Насчёт т34 ещё когда трейлер показали меня передёрнуло от всей дичи происходящего. Он такой и есть,с нарисованными немецкими танками? Если да,то я в а#уе от сего "шедевра" даже не смотря его...
Я так понял что закупленных 14 лаоских панцерников будут изображать в новом кино штурм Берлина под мудрым руководством товарища Путина.
але тільки у разі того якщо вони знайдуть стілько хванери щоб побудувати той бєрлін. бо на рейхстаг щось поскупились хванери
Шо , камрад Бек , там навіть секасу нема ? Я звик дивитися кіно воєнне про любов там де секас і секас , лише зрідка проїдуть якісь електрики чи сантехніки з Бремену на танку
Я не дивлюся навіть тілівізора та наших чебурятів в Зраді . Не цікавлюсь темами шо там у кацапів , воно так якось легше жити і голова ясніша .
Иномарочку бы под себя , а на нашей всегда можно успеть покататься .. Ну мечта у меня такая , финка и усе
дайте нормальну силку де хфільму подивитись, ютуб блокірує ,на іншому 2 минути і регістріруйсь якщо дивитись хочеш так шедевр мімо мене і пройде, а хочеться все таки розкрить таємницю танк, внучка сомік.