Керівником Головного управління Нацполіції Вінницької області став Іван Іщенко. Нового начальника 1 червня у Вінниці представив голова Нацполіції Ігор Клименко. Івана Іщенка призначили замість Юрія Педоса, якого відсторонили від посади через стрілянину в Броварах за участі «вінницьких». До призначення у Вінницю, Іщенко Іван Володимирович працював заступником начальника ГУНП в Одеській області. З приводу його участі в подіях 2 травня, заявив активістам «я, не я, і хата не моя». Не знаю, де взялась славнозвісна фотографія(скрин з відео) де за спиною вані стоять люди зі зброєю. А насправді він всіх сєпарів затримував власними руками і сотнями.
И это "потужний" такое вещает Споймали или "назначили"? Хотя там биография позволяет https://myrotvorets.center/criminal/zhuravel-viktor-fedorovich/
Две погремухи запросто. Одна по лагерю,наверное Виха. Журавль, дворовая с детства. Ничего страшного нет. Я думаю скорее всего он при делах.Собирал группу поддержки Думал авторитетом задавит,а там малолетние беспредельщики,даже наверное и не разговаривали.
Удивляться нечему, хамилион мусору и близко не сможет цвет поменять! