Рад помочь! На здоровье! Ну, там есть кое-какая сувенирка на продажу, а таблички, чтоб пофоткаться. Кстати, там и мои некоторые предметы "в подвале" представлены!
Я у Львові часто бухаю, тобто буваю))))) В мене рідня там, друзі і все таке. Нормально там все))) Артур правильно пише - треба знати куди ходити. Помиї можна і в Вінниці випити і в Києві. То до Львова їхати не тре. Доречі і говорять там по російські, і відношення суперове. І нема там тих радикалів. Хіба в метро. Но туди ходити не треба. Тіко як з російським паспортом, і гімноденеЄРОм в голові. Но заце відпиз...ять і тут, у Вінниці наприклад. Короче люблю Львів. Старий. Бо на окрузі звичайне совкове місто. Не дочекаюся коли та вся фігня розвалиця і построять щось нове)))))
Шо я таки могу сказать. Много где был и питался, последствия были неизбежные - набитое пузо и пустой кошелек. Ну и хорошее настроение, хотя это вообще Западной Украины касается. По готовке. Там, где конвейер - качество и вкус будет не ОК. Хозяевам проще получить копеечку с оборота, чем лимитировать поток посетителей возможностями кухни. У меня двоюродная сестра всю жизнь в ресторанной сфере крутится, сейчас вроде как старшая смены (или как оно называется) в одном из весьма пафосных сумских заведений. Ее мнение: "Копальня кави" и прочие туристические забегаловки - зайти, посмотреть и уйти. Больше всего понравился ресторан в "Цитадели", и по кухне, и по обслуживанию - эталон. Но и ценник там, сами понимаете - ой вей. За все надо платить, не хочешь платить - иди на конвейерное обслуживание.
Цитадель- ну очень пафосное заведение, блюда- горы зелени, крохотные шнацыки мяса (закос под французскую кухню), ценник- дальний космос, готовят долго.
з хорошого, що перше спадає на думку - це ресторанчик грецькоі кухні "Зорбас" Мені сподобалось, оформлення без пафосу, але дуже гарне обслуговування, смачна кухня з великими порціями і хороше вино Адреса закладу Проспект Шевченка 14, якщо не помиляюсь Він знаходиться в середині дворика, тому там відносно тихо Ну і відсутність яскравої вивіски та реклами в даному випадку є плюсом, великих і голосних компаній не бачив там.
шановні усі, хто у темі (але не в долі, маю на увазі- не треба реклами своїх власних закладів). Пропоную висвітити питання ширше, якщо топікстартер не буде проти. Маю на увазі -а чому саме Львів? Хіба у відрядженні чи у відпустці , перебуваючи не у рідній місцевості , не виникає бажання відпочити за столом і не спіймати паралельно болячку ? Кожен знає, Львів- туристична Мекка України, але особисто я не маю нічого проти рівненських, новоградських, харківських чи херсонських ресторанів та кафе, ні з ідеологічних, ні з релігіозних вподобань. Пропозиція- чому б не відкрити такий собі ресторанний гід по рідній країні , небайдужі камради могли б поділитися враженнями та роздумами як в гастрономічно-дізайнерському, так і в економічному напрямках. Ось наприклад. Київ, Нивки, ресторан "Тарас" . Два рази гуляли там корпоративи, після кожного разу процентів 15-20 ловили вірус, хтось там є бацильний. Виникали підозри стосовно наливок тамтешнього приготування. Може кому і згодиться.
за три дня слопать меню во всех кнайпах не получится,их пару сотен в центре только,и благодаря тому-же локалю вынуждены держать марку,конкуренция штука полезная.Это надо жить месяц в центре и трижды в день ходить в разные места.Кстати,КАВА мне больше нравится в Ужгороде,а еще тот самый Уж с осетрами,их с моста видно,липовая аллея,сакуры и т.д.Туда весной надо,к тем самым сакурам.
я отличаю форель и осетров,они немножко разные,а глубина возле пешеходного моста там примерно метр,видно всё.Фотографировал,но с фотика рыбу плохо видно,утку на камне хорошо.Сам не ожидал в мелкой речке такую рыбку увидеть.А форелей и прочих можно по дороге из Львова в Карпатах приобрести,при вас поймают,озера справа.
ладно, пусть будет осетр, Спойлер но в реке Уж, в черте города, особенно под мостом постоянно массовое скопление форели и никогда не было осетра