фольклор туристов и кладоискателей

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем nordmenn88, 18 сер 2015.

1. nordmenn88

nordmenn88 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    И какраз в сумерках,люк отдраиваешь и голосок такой голодный и заждавшийся из темноты-"ням ням б*ять":D:D:D

Кіла2013, G-Class, dspy та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Стан бу,але використовувались не довго.
      800 грн.
    2. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінальні...
      850 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Пропонуємо вашій увазі стильні ретро-окуляри для мотоциклістів та велосипедистів у вінтажному дизайн...
      190 грн.
    4. Швейцарські гірськолижні сонцезахисні окуляри. SONNENBRILLE SCNWEIZ "SUVASOL" Оригінал...
      850 грн.
    5. (в наявності 6 шт.)
      Основні характеристики: Повний захист обличчя: Маска закриває обличчя, захищаючи від ударів, подряпи...
      220 грн.
  3. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    И в этот самый момент начинаешь думать просьба это или утверждение-оно хочет ням ням,или оно хочет тебя ням ням!)))

G-Class, Поліщук та dspy подобається це.
  4. Leibstandarte

Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    2.777
    Адреса:
    Ukraine
    0_dae7f_c267b466_XXXL.gif держите енотика.

Кіла2013, Volocuga, Zoomo та 4 іншим подобається це.
  5. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Була легенда за таємничий підвал, в якому, до речі, бували друзі розповідачів. в цьому підвалі були скелети а за ними зброя німецька.

Кіла2013, Leibstandarte та dspy подобається це.
  6. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    Она с 41ого года не ела-когда немцы замуровали вход.представьте какой у неё зверский аппетит:D:D:D

Images:

свалкер и кузя копия.jpg
    Кіла2013 та dspy подобається це.
  7. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    в принципе думаю эта легенда могла быть правдой годов так 80ых.Бывал в карпатах местные примерно такого плана истории рассказывают-"вот мы на той полонине выросли,годах в 70-80ых по лесам ещё лежали черепа,скелеты и барахло"

minitarn3838 та Поліщук подобається це.
  8. Zoomo

Zoomo Hauptmann

Повідомлення:
    2.207
    Адреса:
    Украина
    Так а шо с фолькльором - закончiлся?

9. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
  10. Поліщук

Поліщук General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    67
    Та что там говорить)))У нас на Донце,в месте форсирования РККА лет 20 назад пацаны знакомые купались-череп на дне находили.Другой товарищ рассказывал как на кости натыкался в низине речки в зарослях кустарника,точнее наткнулся сначала на ботинки солдатские,а потом останки увидел.А Вы говорите про Карпаты...:)

Кіла2013, Leibstandarte, G-Class та ще 1-му подобається це.
  11. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    Я довольно часто в былые годы пробовал копать по партизанам-крым,карпаты. По начитавшись историй как там всё было.Так расписывают аж заглядение.приходишь на место и первое что понимаешь по настрелу и его расположению что описанным тут и не пахнет:(И что у писак очень буйная фантазия разыгралась.

Кіла2013, Leibstandarte, G-Class та 2 іншим подобається це.
  12. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    как щас помню свой первый выход.впринципи я и купил мд токо ради этой темы по началу.ко мне попала очень хорошё разжованная информация про действия партизан в горах с красочными описаниями двудневных боёв с егерями и десантниками,химическими атаками,болтающимися кишками на берёзах и т.п.Прийдя на место я не обнаружил некаких следов тех событий,только следы более поздних действий уже не связанных с этой темой.и вот в один дождливый день лазил я по камням махал аськой,чтото пикнуло под ногами.я почувствовал как наступил на какуюто трубу.содрал мох и вынул неопознанный ржавый объект.который в последствии как мне объяснили был глушителем от винтовки мосина.И такое чувство что выкинули специально для меня-духи леса поняли что я не отвяжусь без находок:D

Zoomo, Кіла2013, Leibstandarte та 2 іншим подобається це.
  13. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.098
    Адреса:
    Diepholz
    У мене теж біля будинку є "інтріга будоражащая ум" - колишній (у 60-х роках) відділ міліціі ,а у 30-х НКВС.Зараз у тому приміщенні генделик ,власником якого по іроніі долі є... голова райсуду:),ясна річ через підставних осіб.І охвіціянтки ,які працюють у тому генделі розказували багато страшких історій про будівлю ,яка до речі теж стоіть в дужже людному місці :(.От такіє дєла однако ...

Volocuga, Поліщук та nordmenn88 подобається це.
  14. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    и что за истории-расскажете?:)

Поліщук та G-Class подобається це.
  15. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.098
    Адреса:
    Diepholz
    То є так ,звісно признаюся:).

