Из старых аэродромных приколов: -ААААА!!! Доктор! Спасите! Они хотят меня убить!!! -Хорошо, успокойтесь, сейчас таблеточки пропишем... -Вы не понимаете!!! Они все, все, каждую секунду реально пытаются меня убить!!! -Ладно, ладно, успокойтесь, здесь вы в безопасности. Кстати, кем вы работаете? -Пилот-инструктор.
(Ви не в адекваті) Перепрошую .... Я також папа ( тато) свому сину 16 років.... Мене не розуміє.... Якщо чесно, підійдіть до батька "по-трєзвому" обидва, попийте чаю-кави, не алкоголю, зрозумійте один одного. Сядьте і знайдіть спільну мову. Мій син також думає що я йому " мозги вправляю", і він самий розумний.
То Ви так думаєте. Я скажу по-собі: коли заходиш в стоматклініку, і дивишся спочатку на гарну кобіту на рецепшені, потім на фігурну зеленооку медсестричку яка буде допомагати стоматолагу лікувати зуба, то стає соромно відкрити перед ними свою "пащеку" щоб вони бачили ці мої негарні зуби. Але медсестричка каже посміхаючись.... "Котику, не переймайся! Ти гарний, але полікуєш зубчики- і будеш самим найкращим!" Пащека відкрилась і зуби полікувались дивлячись в гарні зелені очі навіть без обезболення. Навіть пеньки повиривались якось. А Ви кажете стоматолог! ...Ніфіга, - гарна медсестра ! Психолог і психіатр - професії потрібні не менше ніж хірург та стоматолог.
А Вы себя в таком возрасте помните?100% неукоснительно выполняли все вказивки старшего поколения,внимательно внимали нравоучения,с конспектом,понимали,шо Вы сопля в скафандре,нихрена в жизни не соображающая,и штаны не такие одели и прическа слишком длинная-короткая и музыка гамно,что Вы слушаете и друзья шваль всякая и еще три страницы щас настучу на клаве,что не так в отношениях старшего-младшего.Это было есть и будет всегда,щенок начинает выяснять,почему вожак главный,и подвергать это сомнению.Так устроена природа.
Я з 1976року. Сознатєльним з першого клясу себе "чюствую", 1982 коли Суслов і Брєжнєв помер. З траурної лінєйки. А шо? Чому питаєте?
я о общении с родителями,Вашими.Для сравнения с теперь уже Вашим дитем.И я трошки старше,похороны Буденного по телику смотрел и помню.И себя помню и как советы слушал,тоже помню.
це за годину....Шампанського з салом та часником краще,перев1рено.А пот1м мона кониною запол1рувати.Або самогоном,там вже однаково.
боюсь, так як малопющий, то після пивасика і водясика з шампунясиком полірованим конясиком з виловом в карєрасику кудябликів, може прийти....
В завтрашний день все могут смотреть,верней не смотреть,а если и смотреть-то не в завтрашний,день смотреть могут-не могут,все-не все.