Не завжди.В моєі дружини були проблеми такого характеру,то знаю,що воно таке.Сам ледь не залізь,а може й залізь,хз. Камради добре радять.Але на мій погляд,це сугубо індивідуально.Це дикий стан,коли навіть улюблена справа не приносить абсолютно ніякого задоволення чи радості.В будь якому разі,без сторонньоі допомоги самому важко вискочити. Хочу додати,що якщо віруюча людина,то крім священника можна звернутись до християнського психолога,є й такі.Він ліпше допоможе,можливо.
оце ви зараз мені кажете чи на загал? якщо мені то мені теє все розповідати нетреба, я все це сам знаю
Рыбалка,охота,спорт,обязательно в хорошем коллективе. Только не пойло и б.яди,это бездна! Проходили. Психотерапевт не будет лишним,хотя и не принципиально. У меня был период в жизни,когда люто ненавидел всё прямоходящее с ды.кой между ног и чем то телепающимся выше живота /да,именно так мне виделись особи женского пола/. Но ничего,со временем прошло,даже без врачей. Сейчас хороший мужик просто так одиноким не бывает,найдётся та,которая будет Вас ценить и любить,дело времени,а эту ситуацию ещё будете вспоминать как страшный сон.
Значить так,- 1. Треба бабу,баба має бути заміжня,шоб ночою з її балкона було чого втікати. 2. З козою та з баяном сагласєн,- на козі можна до магазину під'їхати,а з баяном на козі веселіше,і козі не сумно копитами вигицувати! Коза млєка може дати,і не тільки млєка а ше шось дати,тільки чоботи взувайте,і ратиці в чоботи шоб несмикалась. 3. Фільми від компанії Марвел,ті настрій піднімуть. Там є ше єнотік ржачний... 4. Контракт з армією,і відразу поймете шо жівйотє нє напрасно. 5. Райберто-курілкова тєрапія! 6. Пошліть когось з самого ранку нах.й,дуже знімає депресняк. 7. Не партесь,посціт на всі проблеми зверху
А якшо чесно мені допоміг бокс! Пішов набрав по мордяці,надавав по печінках,і жізнь прекрасна! А бухло доведе до мотузки з милом,невздумайте...
В общем,всё ясно. Если в жизни проблемы,нужно договориться с Адольфом о встрече,пойти и надавать ему по мордяці. Гениально!
Грустный мужик заходит в магазин: - Здравствуйте, вы меня помните? Я у вас вчера шарики покупал. - Узнаю. Вам ещё шариков? - Нет. Я к вам с жалобой - они бракованные. - В чём дело - воздух не держат? - Да нет, с этим всё в порядке. - А что тогда? - Не радуют они меня…
Треба розібратися з причиною депресії. Має полюбому бути щось що привело до такого стану. Якщо роставите все по полочкам і розбиретеся що вас тривожить, це вже буде половина вирішення проблеми, далі справа за меншим . Цього року вперше стикнувся з такою проблемою, ранеіше з посмішкою слухав подібного роду скарги від знайомих і був впевнений що мене це не зачепить. П.С. Щось ТС на форум не заходить.
Тяга к прекрасному способна исцелить депрессию. Есть проверенное веками средство - музыка: katzenklavier Кошачье фортепиано, описанное А. Кирхером, состоит из цепи (7—9) кошек, зафиксированных вместе, а их хвосты вытянуты под клавиатуру. Коты с разным по высоте тона мяуканьем помещались в специально созданные для этого клетки-ячейки. Хвосты были привязаны под клавишами, в результате чего животные выли от боли радостно кричали при нажатии на них. Рычаг либо имел небольшое остриё на конце, либо тянул кота за хвост. Однако, Кирхер позиционировал это устройство не только как музыкальный инструмент, но и как средство для лечения депрессии. Он применил его для того чтобы вылечить меланхолию у одного итальянского принца, чье имя не дошло до нас. Кирхер играл на своем инструменте в присутствии принца, что вызвало у того бурный смех и помогло ему исцелиться. ---- Собственно, процесс подбора котов по звучанию - также, занятие - весьма увлекательное.