Вітаю, вибачте, не одразу відписую. Рушницю подивився, на фото вона ще гарна, в в руках потримав і відпало. Раковини глибоченькі, дуже портить враження стан гвинтів, дід не дав сфотографувати. Видно я не перший дивлюсь, вже йому все розповіли. Дуже шкода, але рушника труп.
Я Вам то самого початку написав. Трошки треба прислухатись до людей. Зараз полювань немає, то вибору по гладкій гарній зброї за шару грошей уйма. Це точно не час купувати трупи.
Я Вас не розумію, нащо вона за 100? Нащо вона, якщо Вам її дарують? Дивлюсь проходи тут, ржаве Г набиває 12-15 грн. Гарну річ за 25 не купують. Нонсенс
Ви вмієте читати і розуміти написане? Причому тут 500 дол.? Я вам кажу, якби Вам його просто подарували, нащо воно вам на обліку? Як би без бумаг, то його можна на запчастини розпустити і витягнути якихось 250-300 дол. А так який смисл, його реставрувати, треба долларів 500 вкинути, то за 700 можна взяти в пристойному стані без ремонтів і реставрацій взагалі. Ось гарний стан зауера 8 моделі, я купив за 800 дол.
Потроху відкривається, ось з форуму УТМР "9 серпня відкриття полювання на пернату дичину, крім фазана і сірої куріпки, практично в усіх господарствах Миколаївщини." "Черкаська з 06.09"