Допоможіть по плитах

Тема у розділі 'Військово-технічна інформація', створена користувачем Александр_Korvinys, 21 вер 2023.

1. Александр_Korvinys

Александр_Korvinys Gefreiter

Повідомлення:
    49
    Адреса:
    г.Борисполь, ул. Головатого 20
    Друзі вітаю, потрібна Ваша допомога з вибором плити з якою краще їхати на БР. Бо до цього їздив з однією як потім виявилось можливо не правильною(((. Тому допоможіть. Є в мене дві моїх плити які я свого часу добув за могоричі в старшин з лінійних підрозділів а наразі видали 3 і не знаю…. Бо одна важить до 1 кг інша 2.5 третя більше 3. А вага самі розумієте грає дуже сильно. Та яка важить 1 кг самі побачите що не має маркування ніякого але має вибитий код і я бачив її відстріл (без пробиття але взаді була гулька) вона найлегша я з нею проходив півтора року. Тепер всі тут мені говорять що то найлегша підарська, але це була якась гуманітарка але азіатська яка прийшла в бойову бригаду і ці бронижелети видавали нам піхоті. Тому буду дуже вдячний за розʼяснення. IMG_1102.jpeg IMG_0412.jpeg

2. Цікаві лоти

1. Ящик от снарядов 105 мм USA Оплата на карту Укргазбанка. Отправка Новой Почтой. Упаковка моя. Не дел...
      350 грн.
    2. Ящик з-під 5,56мм (цинк, порожній). Переданий з Луганщини, зима 2024р. Розміри та стан вказані на фо...
      500 грн.
    3. До Вашої уваги герметичний металевий ящик з під набоїв 7,62х39. При розрахунку прошу врахувати коміс...
      500 грн.
    4. Металевий ящик для ударних підривників миттєвої дії з можливістю затримки М739А1 до 155-мм боєприпас...
      350 грн.
    5. (в наявності 12 шт.)
      Короб NATO от 12.7х99 Browning M2 Герметичный Отправка Новой Почтой, Укрпочтой.
      275 грн.
  3. Александр_Korvinys

Повідомлення:
    49
    Адреса:
    г.Борисполь, ул. Головатого 20
  4. Александр_Korvinys

Повідомлення:
    49
    Адреса: