Чого ото гевалт підняв , га ? Мо хлоп ще цілковито не визначився що копати чи танка чи манеТТо . Чи хоч щоб на дурничку притягли того штуга поблище до твого маєтка ?
То що,прийдеться нам його назад у Вашу клуню пхати?Знову Вашим рабам та жидам новосілля влаштовувать?
я багато пожив та навчився розбиратись в людях. то мушу визнати що то материй танкошукач і він незверне з обраного шляху. так що не лізь зі своєю манеТТо до нього щоб не було шкандалю між вами. а я буду сторонь наглядати за цим усім дійством. бо на можу пропозицію він непогодився а я від щирого серця запропонував йому цілого штуга та ще і мало того що безкоштовно так ще і безвідсотково. йому то далеко. тому я небуду більш добрим та не буду безкоштовно допомагати новачкам у пошуці танків панцерників та іншого. отакоєот
То не пройде!Відсотки всеодно прийдеться сплатити.Ви не знаєте пана Консерватора,що то за людина - він Вас вже по Ай Пі прорахував.Дам Вам пораду - переходьте в лічку,і потехеньку договорюйтесь з ним,поки він у гуморі....
Я узнав маршрути Тих наглих пацанiв в коротких штанях. Вони iдуть на дальнiї болота, В яких усяка водиться гидота... Гидке болото з отруєними випарами i сюрреалiстичними мiражами. В центрi болота стоїть вдало вкомпонований в пейзаж храм Аполона (с).
Ну я знаю где закопаный только правда наполовину,там и рядом бмп закопана...от меня недалече километров 6,приезжайте покажу
та ви ж бачили мій підпис. маю лише двох москаликів та і те якісь другосортні трапились, ледь тягнуть так що портшез то гарна річ але не у моєму випадку. ще впустять і мене і портшез тим попсують ся мене так і цєнну річ©
Вибачаюсь,недодивився.Тоді витягнете два дрючки зі стріхи та прикрутите простирадло і пригрозіть що відправите додому,ось побачите диво.Я зі своїми тільки так.