отношения к утыканиям патрона. Ее установка, требование сертификации. Так что ее подпил, для работы с магазинами АК, ни коим образом ствол не испортит