Допоможіть по плитах

Тема у розділі 'Військово-технічна інформація', створена користувачем Александр_Korvinys, 21 вер 2023.

1. Александр_Korvinys

Александр_Korvinys Gefreiter

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    г.Борисполь, ул. Головатого 20
    Друзі вітаю, потрібна Ваша допомога з вибором плити з якою краще їхати на БР. Бо до цього їздив з однією як потім виявилось можливо не правильною(((. Тому допоможіть. Є в мене дві моїх плити які я свого часу добув за могоричі в старшин з лінійних підрозділів а наразі видали 3 і не знаю…. Бо одна важить до 1 кг інша 2.5 третя більше 3. А вага самі розумієте грає дуже сильно. Та яка важить 1 кг самі побачите що не має маркування ніякого але має вибитий код і я бачив її відстріл (без пробиття але взаді була гулька) вона найлегша я з нею проходив півтора року. Тепер всі тут мені говорять що то найлегша підарська, але це була якась гуманітарка але азіатська яка прийшла в бойову бригаду і ці бронижелети видавали нам піхоті. Тому буду дуже вдячний за розʼяснення. IMG_1102.jpeg IMG_0412.jpeg

2. Цікаві лоти

1. ММГ патрон 5,56х45 M855A1 Маркировка гильзы LC. Пуля биметал. Капсюль деактив.
      150 грн.
    2. Пулеметная лента с гильзами 7,62х51 Nato. Гильзы латунные, 110 шт, звенья ленты стальные. Вес более:...
      800 грн.
    3. Відпрацьований підривник від урагану ММГ.
      100 грн.
    4. Брелок из пули 50 бмг фрезеровка, дополнительно есть опция гравировки
      250 грн.
    5. (в наявності 155 шт.)
      ММГ.Гильза латунь…Пуля сидит плотно.Вставлена в обжатую гильзу.Все в размере
      25 грн.
  3. Александр_Korvinys

Повідомлення:
    57
    Адреса:
    г.Борисполь, ул. Головатого 20
  4. Александр_Korvinys

Повідомлення:
    57
    Адреса: