а я таку чув, що є ще закопаний мотоцикл, та не провіряв А от найкраще що чув, то була криївка УПА, а зверху башта з під танка. Так той хто розказував після того, як з нього почали сміятись, ще хотів йти копати в те місце
Хлопці, пушки танки то фігня. Один "копарь" парив моїй дружині про німецкий мотоцикл, який з своїм другом розкопав пару років тому, ну як завжди, відкопали почистили, сіли та поїхали. Навіть бензин в баку був, та не простий, а червоний (мабуть Вермахт). Дружина в мене не промах, та й темі, так як я й копаю, й на двух колесах. Почала вона того клоуна привселюдно тролити, мовляв: Який нафіг червоний бензин, у війну весь бензин був колоьору хакі, шо ти париш. Кіно, ще те було. Ну то жарти, а тепер до легенд. Старі люди розказували, що після війни, в селі де я родивсь, на той час відділок міліції знаходивсь біля болота. Зброю, яку конфісковувули в людей чи самі вони приносили, топили в цьому ж болоті. Недавно мені попала книжка про історію села, і дійсно міліція була біля балотця, й будинок цей зберігся до наших днів і болотце є.
Вот не зря говорят-закат время чудес-часто нахожу чтото именно под вечер перед уходом когда весь день пройден в пустую.Как будто подложил ктото
В мене теж таке бува. От в понеділок після роботи заїхав нв місце хутору, години три ходив без результату, вже зібравсь виходити, бо пізненько було, і бац метрах на десяти чотири монетки пару гудзиків та ще багато знахідок.
Після війни зброя та набої людям просто тошнили, не так багато під стріхами її й зховао було. Особосто я, точно викину, та я не всі.
То Дикая Кузя подложила явноей в прикол побалдеть как копатель весь день парится на пустом месте.Ещё часто бывают находки на пустом месте.идёшь лес пустой нечего нету,потом одна-две интересных находки а вокруг нечего.От и думай как оно там очутилось)))
Я копал както по партизанах в крыму года этак три нзад,копал кучу с гильзами от пулемёта,под ней чекан практически в идеальном сохране.Нето партизаны музей ограбили-нето мохнатая хвостатая умыкнула гдето
Двоє поляків знайшли потяг з нацистським золотом http://zaxid.net/news/showNews.do?d...potyag_z_natsistskim_zolotom&objectId=1362499
Тоже не раз такое было-ходишь,ходишь-ни гвоздя...А потом как солнце почти сядет,опппа!Сигнал,что-то есть..И начинаешь там уже копать по темну,телефоном или фонариком подсвечивая