Допоможіть оцінити, будь ласка

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем amitnik, 21 сер 2019.

1. Protus

Protus Schütze

Рейтинг:
    -2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    0
    Повідомлення:
    14
    Адреса:
    Днепр, Украина
    у вас уйма ошибок начинающего стрелка, советую вам сходить пару раз с человеком, который "шарит"как ложить пулю в пулю и подправил вам ваши ошибки....и после этого соберется ваша группа ) имхо дело в стрелке, а не в карабине

amitnik подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Развертка патронника 9*19 сталь р6м5
      1450 грн.
    2. Фреза для утворення 90° фаски зрізу ствола зброї. Виготовлена з сталі Р-18 яка зберігає свої різаль...
      1800 грн.
    3. (в наявності 5 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      475 грн.
    4. (в наявності 7 шт.)
      Новий, не використовувався, накручуються на штатний шомпол АК74, в лот входить один йоршик.
      150 грн.
    5. Ремонтная-мастерская AR15 Master Bench Block Avid. Мат-л: пластизол-смола высокопрочная нескользящая...
      1049 грн.
  3. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.610
    Адреса:
    Київ
    Та ні, комраде... Хват не цікавий, а вимушений. Адаптуюсь до якості, як називають толерасти, "людини з особливими потребами"
    Тобто: чим можу, тим і стріляю :)

jimmy_tudeski та Yrii подобається це.
  4. Yrii

Yrii Leutnant

Повідомлення:
    1.351
    Уважуха!!!!!!

5. amitnik

amitnik Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.610
    Адреса:
    Київ
    Так, я це чудово розумію. Але наразі не зміг найти такого інструктора :( Заняття з "Альфа-браво" за 50 дол. за кожне для мене дорого, а цілий курс від "Дикого поля" - мені не потрібен. Тому був би вдячний, якщо хтось порадить людину, з ким можна проїхати на Капитанівку, або на Бровари та провести заняття.

6. Fly88

Fly88 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Kiev, Ukrain
    Ищите "группу" единомышленников...общайтесь, тренируйтесь....перенимайте опыт;)