Так як музеям не довіряю то планую зробити особистий. Коли все закінчиться і йому місце має бути. Для майбутніх поколінь.
Подозреваю что тут появилось некоторое количество любителей из буржуазных стран. Мне задавали вопросы по лоту сугубо на англ.яз.
Музейное дело -предмет обременительный. Сам бы хотел, но пока не знаю с какой стороны подойти к этому вопросу.
Ви думаєте як на військово-повітряній базі "веретье", псковська область, підірвали два гвинтокрила к-52 ?
Так. Тут же питання не в тому, що ось є сто яких-то предметів і ось дивіться на них. Їх всі треба якось атрибутувати, описати хоча б мінімально, присвоїти навіть для власного музею якийсь номер... + оформити експозицію, це теж вимагає якогось досвіду.
Да все это называется музейная деятельность ,и она же научная. В наших музеяйх даже в мирные времена такая деятельность слабо наблюдалась. Здесь была тема про ляпы музейных работников в Украине. Там такие "перлы" в атрибуции предметов.
Вот кстати еще тема о том же но с другими высказываниями. Более резкая тема. https://reibert.info/threads/kollekcionirovanie-veschej-orkov.1351227/
ляпы музейных работников -зто отмазка при покупки и продаже музейных ценностей . один пример показывает всю суть музеев у Александра Борисовича Ильина
Так само різко відповім, воно мені на хрен і даром не треба. Село Лісові Сороченці, там ногами розкидували оці коробки кацапських сухпаїв, як порожніх так і ні, щоб дійти до магазу, зламаному і винесеному повністю від спиртного до шкарпеток ними ж. Підозрюю, там було їхне стойбіще, де вони їли, срали і таке інше...
Так само різко відповім, воно мені на хрен і даром не треба. відповідь усім трофещикам російського світу
https://reibert.info/threads/aukcio...-sdelat-izmenit.1276182/page-11#post-15241857 Ось тут камрад Витт висказався, і я повністю його підтримую.
В формате интернета, Инстаграм, Ютюб Фейсбук. Там и продажи, обмен организовать можно. То что это надо делать это однозначно! Через 5 лет уже и забудут что война была. С УВ
В таком формате есть уже здесь на форуме мои собрания предметов. Инстаграм можно тоже попробовать, а Ю-туб пока не освоил.
Если вещи с историей то можно интересные познавательные ролики делать, а если ещё и добавить экскурс в историю.... С УВ
Вообще- то я хотел сделать справочник в бумаге. Но это тоже заморочка. Все планы откладываются на мирные времена. Как там у Шекспира: "Так погибают замыслы с размахом Вначале обещавшие успех..."
Берёте пивко, садитесь за стол с интересными вещами и на камеру начинаете рассказ,первых три видео тяжело будет,а потом само пройдет!!! ) С УВ
То так здається, що просто) Я памятаю, камрад влаштовувався на роботу онлайн, і треба було записати тестове відео, йому прислали завдання. Він звернувся до мене, знаючи мій операторський і монтажерський досвід. Ми потратили ВЕСЬ день на ролик в 4 чи 5 хв. Під кінець я вже зривав дублі, бо коли камрад в 150 раз починав зачитувати текст, в мене починався істеричний сміх Потім і правда нічого, камрад освоївся, пару років там пропрацював.
Подібне в мене теж було Студійна зйомка в кінці ненормованого робочого дня, я вже не памятаю, яку передачу записували... Журналістка читає текст, потім повертає голову до мене, а я ж за пультом сиджу, і питає - чуєш, а як краще сказати - так чи так? А я відповідаю - та по х.., як хочеш, давай вже запишемо і всьо... Ми перезаписали. А я, затурканий за день, той файл не видалив і скинув монтажерці. А та теж не прослухала все і змонтиувала і все це пішло в ефір. Наступного ранку нас всіх трьох совокупили зразу головний редактор, потім директриса