Підскажіть будь-ласка скільки може коштувати такий прапор? Прапор 5-ої дивізії "НГУ 1991-1999р." Розмір:1.45х1.20 Вишитий
На любителя чого, дивізій? А як це 5 дивізія свій штандарт просрала? Якщо не помиляюсь- він був у В/Ч 2250, м.Львів. Не знаю, чи такі речі можна не те що продавати, а навіть оцінювати! Це ж вище за нагороди України!
І ті, які просрали, і ті, що намагаються торгувати такими речами, уяви не мають про поняття, заявлені на стрічці під гербом. Такі і державу просруть незамислюючись...
Дякую всім за коментарі.Тепер поясню деякі моменти.Дивізія не просрала,а була розформована,і таке формування як НГУ 1991-1999р.перестало існувати.А прапор був переданий в Київ.Але так склались обставини,що він попав до мене в руки,де був остатні 10 років. Ви правильно замітили що він безцінний,і мені смішно коли пишуть ціну 150-200грн. А тепер настали такі часи,що за певних обставин,я неможу находитись на сході зі зброєю в руках.Тому цей прапор зараз тут на сайті,і якщо буде кимось запропонована нормальна ціна.То ці кошти підуть на допомогу пораненим,або хлопцям на передову!!! Слава Україні!!!
Є одне але. Ось це ваше "Але так склались обставини" думаю когось точно зацікавить. Є певний порядок, що і як роблять з знаменами і штандартами розформованих підрозділів. Вони ніяк не можуть попасти в приватні руки. Будь ви навіть міністром оборони. Це по перше. А по друге- совість і честь не хочете спробувати оцінити і продати? А що? Кошти ж направите на АТО.