Экзит-пол Reibert 21.07.2019

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Чёрный Швед, 21 лип 2019.

?

Собственно по списку...

1. Всеукраїнське об'єднання Свобода. 224 зареєстрованих кандидатів: Тягнибок О., Білецький А., Ярош Д.,

2. Голос. 174 зареєстрованих кандидата: Вакарчук С., Клименко Ю., Рудик К., Железняк Я., Устинова А.

3. Радикальна партія Олега Ляшка. 214 зареєстрованих кандидатів: Ляшко О., Галасюк В., Лозовий А., Мак

4. Слуга народу. 192 зареєстрованих кандидата: Разумков Д., Стефанчук Р., Венедиктова І., Арахамія Д.,

5. Громадянська позиція. 164 зареєстрованих кандидатів: Гриценко А., Добродомов Д., Томенко М., Катерин

6. Європейська Солідарність. 100 зареєстрованих кандидатів: Порошенко П., Парубій А., Геращенко І., Заб

7. ВО Батьківщина. 205 зареєстрованих кандидатів: Тимошенко Ю., Тарута С., Наливайченко В., Соболєв С.,

8. Любой из ОПблоков

9. іньше

10. не ходил!

Результати можна переглянути лише після голосування.
Статус теми:
Закрита.
  1. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.589
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Дякуючи Порошенко (жодному педро) ми маємо відновлену армію, відбудовану військову промисловість, антикацапську коаліцію, а особисто ви ще маєте паспорт український, а не кацапський!

Хантер ua., Славко Кара, Hawk3 та 14 іншим подобається це.
    1. (в наявності 2 шт.)
      Ці костюми були надані британській поліції як захисний костюм для використання в потенційно токсични...
      1200 грн.
    2. (в наявності 3 шт.)
      Армейский зимний полукомбез, входит в комплект IECS. Очень хорошее утепление, выполнено в виде стёга...
      1500 грн.
    3. Танковый комбинезон армии Швейцарии в расцветке TAZ 57, ALPENFLAGE Производитель SPILAG. Контракт 19...
      800 грн.
    4. Новий полукомбінезон Parkside (Німеччина) Розмір 56 (фактичні заміри на фото)
      450 грн.
    5. Комбинезон танкиста, Бундесвер. Состояние "б\у" , - есть повреждение внизу правой...
      1000 грн.
  2. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Мо Вам громадянину Польщі і є за що дякувати пєдру,і ще раз кажу нам жителям України видніше які реалії в нашій країні.

sombre, vajs, sergeyk2 та 9 іншим подобається це.
  3. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.589
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Я такий же громадянин України,як ви. Усі пертурбації 90-х років що були у Польщі я і моя родина, як і більшість поляків,пережили заягуючи очкура та тяжко працюючі. Доволі часто перебуваю в Україні і якось не бачив людей що помирали від голоду на вулицях міст та сіл. А скиглити завжди простіше ніж думати та тяжко працювати.

Хантер ua., Славко Кара, Hawk3 та 10 іншим подобається це.
  4. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.285
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    "отторжение общества" от националистов наступает тогда, когда общество начинает жить лучше :D
    когда на кассах в супермаркетах стоят по пол-часа, бо таке "зубожиння", что по нескольку тачек с
    хавчиком вывозят, а машины даже в небогатых районах уже поставить некуда... а вот когда за страну
    надо на баррикады лезть, под пули, вот только тогда пипл вспоминает про националистов. И только
    вата может бухтеть про "пять лет радикального беспредела на улицах..." в Украине :smile_6: Про медиасферу
    вообще смешно слышать - сепар ТВ на 112 канале, ньюзваны, сепарские газетенки и прочая прорашистская
    вонь все 5 лет спокойно работали и работают, так что про "беспредел" и "распятых мальчиков с рускогаварящей челюстью" рассказывай-те кому-нибудь в Калуге или в Мацквабаде :D

5. Лісоруб

Лісоруб Oberleutnant

Повідомлення:
    1.795
    Адреса:
    Україна
    Від Пасічника до депутатів нововибраних

6. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Це ви мені кажете що я скиглю??

7. Барражер

Барражер Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    21
    Повідомлення:
    549
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    За ЄС, Європейська Солідарність.

curbis, Oprishok, gudvin696 та 3 іншим подобається це.
  8. furer7878

furer7878 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    63
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    155
    Повідомлення:
    1.162
    Адреса:
    украина
    5 лет 5й канал тоже не молчал,помои про "здобули"лили так же, как 112 свои помои лил.

9. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.589
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Усім тим, що замість брати справи у свої руки ніц іншого не роблять, тільки й можуть що ...здіти: пєця то, пєця сьо!
    Оце був два тижні у Яремче та надивися на різні родзинки - узбіччя біля тротуарів не кошене, на березі Пруту біля Пробію повно сміття - напевно це усе Порошенко наробив. І так у вас із усім - дороги діряві - президент має зробити, ліс вирубують - президент не догледів, місцева влада хабарі бере - знову президента провина. Тому й написав, що скиглити завжди легше ніж брати на себе відповідальність за державу.

