Друзі вітаю, потрібна Ваша допомога з вибором плити з якою краще їхати на БР. Бо до цього їздив з однією як потім виявилось можливо не правильною(((. Тому допоможіть. Є в мене дві моїх плити які я свого часу добув за могоричі в старшин з лінійних підрозділів а наразі видали 3 і не знаю…. Бо одна важить до 1 кг інша 2.5 третя більше 3. А вага самі розумієте грає дуже сильно. Та яка важить 1 кг самі побачите що не має маркування ніякого але має вибитий код і я бачив її відстріл (без пробиття але взаді була гулька) вона найлегша я з нею проходив півтора року. Тепер всі тут мені говорять що то найлегша підарська, але це була якась гуманітарка але азіатська яка прийшла в бойову бригаду і ці бронижелети видавали нам піхоті. Тому буду дуже вдячний за розʼяснення.
Якщо при відстрілі гулька, треба розуміти на скільки вона виходить за основну площину плити. Скоріш за все це НПЕ пліта. Є шкала критичного заброньовано ураження для різних країн. Так як у нас євакуація надскладна, то це заброньове ураження може бути критичним навіть без пробиття самої плити. І можна померти від внутрішньої кровотечі або контузії внутрішніх органів. Також на вагу пліти треба звернути увагу по тій діяльності якою саме ви займаєтесь. Якщо для прикладу ви артилеристи то вам важка пліта супер 6го класу і нафіг не потрібна. Зараз 87% ураження це осколкові ураження.