евпатория

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Pass5470, 22 чер 2010.

1. Fred

Fred Feldwebel

Повідомлення:
    615
    Адреса:
    Україна, Фастів
    Не буду сперечатися з приводи економіки Єгипту, але все таки в них ще є трохи нафти ;) Хоча з іншого боку згоден туризм там це величезна система загально державного значення (ну от уявіть віза коштує 15 у.о., за рік цю країну відвідує пару десятків мільонів людей - нічогенька сума лягає в скарбницю, про туристичну інфраструктуру я вже писав).
    Скажу чесно їв і пив тільки в ресторанах готелю, потреби купувати щось за межами не було - "олл" все задовільнив.
    З приводу приставучості єгиптян. Для себе розробив систему - поводитись як поважний білий пан/господар. І все тоді стає на свої місця. Можна і гаркнути на них, коли сильно чіпляється, а так просто йдеш ні на що не звертаєш уваги, допомагає :smile_12:

Абсолютно згоден. Ніколи й не казав, що "за кордоном" скрізь все добре. Тому й потрібно їхати на відпочинок "підготовленим". Потрібно знати хоч шось про країну, культуру, почитати відгуки, осмислити все. І не користуватися послугами сумнівних контор, які б Вам знижки не пропонували.

Тут додати нічого.

Від того, що бидло розмовляє зрозумілою мені мовою мені на душі тепліше не стає. Це поняття (бидло) воно інтернаціональне :)

З.І. А після Алупки, торік, якось захотілось нормального ставлення до себе, чистих вулиць і усміхнених перехожих. І в вересні поїхали з дружиною в екскурсійний тур по Угорщині з факультативом до Відня. От там і відпочили - вина і палєнки попили, ковбаси/гуляшу/паприки поїли та й подивились достатньо.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 18 шт.)
      Москітна антимоскітна сітка Стан: нова
      120 грн.
    2. Капелюх шкіряний Австралія . Розм. 58 см. Поля шкіряні 6.5 см. недоліки по фото якщо робите декілька...
      1200 грн.
    3. Капюшон (Британія) Гарний стан
      222 грн.
    4. (в наявності 15 шт.)
      Нові москітні антимоскітні сітки. Захист від комах
      120 грн.
    5. Национальные головные уборы. В лоте 3 шт. Состояние хорошее, смотрите фото.
      255 грн.
  3. Siegfried Holste

Siegfried Holste Добрый Модер

Повідомлення:
    1.741
    Адреса:
    Crimea Simferopol
    Из Евпатории у нас на форуме Дядя Вадя. Он и сам если что поможет, парень свой нормальный!
    А по моей информации цены сейчас примерно такие.

Дом (обычный не блеск) от моря 500-600 м. обойдется 300-500 грн. сутки. Квартира от 100 до 300 грн. сутки. Все зависит от наличия кондиционера хорошей мебели и ремонта...

Но я бы поехал отдыхать в Ласпи или Партенит. Ласпи если хочешь природу и спокойствие а Партенит, природа и веселье.... Цены немного дороже чем в Евпатории будут.
    Сейчас такого нет. Тогда был период борьбы с бандитизмом. Всех так ложили не только приезжих. ;)
    Сейчас максимум проверят паспорт у небритого или нервного гражданина. Да и милиции нагнали сюда со всех
    регионов. И они по своему делают свою работу как привыкли дома. А на Крым потом жалуются...

И господа не отвлекаемся от темы... Человек спросил совета и задал конкретный вопрос... А вы начали обсуждать варианты отдыха в вокруг да около...

4. q-wotan

q-wotan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    374
    Адреса:
    симферополь
    не у разводяг на трассе и жд вокзале жилье надо снимать с их космическими ценами а заехать в частный сектор и у любого спросить почем жилье выбрать и отдохнуть.а насчет грязного города евпатория приезжие виноваты не меньше местных.если я не прав плюньте мне в глаз