Допоможіть, будь-ласка, з вибором пневматичного пістолету

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем Ulyatur97, 22 гру 2023.

1. Viktor Patraboi

Viktor Patraboi Oberschütze

Повідомлення:
    26
    То що ви, досі в пошуках?)

1. Стол Мр 654, з нарізами
      200 грн.
    2. Пневматический пистолет Crosman AirGuns1357
      1000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Новий Карабин Sumatra - это высокомощная пневматическая винтовка премиум класса, которая не только...
      37000 грн.
    4. (в наявності 2 шт.)
      Новые Sumatra- это высокомощная пневматическая винтовка премиум класса, которая не только поражает...
      35000 грн.
    5. Минитир имеет 6 вертушек с разными размерами "убоек" от 50мм и до 3мм. Так-же позволяет к...
      1480 грн.
  2. Ulyatur97

Ulyatur97 Schütze

Повідомлення:
    13
    Адреса:
    Dnipro
    ))) так, бо всі щось різне радять. А мені треба конкретно вказати

3. Тарасенко1978

Тарасенко1978 Obergefreiter

Повідомлення:
    138
    Адреса:
    Львів
    Доброго вечора,радили зайти в магазин,заходили?

Viktor Patraboi подобається це.
  4. AWAlone

AWAlone Obergefreiter

Повідомлення:
    90
    Адреса:
    г.Сумы
    Та візьміть собі Umarex CP99 Compact,дуже вдалий апарат.Мав такого більше 10 років-кучність,влучність на рівні більш ніж достойному,блоубек приємний,в жіночій руці не завеликий та не важкий.Балону мені вистачало на десь 130 пострілів,дуже економний,потужності достатньо щоб метрів з 7-8 розібрати поступово на запчастини пляшку скляну(включно з алюмінієвим кільцем від пробки(його теж перебити стало потужності)

French338, Viktor Patraboi, Тарасенко1978 та ще 1-му подобається це.
  5. Nasledie xxl

Nasledie xxl Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    11
    Повідомлення:
    30
    Адреса:
    Украина
    ))))) Хай Вас турбують їх іграшки, речі та продукти в супермаркетах зараз, а не речі вироблені 10-ки років тому... І не забувайте - нема вини зброї в тому як її використовують... Адже і палицею вбивають...

6. Viktor Patraboi

Viktor Patraboi Oberschütze

Повідомлення:
    26
    Та мене будь що made in russia турбує, що купують наші люди, але вернемось до теми.

Пані, сходіть в магазин і потримайте в руках пневмат, там і виберете. То найкраще рішення.

French338 та Тарасенко1978 подобається це.
  7. fibrilator

fibrilator Feldwebel

Повідомлення:
    276
    Адреса:
    Харків
    Коли Форт зробить пневмоверсію свого вогнепалу я її залюбки куплю, але поки Вінниця кладе хєр на українців то беремо що є.

Nasledie xxl подобається це.
  8. fibrilator

fibrilator Feldwebel

Повідомлення:
    276
    Адреса:
    Харків
    Всі дівчата користуються однаковим одягом чи єдиною косметикою? Тобто будете носити те що вам порадили, а не те, що вам личить?

Nasledie xxl подобається це.
  9. French338

French338 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Миколаїв, Миколаївська область
    Виберіть пістолет с блоубеком от таких віробників як KWC, SAS, Umarex, ASG в них є копії практично будь яких пістолетів Глоків, Вальтерів, Кольтів, CZ там знайдете під свій смак що хочете. Револьвери під флобер зараз не раджу, так як ціна патрона вже така як на бойовий патрон 9*19

10. Tarick

Tarick Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    10
    Адреса:
    Львів
    Є такий оглядач в америці https://www.replicaairguns.com/posts?category=Vimeo Video - в нього купа оглядів на пістолети пневматичні. Можете переглянути на ті що вам пригледілись - там цікаво і по кучності і по самій будові. Ну але все на аглійській. Принаймі, я собі так обрав: мене в першу чергу цікавила, кучність і з переглянутих відео, я побачив які купки реально чим зібрати.

Останнє редагування: 14 бер 2024
    Jenianov подобається це.