Поліщук подобається це.
  16. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.098
    Адреса:
    Diepholz
    Розказують працівниці цього кафе ,що чутно ночами різні шуми, голоси та падають пляшки із полиць біля барноі стійки.Все було б просто і банально ,якби це не повторювалося роками .До речі і я міг стати свідком такоі подіі ,але благорозумно та завбачливо закрившись в автомобілі "нє стал іспитивать судьбінушку" та заходити в дане приміщення.Але то інша історія...Хоч я і скептично відношуся до таких тем ,але щось у цьому напевно є ,тим паче що стіни таких місць пам"ятають багато трагічних подій. Була одна реальна трагікомічна подія розказана ветераном МВС ,який мав можливість попрацювати в 60-х в цьому приміщенні. У ході допиту підозрюваного міліціонери трошечки "переусєрдствовалі", ну і постало питання - що ж робити з жертвою !? Вихід був знайдений ну дууже крєатівний - труп повісили на заборі цієі ж установи та... пару разів стрельнули в нього:smile_6:.Після чого доповіли вищестоячому керівницу ,що "був убитий при попиткє к бєгству".Раніше ніяких НДЕКЦ та прочєго не було то прокатило на ура:rolleyes:.Отакоє от ,ну совсєм нє так ,как січас:eek:.Січас такого нєту .Січас єсть ісчо нє такоє:)

Останнє редагування: 27 сер 2015
    Кіла2013, Leibstandarte, Поліщук та ще 1-му подобається це.
  17. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    не удивлюсь есле в подвале там закопаны чиито останки.

Кіла2013, Leibstandarte, Volocuga та 2 іншим подобається це.
  18. G-Class

G-Class General-major

Повідомлення:
    6.098
    Адреса:
    Diepholz
    Але дослідити
    Да и я бы не прочь исследовать окресности и само строение .Но кто ж позволит:oops:...Подвала там вроде нету насколько я знаю.

Кіла2013 та Поліщук подобається це.
  19. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    есть у нас в городе один малой,от лени так забесился что в дверь скоро боком проходить будет:DСам нехера не копает но зато такой любитель порасказать всем где шо було,как загнёт,особенно есле перед этим выпьет,то так и хочется прям с генделя на коп:DПриходишь на место-три гильзы,осколок и пустота:eek:Так вот прикол-там где он говорит что нечего нет,о чудо там всё есть!Я это понял и начал специально ходить именно туда где якобы нечего нет:D

Leibstandarte, Поліщук та G-Class подобається це.
  20. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    и так-местные аборигены.туповатая жизне-форма о тупости которой можно слагать легенды,которую наверное встречал любой копатель.Любители рассказать про затопленные в болотах танки,закопанные сбросы в ярах,секретные подземелья.При том что многие принимают металоискатель то за антену для поиска внеземного разума,то за устройство по поиску грибов,а поисковый магнит за железку для глушения рыбы:DТакже-любители выпить не закусывая,крутые только толпой,в случае спора многие представители аборигенской жизне-формы начинают выпендриватся.

Images:

IbXyg5u-Oqo.jpg
    Останнє редагування: 3 вер 2015
    G-Class, Кіла2013, Поліщук та ще 1-му подобається це.
  21. данциг

данциг Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    929
    Адреса:
    партизанский край
    Таки да,в каждой деревне по танку в болоте,со ствола ныряли в воду по детству,а на башне орехи кололи.А ещё обязательно дед жил,который знает где схрон или склад немецкий,только как придёшь к деду,а той и помер перед самым приездом.Отакоэт,как говорит наш любимый пан К.

G-Class та dspy подобається це.
  22. dspy

dspy Leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.333
    Адреса:
    Київська область
    В мене історія про 4 танки ходить.:D

данциг, G-Class та Кіла2013 подобається це.
  23. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    сколько езжу отдыхать в горы-ко мне постоянно подваливают месные вуйки.Главный вопрос-что вы делаете?Наверное скоро буду отвечать что ищу диких кузь.скажу-у вас тут такие мохнатые,хвостатые с ушками прыгают-молоко тырят:Dдумаю купятся.

Кіла2013 подобається це.
  24. Кіла2013

Кіла2013 General-major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    14
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    22
    Повідомлення:
    5.988
    Реальна історія але трішки не по темі. Кілометрів за 20-30 є старий полігон, так на ньому місцеві копали гільзи від крупнокаліберних кулеметів і гармат, латунь, за тиждень на 3їх витягували по 300-400кг, ну і чорняк, осколки від авіабомб. В один прекрасний день замітили пару машин з конкурентами, які не по дитячому там копали, по розказах навіть цілі бомби грузили.. Вирішили їх полохнути, полігон в лісі і заїзд один, то взяли свинячі нутрощі при вїзді порозкидали по дорозі і деревах, а стару джинсову куртку порвали на тряпки, намочили в крові і там само порозкидали)) По словах знайомого цілий сезон копали самі))
    Там замість мішеней 5 танків старих стояли то порізали їх робочі з лісового заповідника і за виручені гроші перекрили дах на своїй "канторі"((

Гельґі, kran та nordmenn88 подобається це.
  25. nordmenn88

Повідомлення:
    472
    Адреса:
    Україна
    это ещё что, у вас цветмед,а у меня дома возле аэродрома тоже типа складов брошенных.так года полтора назад две банды металюг чуть драку не затеяли за територию.Камень преткновения-небольшой мешок с железом:Dтакого чмошества мир ещё не знал:D:D:D

Кіла2013 подобається це.
  26. Leibstandarte

Leibstandarte Major Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    2.777
    Адреса:
    Ukraine
    настаивай на версии "чупакабра".

Кіла2013 подобається це.