Допоможіть врятувати маму

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Евгений Корощенко, 2 лис 2020.

1. Евгений Корощенко

Евгений Корощенко Feldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    670
    Лоти
      на продажу:
    242
      продані:
    1.614
    Повідомлення:
    207
    Всім привіт! По перше хочу всім вам подякувати за те що підтримали в тяжку хвилину, ваша допомога була дуже необхідна. Чесно кажучи я навіть не знав як жити далі , був на грані депресії. Зараз в нас ситуація наступна, в мами стан стабільний, нажаль так і не ходить сама, але гірше не стало можливо навіть трішки краще. Гроші що ви мені скинули ще є ми їх використаємо на послуги медсестри ,на МРТ та таксі для поїздок в лікарню. Я знайшов варіант працювати по 3-4 години на день. Працюю в якості домашнього майстра беру заявки не далеко від місця проживання, гроші тепер заробляю і готовий сам допомагати іншим, тому збір закриваємо, будемо тепер донатити тим кому це потрібно, дуже горджусь тим що маю поряд таких людей, ми тут справжня велика родина, ще раз всім дякую, не відмовимось лише від слів підтримки, та побажань здоров'я):beer:

Волод*я, valerka, Kesselring та 3 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Холостые патроны 20 штук
      500 грн.
    2. (в наявності 130 шт.)
      У лоті гніт, вогнепровідний шнур, який служить передачі вогню в піротехнічних виробах. Швидкість гор...
      40 грн.
    3. Цинк учбових піропатронів для учбових узргм. Повністю запакований і без пошкоджень.
      18000 грн.
    4. Тубус димової шашки М83. Стан - не вскривався. Використовується з метою подачі сигналів, вказівки мі...
      700 грн.
    5. Сигнальний морський вогонь Дата виробництва 11.18 до 11-22 сам я їх не провіряв
      105 грн.
  3. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    855
    Адреса:
    Київська обл.
    Євген, Ви зі своєю Мамою просто молодці! Дай вам усім Господь Бог здоров'я і довголіття, а також безліч щасливих та незабутніх миттєвостей життя! Пишаюся Вами особисто та силою волі Вашої Матусі! Як і казали тут раніше, для кожної адекватної людини - Мама це святе! Ви не опускали руки, продовжували боротися і показали результат і приклад для інших. Бажаю довгих років життя та не забувайте підтримувати інших людей, що потрапили в подібну халепу! А ми будемо поруч, і по можливості допоможемо заради спільного щастя і справедливості! Будьмо!:beer:

Евгений Корощенко подобається це.
  4. Евгений Корощенко

Евгений Корощенко Feldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    670
    Лоти
      на продажу:
    242
      продані:
    1.614
    Повідомлення:
    207
    Дякую за допомогу та добрі слова, не знаю скільки мама ще житиме сподіваюсь ще довго, але точно знаю я буду поряд постійно навіть коли вона почне ходити. І допомагати будемо іншим по можливості

флегМАТ та Kesselring подобається це.
  5. Simo Suomi

Simo Suomi Leutnant

Повідомлення:
    1.243
    Адреса:
    г. Киев
    +

кучукаю та VIKTOR 243 подобається це.
  6. AlexBroBan

AlexBroBan Gefreiter

Рейтинг: