Евробляхи

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Анатолий Стеценко, 2 кві 2018.

Статус теми:
Закрита.
  1. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
    А хто та прокладка що між сидінням і рулем, неважливо укр.номера, евробляхи, це ми самі ( кум, сват, брат ................ ітд), Можна розпинатись але це все в повітря. Подивись спочатку на себе і на круг навколо тебе, а тоді крилья розпускай.

За бугром якщо є порушення громадянин маякне в поліцію, а в нас моя хата з краю.

1. Легке,гарне б/у,без пошкоджень,розмір на фото,статутні,хижак.
      500 грн.
    2. Штани койот Pilot Uniform XL Сексі штани виробництва України. Дуже класні, продумані, зручні, мате...
      800 грн.
    3. Нові штани.Розмір на фото.
      500 грн.
    4. Штани легке бу,розмір 50-52,розмір регулюється ліпучками,низ штанів регулюється ліпучками,на колінах...
      500 грн.
    5. Штаны для костюма летнего полевого (КЛП). Входит в состав боевого единого комплекта военнослужащих В...
      150 грн.
  2. bols

bols Stabsgefreiter

Повідомлення:
    187
    Адреса:
    винница
    а у нас на маяк приедет два(уже совершеннолетних молоденьких дятла,а ещё,скорей всего,один из этих дятлов юная мадам)водила им напхает не стесняясь в выражениях,и усе!!!!правонарушение не зафиксировано так что звыняйте,нема доказательств

Роня подобається це.
  3. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    Про БэХу на литовских номерах :)

lex1187, Боб67, alexshadow та 5 іншим подобається це.
  4. салабон 36

салабон 36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    461
    Адреса:
    Украина
    так еще и через час-два, и сошлются на более серьезные проишествия.

Роня подобається це.
  5. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675

Images:

IMG_2423.PNG
    velomas та Роня подобається це.
  6. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.421
    Адреса:
    im Ausland
    по разбитой дороге
    желтый ящик бежит
    мысли за ним устремляются вслед...
    хокку посвященное автобусам "Богдан"
    от вам и евробляхи :rolleyes:

Роня, BART28 та Boris Pryanikov подобається це.
  7. BART28

BART28 General-major

Повідомлення:
    5.912
    Потом начнётся ...
    558955es-960.jpg

Joker_1981, Роня, velomas та ще 1-му подобається це.
  8. fil ribery

fil ribery Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    київ
    Та купіть і собі бляху і заспокойтеся.у нас в країні валивіших проблем вище голови

Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk

Роня подобається це.
  9. fil ribery

fil ribery Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    київ
    Якось так[​IMG]

Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk

Боб67, dpts, Полтава1982 та 2 іншим подобається це.
  10. Анатолий Стеценко

Анатолий Стеценко Stabsgefreiter

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    г. Дружківка - Ніжин.
    А в чем принципиальная разница проголосовать, выбрав "мне по...", или не голосовать)? От количества просмотров отнимите ЗА и ПРОТИВ, и получите графу голосования "мне по..", профит)
    В плане развели, если нет категории? ПО новому вообще штраф 10200 будет.
    В том что загоняют авто старше Евро5, и не растамаживают. Но ведь сейчас опять начнется чес про Стамбульские конвенции и бла-бла-бла. Кстати, вроде какими то там международными конвенциями сказано, что прививки - дело добровольное. В Украине среднее образование - обязательно. И по ЗУ без прививок детей в школу не берут. И пох на международные конвенции.
    Т.е если человек трудится, зарабатывает нормально, а зачастую еще и рабочие места дает другим, и заработал на Ауди 2010 года, то должен заплатить многоденег, а бухарик, неспособный на что то более, чем за 10 лет подсобником наскрести на 20-ти летнего Гольфа - меньше? Это стимул развиваться?

Veniaminn подобається це.
  11. Veniaminn

Veniaminn Obergefreiter

Повідомлення:
    78
    Адреса:
    Украина
    Давайте будем объективными-ну сколько таких, что честно платят налоги, дают рабочие места, белую з.п. и ездят на хороших машинах?

А сколько фуйлапанов на хороших машинах , сдающие квартиры от бабушки/тетки, дядьки. Фиг он какие налоги платит-сдает несколько хороших квартир и ездит на дорогой машине на укр. номерах. Не то чтоб я прям двумя руками за евробляхеров-просто у нас народ такой- "ему можно, а мне чего низзя".

12. Анатолий Стеценко

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    г. Дружківка - Ніжин.
    Ну все те, что я знаю. Ну и давайте определимся, что такое "хорошая машина". По словам Мишеля все что старше 10-ти лет, это хорошая. Т.е мой Форд Фокус 2008-го года, и рыночной ценой около 7500 у.е у нас, и тыщ 5 "там" - это ппц какая хорошая машина?
    Во первых, он дает работу бабушкам уборщицам, и бухгалтеру. Во вторых, он раскрутился, добился, зарабатывает. Ворует у людей или страны? Нет. Заработал. И кстати, налоги они таки платят, ибо сдают официально. Это я не просто так говорю, жена по роду работы ездит по разным городам, и берет документы на оплату. Все, кто сдает массово, а не одну-две квартиры, оформляются официально.

13. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    85 сторінок)
    За євробляхі, пояснюючи чому одразу попрошу вибачення у тих хто проти євроблях, так от, як я бачу ситуацію, ті хтось колись давнось купив авто в Україні за налічку, або щє гірше в кредит, ті очевидно і проти, бо як так я купив за 10000 долярів авто 2000 року, а Вася сусід, поїхав до Бельгії (там самі дешевші авто в Європі) і пигнав за ті самі гроші але авто свіже і ліпле, і той що купив авто 2000 року попросту ЗАЗДРИТЬ та ЛІНЬ, як так я такий файний, а Вася ГІВНО поїхав і пригнав, і той дурень який купив за 10000 долярів розуміє, що як легалізують евроавто то ФСЕ, ціни на авто на внутрішньому ринку України тютю, вниз,євробляхам перзавсе треба провести легалізацію, та розмитнення нормальне а не 100 шкур драть, і чим більше будуть знаходити щілині в Законі тим швидше чиновники будуть дупами шевелити.

Boris Pryanikov та Роня подобається це.
  14. Штюбинг

Штюбинг Oberleutnant

Повідомлення:
    1.632
    Адреса:
    Украіна, Запоріжжя
    Не сплачує налоги - крадій!

BART28 подобається це.
  15. салабон 36

салабон 36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    461
    Адреса:
    Украина
    зависти никакой нет, ну у меня так точно, про растаможку в принципе согласен, может рада и пересмотрит в интересах и воможностях народа.
    но я уже тут не один раз говорил, обязательный техосмотр со всеми вытекающими, даже при первом вьзде в страну, дальше после растаможки уже делай шо хош. исключить ввоз откровенного хлама дешевого.
    вот тут писали про состояние и для себя, а есть категория которые на последнии кровные бмв-месродесы берут и изначально уже знает шо чинить не будет особо и в конце срока пребывания сдаст на разборку, замкнутый круг

BART28 подобається це.
  16. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    Так само за ТО і за фіксацію пробігу загального
    А скажіть мені будь ласка, скільки дтп на євробляхах по причині технічного стану авто?
    І скільки дтп ну хочаб жігулі по причині техстану?

17. Veniaminn

Veniaminn Obergefreiter

Повідомлення:
    78
    Адреса:
    Украина
    Так а чому ж тут заздрити? Я наприклад купив авто на укр. номерах, оформив на себе i сплю спокiйно i запчастини до нього можна купувати новi i якiснi. А сусiд наприклад купив авто в три рази дешевше i молодше, але на бляхах. I бiльшicть давить жаба навiть залити хороше масло, оновити тормоза не кажучи вже про бiльш серйознi вкладення. Авто незрозумiло на кому, чи на фiрмi, чи на якомусь Зенику з Польщi, але воно не ЙОГО. Тому як можна звинувачувати водiя бляхи, що вiн крадiй бо не заплатив податки?-бляха де юре не його, претензiю треба задвигати продавцям. Це лише моя думка, нiкому не заздрю та не пiдтримую. Продавлять бляхери дешеве розмитнення-молодцi, нi-самi знали з ким гру затiяли.

BART28 та yuriv подобається це.
  18. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    сума коштів відданих за авто на пряму залеже від мети придбання авта, для когось авто це статус, а може і реалізіція якихось амбіцій, не знаю, але для мене авто це дуповоз.

19. салабон 36

салабон 36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    461
    Адреса:
    Украина
    по дтп? ну статистику не веду, но уже пару изза техсостояния налюдал. в принципе не серьезные но были. как минимум последнее вылетевшая колодка и уже давно стертый тормдиск.. хотя и укр тоже не все в иделе, но у хозяев отношение немного другое, как сказали выше хозяин знает шо мое и не забирут просто изза временного ввоза. вот и чинит иногда.

20. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    Це перше, а друге, що принаймні я відчуваю себе безпечніше в гольфі4 ніж в нових сенсах або не дай Боже жігулях.

Boris Pryanikov, Русла Н та fil ribery подобається це.
  21. салабон 36

салабон 36 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    461
    Адреса:
    Украина
    но согласитесь шо даже к дуповозу у Вас есть некие требования. от клиренса и до ремонтопригодности и цены

22. Анатолий Стеценко

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    г. Дружківка - Ніжин.
    Платят они налоги. http://prntscr.com/ktwrht вот типичное объявление, и "командировочным документы" говорит как раз о официальной сдаче. Не официально сдают по одной квартире, например когда в сезон в курортных городах свою сдают, а переезжают к родителям, но мы же не о том.

23. Анатолий Стеценко

Повідомлення:
    144
    Адреса:
    г. Дружківка - Ніжин.
    Что не мешает брать людям новый Сенс или Жигуль, а не 10-ти летнюю иномарку.

24. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    То не хай беруть, так само було і на сході, жителі донбаса казали шо жигулі нове ліпше од ужитого німця, і шо з того вийло, совок в головах не ізлечім

Boris Pryanikov та Русла Н подобається це.
  25. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    Єсть, АЛЕ, я не куплю наприклад за 2000 уе жигулі. Третій гольф ТДІ, ремонт копейкі, цена 800 євро.

Boris Pryanikov подобається це.
Статус теми:
Закрита.