Не буду сперечатися з приводи економіки Єгипту, але все таки в них ще є трохи нафти Хоча з іншого боку згоден туризм там це величезна система загально державного значення (ну от уявіть віза коштує 15 у.о., за рік цю країну відвідує пару десятків мільонів людей - нічогенька сума лягає в скарбницю, про туристичну інфраструктуру я вже писав). Скажу чесно їв і пив тільки в ресторанах готелю, потреби купувати щось за межами не було - "олл" все задовільнив. З приводу приставучості єгиптян. Для себе розробив систему - поводитись як поважний білий пан/господар. І все тоді стає на свої місця. Можна і гаркнути на них, коли сильно чіпляється, а так просто йдеш ні на що не звертаєш уваги, допомагає Абсолютно згоден. Ніколи й не казав, що "за кордоном" скрізь все добре. Тому й потрібно їхати на відпочинок "підготовленим". Потрібно знати хоч шось про країну, культуру, почитати відгуки, осмислити все. І не користуватися послугами сумнівних контор, які б Вам знижки не пропонували. Тут додати нічого. Від того, що бидло розмовляє зрозумілою мені мовою мені на душі тепліше не стає. Це поняття (бидло) воно інтернаціональне З.І. А після Алупки, торік, якось захотілось нормального ставлення до себе, чистих вулиць і усміхнених перехожих. І в вересні поїхали з дружиною в екскурсійний тур по Угорщині з факультативом до Відня. От там і відпочили - вина і палєнки попили, ковбаси/гуляшу/паприки поїли та й подивились достатньо.
Из Евпатории у нас на форуме Дядя Вадя. Он и сам если что поможет, парень свой нормальный! А по моей информации цены сейчас примерно такие. Дом (обычный не блеск) от моря 500-600 м. обойдется 300-500 грн. сутки. Квартира от 100 до 300 грн. сутки. Все зависит от наличия кондиционера хорошей мебели и ремонта... Но я бы поехал отдыхать в Ласпи или Партенит. Ласпи если хочешь природу и спокойствие а Партенит, природа и веселье.... Цены немного дороже чем в Евпатории будут. Сейчас такого нет. Тогда был период борьбы с бандитизмом. Всех так ложили не только приезжих. Сейчас максимум проверят паспорт у небритого или нервного гражданина. Да и милиции нагнали сюда со всех регионов. И они по своему делают свою работу как привыкли дома. А на Крым потом жалуются... И господа не отвлекаемся от темы... Человек спросил совета и задал конкретный вопрос... А вы начали обсуждать варианты отдыха в вокруг да около...
не у разводяг на трассе и жд вокзале жилье надо снимать с их космическими ценами а заехать в частный сектор и у любого спросить почем жилье выбрать и отдохнуть.а насчет грязного города евпатория приезжие виноваты не меньше местных.если я не прав плюньте мне в глаз