Экстрактор (извлекатель) Мосина.

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем bayan, 29 сер 2012.

1. bayan

bayan Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    2.945
    Адреса:
    Одесса
    Господа, кто в оружейной теме, помогите разобраться, на фото фабричные детали или самопал http://reibert.info/forum/showpost.php?p=3100102&postcount=4
    С подделками такого рода не сталкивался, а тут поселили во мне зерно сомнения, мож действительно такую ерунду лепить начали?

2. Цікаві лоти

1. Все, як на фото. В гарному колекційному стані. Клеймо підглазурне від відомого у Рейху виробника. Фі...
      1900 грн.
    2. До вашої уваги велика кружка 0,5l офіцерської столовой вермахту. Тавро підглазурне Bavaria 1942 Добр...
      4500 грн.
    3. Ніж великий столовий старовинний посрібленний виробництв Франці. Товщина обуху 3 мм. Без люфту.
      450 грн.
    4. До Вашої уваги Тарілка під перші страви, зі столовой для составу бійців Wehrmacht. Тавро підглазурне...
      1450 грн.
    5. Котелок мідний старовинний вінтажний виробництва Франціі Не тече. Вага 415 гр.
      650 грн.
  3. Black Sun

Black Sun Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    5.742
    Адреса:
    Україна
    Думаю,что на фото фабричные детали!Если память не изменяет,когда-то кто-то здесь продавал личины с новодельными экстракторами.Может найдутся комрады которые тоже это помнят.

1 людині також подобається це.
  4. bayan

bayan Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    2.945
    Адреса:
    Одесса
    Лично у меня тоже сомнений в заводской работе не возникало. Понятно, что не складские из ЗиП, явно стояли на оружии, возможно, отсюда и следы подгонки. Но мало ли?

5. Pimpf

Pimpf Leutnant

Повідомлення:
    3.552
    Фабричные.

1 людині також подобається це.