Флаг на оценку

Dieses Thema im Forum "Скільки коштує?" wurde erstellt von TарасМ., 25. Dez. 2014.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
  1. TарасМ.

TарасМ. Schütze

Підскажіть будь-ласка скільки може коштувати такий прапор?
    Прапор 5-ої дивізії "НГУ 1991-1999р."
    Розмір:1.45х1.20
    Вишитий

Images:

20140908_060447.JPG
    20140908_060617.JPG
  2. Интересные лоты

1. Вітаю панове. Пропоную вашій увазі жетон роти охорони мостів. Жетон був викуплений колись в одного п...
      1020 грн.
    2. Предложу половинку жетона связист 3й Рейх
      600 грн.
    3. Лоз капсула ркка оригінал, не репліка. Матеріал бакеліт, клейма всередині кришки. Вкладиш чистий, к...
      500 грн.
    4. Стан по фото
      350 грн.
    5. З болота.шрифт мілкий, видно слабувато. Обговорення тут:- https://reibert.info/threads/stab-div-nach...
      1300 грн.
  3. Городовой

Городовой General-leutnant

150-200 гривен, на любителя.

4. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    9
    На любителя чого, дивізій? :eek:
    А як це 5 дивізія свій штандарт просрала? Якщо не помиляюсь- він був у В/Ч 2250, м.Львів.
    Не знаю, чи такі речі можна не те що продавати, а навіть оцінювати!
    Це ж вище за нагороди України!

5. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

І ті, які просрали, і ті, що намагаються торгувати такими речами, уяви не мають про поняття, заявлені на стрічці під гербом.
    Такі і державу просруть незамислюючись...

6. TарасМ.

TарасМ. Schütze

Дякую всім за коментарі.Тепер поясню деякі моменти.Дивізія не просрала,а була розформована,і таке формування як НГУ 1991-1999р.перестало існувати.А прапор був переданий в Київ.Але так склались обставини,що він попав до мене в руки,де був остатні 10 років.
    Ви правильно замітили що він безцінний,і мені смішно коли пишуть ціну 150-200грн.
    А тепер настали такі часи,що за певних обставин,я неможу находитись на сході зі зброєю в руках.Тому цей прапор зараз тут на сайті,і якщо буде кимось запропонована нормальна ціна.То ці кошти підуть на допомогу пораненим,або хлопцям на передову!!!
    Слава Україні!!!

7. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    9
    Є одне але. Ось це ваше "Але так склались обставини" думаю когось точно зацікавить. Є певний порядок, що і як роблять з знаменами і штандартами розформованих підрозділів. Вони ніяк не можуть попасти в приватні руки. Будь ви навіть міністром оборони. Це по перше.
    А по друге- совість і честь не хочете спробувати оцінити і продати? А що? Кошти ж направите на АТО.

8. TарасМ.

TарасМ. Schütze

Я написав зрозуміло,куди підуть кошти!!!А якщо непродасться,то він попаде в музей в\ч 4114.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.