не чипайте Костю. то гарний та веселий хлоп з почуттям гумору. зараз мабуть десь чергові кальйоса відшукує
та йому до мацквабаду каже що далеко а тут аж у цілу хвранцію пхатись то взагалі майже на небі чи за океаном. отакоєот
...страшенний раритет,навіть страшно подумать в яких числах можна оцінювати таку знахідку..? ..чи мо одразу в тоннах..?
Тут ось про "твій" штуг написано все - http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/102252-а-куда-пропал-stug-iii-c-d-под-волоколамском/
..добре,ось кадр з фотозйомки,на нім капанір,в нім танк.Зараз там хати,це місце в городі у злющої бабці.Кожен раз тілько ми наближаемось до города,кричить на нас і кидаеться пустими відрами...Так шо,шукаемо місце...
Консерваторе ! Тримай,дивись і облизуйся http://reibert.info/useralbums/kollekcija-kerosinovyx-lamp-sssr.8334/view
Дарма ти це зробив. Треба було потрохи смикати найкращі фото з того альбома, та розповідати Консерватору, що ти ці предмети розпродав, чи поміняв на кухлики. Нехай би не поспав кілька ночей.
а чого це він не мій? чи хочеш сказати що якщо він у кацапії то він їхній? ні! кацапам належить тілько батіг яким їх буде хлестати наглядач. бо більш раб та кріпак неможе мати нічого! бачив! мені є до чого стрімитись та вдосконавлювати свою колекцію гасових лямп. тим більш до мене їде велика посилка з лямпами та прялкою. отакоєот. а ви кажете
Под Курахово.Только это....там экипаж нам наверное танк не отдаст,за танком шоб продать чуть дальше надотам их много,по ножичку возьмем и айда ночью танк "копать"
Таку таємницю можна дізнатись тілько через місцевий військомат , а вже потім можуть і видати справжнісінького танка , навіть коли добряче повезе - то ще й на ходу та стрілятиме . Але спочатку треба пройти медкомісію та мати бажання добровільно знайти танк.
Так , саме Державі належать танки , але Ви маєте шанс таким чином чесно та на законних підставах розпоряджатись такою машинерією на час служби в армії . Навіть більше - при виконанні певних умов (умови є на сайті МО , тобто настріляти з вашого службового танка певну кількість танків та літаків інопланетян ) , Ви матимете змогу викупити службового танка в приватне користування .