А для чого аждо нас за танками пертися, в нас самих вже мало їх лишилося! Пораднички які мудрі! Під Києвом шукати треба, навіт точніше скажу у Межигірї, правда не танк а тілько Кттентрагер чи як там він Отакоєот! А до нас нікого не посилайте бо ми їх потім з відси "посилать" змушені будемо!
Шо ви ото хлопцю голову морочите в Білорусію, в болотах, - у Білорусії Штугне виробляли, і хвабрик на болотах по виготуванню тих Штугів, теж не було, хочете чолов"ягу прямиком до сомика відправити, прям у саму пащю так сказать!, а пісню оту страшну що Живєт в белоруском полєсьє онучка бабусі Олєсі? То ви певно конкуренції боєтеся у танкошуканнюпідйому? Гаяваспитаю? або посилаєте за трідевять земель в Італію де мнойю всі танки давно монополізовані (навіт відсотки за них уже сплачено)! Соромно шановні, соромно!!!!
Е нє, так щоб один не буває!!! Зрази один, потім -допарі, а потім Бог Трійцю любить..... знаємо ми Вас! Отакоєот!!
Ви неуважно слідкуєте за темою . Людина ж написала - хочу "samovente da 75/46" , а вони у ваших краях вироблялись. Чи Ви навмисно намагаєтесь позбавити починаючого колекціонера раритету і відсилаєте його до Білорусі? Гаяваспитаю?(с)
Тогда Камраду нужно только сюда http://www.telenir.net/istorija/tan...roi_mirovoi_voine_1939_1945/p4.php#metkadoc18 . Там добра ну на всех хватит !
так ще гірнше стало. офіційно заявляю в мене нічого нема. отакоєот. і не треба усіх танкістів до мене відсилати. я вже нікому безкоштовно допомагати небуду. так що дуже прошу виправити пункт в голосувалці та додати той пункт що в мене нема нічого. вишліть кулемета
Пізно, ТС вже відшукав танк, і тепер точно знає, де він знаходиться. Зауважте, людина за добу розібралася що в кого є, і хто тут синагогальна миша.
ну от скажіть нащо він вам в вас і так їх багато, два. а в мене жодного. то кому потрібніше вірно. мені.
Я стидаюсь запитати,навіщо Вам здався той палімйот,Ви ж лямпи збираєте.А то Ви вже,як той ТС - і танки,і "катюші",і манеТТо....
Вони нікому крім вас, пане К, й не потрібні, то й боронити їх нема чого. Отже, кулемета вам не треба. Ось.
Есть Т-34 в воде, надо достать мне сомика с куском золота, остальное вам, за местом и условиями велком в личку))))