Вітаю! Знайшлася на горищі така фляга. Скло не бите, метал міцний без раковин і свищів. Прошу оцінити!
В такому стані від 100$ і вище. Можливо навіть більше буде значно. Річ цікава і стан гарний. Звичайно може бути і кращий, але в 90% він гірший.
Вы любите преувеличивать... А вот реальная продажа предмета https://auction.violity.com/en/97747270-flyaga Выставлялась с низкого старта на неделю. Очень не рекомендую ставить с 1000 или 1500 грн - может быть с одной ставкой и то не сразу. У нас тут аукцион, а не продажа по фиксированной цене - потому азарт играет не последнюю роль. А он приходит после n-го количества ставок. А еще было две - одна здесь с отбитым горлышком, а вторая на Фиолетовом. Обе по цене до 500 грн.
Я знаю цены на это. Давайте не будем. Круглая по чем ушла ? Оценивали во сколько ? В пару сотен гривен ? Давайте он выставит на аук, а после его окончания посмотрим
На чехле после купания в мыле вылезет вся оцинковка. Кожа на месте. Все цело и в комплекте на 95%. Она стоит этих денег . Я сам фляги собираю. Я знаю о чем пишу. И я знаю как трудно их искать. Это не Austria Werke 1915 в зеленой эмали. Это выше на порядок.
Так і я про те. А мені все " переоцінюєш, воно того не стоє, час не той, грошей нема... ". А потім дивишся на аук і розумієш, шо ніфіга не то й час, і гроші є, і гарні речі в ціні не втратили. А як копані мосінки не беруть - то я не винен. Їх і при ющенку ніхто не брав.
Моя практика миття оцинкованої мушлі показала, що мило малоефективно і дуже довго. А от слабий розчин щавельки приємно здивував: https://reibert.info/threads/schavelevaja-kislota.5058/page-4#post-8955994 А по темі - ця фляга може і набере 3 тис і більше, тільки стартувати з цієї цифри навряд.
У вас якраз весь цинк і зійшов. А наполірований метал - то жесть, яка зберіглась за рахунок цинку. Кислота знімає як цинк, так і вороніння. А мило його абсолютно не шкодить. І зовнішній вид має бути абсолютно інший, ніж вийшов у вас. Якщо таке зробити з цією флягою - її ціна впаде в рази.
Придивіться уважніше на фото - у мене покриття вціліло - а на місцях його вилущення проглядається темна бляха. Але це зараз не по темі. Якщо цікавить більше - можна поспілкуватися в іншому розділі.