Чув таке. Зараз МО закуповує БПЛА у 28 приватних виробників. Скільки коштує вхідний квиток я не знаю. Але типовий відкат 40%. Дешеві рішення нікого не цікавлять, нажаль. Як це було в мене. Імпорт - 100 долярів Я зробив краще, придумав ціну у 35 долярів. Прийшов до організмів, які вагонами продавали це. - ось виріб. Ось його ціна у 100 долярів. Я зробив краще. Ось переваги. Ціна 35 долярів. Виробничі потужності отакі, за місяць можу робити таку кількість. - ось дивись. Ми оце беремо по 70 долярів, націнюємо 40% маємо 30 долярів навару. Беремо твою вундервафля за 35 долярів, націнюємо 40%, маємо 12 долярів. Нам це не цікаво. Л. Логіка. Але ж вона така викривлена у всіх, хто має справу з бюджетними грошима. - за скільки ти це зробиш? - за 50 тис. - а за 100? - можу і за 100. - а за 200 можеш? - можу за 200. - чудово. (телефонує начальнику) (є пропозиція за 200, 150 нам. Робити договір? За часів януковища, у нас в місті так писали софт. Дехто давід володів цією конторою)))
Тому що в нас їх немає. Ми купуємо і баригам пелеплачуємо втричі. Якщо не більше. Запитайте Роберта, Мадяра, треба воно чи ні.
Типу того. Так воно і є. Якщо в Европі вкрадуть відсоток-два. То у нас нижче 70, щоб так нормально зпиз..ти, ніхто і справу мати не хоче. В тих дибілів діти, як в часи розквіту союзу, клепають те все, а в нас купують і переплачують втричі на розтаможці. Зате барабани накупили. Цікаво, чи барабан йде з палками в комплекті, чи то теж по окремій схемі заходить.
Вот рама дюралевая. Кусок уголка 15х15х1 длинна 1 метр сплав АД31 вес 80 грамм. цена 22 грн пластина 100х200х1 вес 55 грамм цена 3 грн общий вес 135 грамм общая стоимость 25 грн. Вес и стоимость четырех винтов М3 настолько малы ,что ими можно пренебречь. Не знаю межцентровое расстояние между пропеллерами,но все элементарно уменьшается и увеличивается. а для сборки надо всего 4 гайки накрутить, в отличии от вашей фанеры которую еще надо заморочиться что бы собрать.
Я розумію. Але готова продукція теж складається з частин. Які потрібно зробити. Тут один камрад пробував просунути свій виріб - кріплення для подарунків, виготовленне на 3D принтері по 1700 за одиницю. Я думаю , що то забагато. Це все , з цензурного, що я можу написати на рахунок того, що я думаю з того всього
2 ТС видите? Я тоже пишу ,что надо только рама. Крышки ваши не нужны. Блоки к раме можно на стяжках или на изоленте. Если плату поднять,достаточно на стойке установить. Пули в дрон летят аж бегом,по этому обстрелять надо. так что лучше на технологичной раме остановитесь,а не детские раскладушки изобретайте.
Был такой в СССР анекдот: "Собрались на заседание козлы и решают как им строить мост - вдоль реки или поперек? Решили единогласно - конечно вдоль". Руководитель нашего авиамодельного кружка рассказал в Херсоне в 198...какой то г., я запомнил. Вот почему то вспомнил, сейчас.
Камераде, може Ви знаєте Володимира Романенко? Він служить у ЗСУ, та має відношення до розробки та виробництва крил та можливо коптерів. Може контакт з ним дасть можливість налагодити співпрацю?