Фільм Київський укріплений район: Новітня історія оборони у кінотеатрах мережі "Планета Кіно" з 5 по 11 грудня 2024 року! Це військово-історична документальна драма, розрахована для перегляду на великих екранах і представлення світу трагічних подій, що сталися під Києвом у лютому-березні 2022 року. Фільм розповідає про історичні події сучасного застосування Київського Укріпленого Району в порівнянні з обороною Києва у Другу Світову війну, та трагічну долю людей, що опинились вздовж лінії бойового зіткнення. https://planetakino.ua/movies/kiivskij-ukriplenij-rajon-novitna-istoria-oboroni
Серьозно? Де саме режисер жаліеться? А може то дурна журналістка обурюеться що зал порожній? Чи Вам в принципі без різниці аби ляпнути?
Як режисер, я не жаліюсь Я збирав повні зали на відкритих показах фільму. Але прокат у кінотеатрі, це інша річ. А хтось зробив пост у ФБ, де пустий зал, дякую за чорний піар.
Мабуть. Я дійсно про цей фільм почув вже після прем'єри випадково побачивши публікацію у ФБ. Нажаль, час прокату не дозволяж попасти на сеанс т.як иключно невдалий. Сподіваюсь, фільм буде розміщено га Мєгого.
То ж, в такому випадку, залишайте відгуки про фільм після перегляду його у кінотеатрі, або на медіаплатформах (коли там з'явиться).
м-да. Треба робити багато фільмів і показувати їх безкоштовно, бо ми хочемо виграти війну, нам потрібні воїни, а наш патріотизм на 0. Щось все через дупу в нашій країні.