візьму Деуса , розібю його об деревину, блок прибю до деревини цвяхом, катушку танком переїду, зніму все на відео і в ютуб
Хм. Я здогадувався, що оті дивні делікатеси щось трішечки з дурманом якимось. Починає після них маритись то анархія, то комуняки, то третій поверх львівського метро..... Якщо в тому метро не ма поганого, то комуняки з анархією вже не гарні симптоми. Ви там обережніше, з тими делікатесами.
але то є правда. пан Бек у сусідній темі днів скілько тому обіцяв вислати цигарів та плєшку рому. тож щоб він по два рази ноги не бив то най вже і девуса свого висилає якщо він йому непотрібен. отакоєот. а ви кажете
Не ну Пан Бек може роздавати деуси на право та ліворуч , аби це було на користь цого психічному стану )))
після того як він вітдасть усе те що обіцяв мені то стан його як психічного так і загального здоров'я значно поліпшиться. це я вам як досвідчений вангуватель кажу. отакоєот
та чого пізно? давайте я поклянчу хельму, три,мені не соромно. а потім одную хельму вам продам. і усі будуть задоволені.
зелений колобок? а в книжкі писали що він румяний якийсь? чи то він доспілів потім? і якщо колобок типу хліб то чи непростіше коржа зліпить або галушку? завтра піду в бібліотеку і куплю книжку в якій є всі відповіді, отакоєот.
то інший колобок. ви от наприкляд знаєте скілько видів колобків існує у світі7 отож бо що дуже багато і не усі ще досліджені н0укою. а книжка? та хіба тая книжка усе знає? тож не витрачайте час та сили а висилайте мені усе те що обіцяли і плюс до того ще три хельми. я на хельма покупця знайшов. злупимо за того хельма грубі гроші та поділимо по братськи. отакоє
я в долі,......злупимо за того хельма грубі гроші та поділимо по братськи. отакоє..... ....мать великий хрущ в лісі окочурився на лосі який скинув роги, прислонився до берези і врізав дуба
то виж невживаєте? чи теж вирішили схибитись? мені щось боязно типер, отой джем грибний на вас повліяв сильно, хрущів їли і равлика Валєру. а сигарою можете надимитись, і злетіти як шар братів Монгольє. отакоєот.
я тут столкнулся с интересным нервным расстройством, 2 раза покупал касоны, шпаклевал и красил, и оба раза каска в руках не задерживалась, теперь хочу поэкспериментировать с подаренной, так что про деньги можете забыть
А Ви в ГОА поїдьте! У меня два знакомых поехали! Один вернулся! Другого через 6 місяців жінка знайшла у джунглях...! Зависав у позі лотоса 1 метр від землі...! Правда з трубкою Харктерника у руках!