рвсн1993, Хантер ua., Славко Кара та 7 іншим подобається це.
  10. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Тож це все мали його куми зробити.

sombre, Tayfun_U, Ph@ntom та ще 1-му подобається це.
  11. Radius

Radius Oberleutnant

Повідомлення:
    1.923
    Адреса:
    Алкоголик из Витебска.
    Президента не заставляют косить траву, но его обазанность контролировать работу генпЛакулола например. Алкоголик без образования во главе плакулатулы. О чём это мы ? О фотографе, который сегодня стал ЗЕ-депутатом ?

Dmitriy1976, Tayfun_U, viking38 та 3 іншим подобається це.
  12. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.181
    Адреса:
    Україна
    Здравствуйте, нагадайте будьласка, що Ви ввозили в Україну і за що відкрили справу, який це був рік?

Dmitriy1976, viking38 та Ph@ntom подобається це.
  13. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Уши(хо)
    D7CA8CF4-5BE5-43D5-B0C5-1088ABCAB2F0.jpeg

Tayfun_U та viking38 подобається це.
  14. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Нема не втягуйте в політику котофея.

15. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Возможно я перепутал тогда прошу прощения но по-моему у славуты была другая аватара с однохухим котом

16. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.589
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Про яку це ви справу питаєте? Якщо про ПГО-7 для наших хлопців на сході то моя справа у суді ще триває, але про мій бізнес, то по перше - це не ваша справа, а по друге можу відповісти - ніц а ніц не ввозив в Україну щоб продати та розпочати власний бізнес.

Хантер ua. та gudvin696 подобається це.
  17. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.551
    Адреса:
    Украина
    Эй! Не нада провоцировать..."Кот древнее и священное животное..."

_Boris_ та Рэмба подобається це.
  18. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Знаїм ми цих котів....

Tayfun_U подобається це.
  19. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Бегемот всяко древнее )
    То я так, скиглення попритихло вот и

20. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.599
    Адреса:
    Поділля
    Даа,дожились вже котами лякають:eek:

Tayfun_U подобається це.
  21. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.181
    Адреса:
    Україна
    Ну нашо Ви так різко, я теж міг би сказати що обговорення політичної ситуації наша внутрішня справа без повчань з Польші, але ж я цього не казав, принаймні в цьому пості.Я до чого спитав, просто хотілося знати в якому році і сказати що Петро казав що обійшлися б без вас(волонтерів), хз нашо везли..
    Ще громадянство іноземні добровольці отримували, туго, на відміну від грузинського карлсона і ко, імен яких уже ніхто і не пам'ятає.

Dmitriy1976 та Ph@ntom подобається це.
  22. kelt

kelt General-major

Повідомлення:
    5.285
    Адреса:
    Україна. З усіх усюд.
    наверняка скажу для неокрепших ватных мозгов и прочей "зрады" страшную весчь, но из всех президентов независимой Украины, Порох и правительство 2014-2019, для государственности Украины сделали больше,
    чем кто-либо до них. Коррупция была и до Порошенко и, поверьте, будет после него, при"новых лицах", только будет еще похлеще (зато с элементами шоу и ржачем для пипла :) чтобы лучше хавали). И, таки да, с точки
    зрения становления реальной независимости, с 2014 года таки кое-что здобулы и заплатили за это высокую
    цену. Притомні люди це і так знають, а метати бісер пред рештою "насєлєнія", намагаючись щось пояснити після
    того, що пережила країна за останні 5 років, геть немає жодного сенсу ;)
    Як казали лаконичні римляни Sapienti sat ...

Останнє редагування: 22 лип 2019
    Хантер ua., Славко Кара, Hawk3 та 15 іншим подобається це.
  23. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.551
    Адреса:
    Украина
    Ша! Кота обидеть может каждый....Не каждый сможет убежать.

NIA подобається це.
  24. Рэмба

Рэмба General-major

Повідомлення:
    5.046
    Убе ждать

kot-begemot подобається це.
  25. Ivan Susanin

Ivan Susanin Obergefreiter

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Незалежно від того кого ви аідтримуєте, запамятайте:
    а) Конституція буде змінена;
    б) Буде прийнятий закон про судове переслідування всіх про брав участь у бойових діях на сході країни;
    в) Райберт - "як злочинна фашистська організація" члени якої також брали участь у бойових діях - попаде під судове переслідування. Члени організації отримають різні сроки. Хіба,що модератори успіють знищити інформацію на серверах.
    Все буде відбуватись доволі швидко. Народу потрібні видовища над "розікравшими країну попередниками" і "фашистами".
    До побачення панове! А може й - Прощавайте!

Хантер ua., Славко Кара, Hawk3 та 5 іншим подобається це.
Статус теми:
Закрита.