Добре, тоді коли після закритого розподілу акцій, зробіть будь ласка його відкритим, для наступного внесення і розподілу останніх. П.С. А як ввійти в групу солідних пацанів?
Треба знати в якій трясовині ще є танк , бажано командирський німецький , з екіпажем та щоб заводивсь та стріляв . В крайньому випадку підійде літак з невідстріляним боєкомплектом .
Тихенько про це ... Ніц нікому не кажіть де . Спочатку з'їжте з кожного ящика по одній самій надутій бляшанці , потім почекайте тиждень і напишіть мені адресу . Коли пройдете цей іспит - матимете досить великий стосик акцій нашого товариства .
Пойняв, тихіше води, нижче трави. Через тиждень відпишусь. Тільки прохання, можете вберегти цей склад від відсотків пана К.?
Тута ніяк не вийде - ми одна банда , професійна етика ... Та й застарий я вже аби жерти в одну пику - можу луснути , та й гріх красти в побратимів , тож доведеться Вам залишити собі тілько те що зможете з'їсти за раз .
люди добрі коли начнуть танки просто так роздавати підкиньте мені одного будьласка, я потім з пенсії все відам
та для вас же це не в дивіну ви самі казали,на що він вам? адже ви . у вас є боеві еноти,цього буде достатньо.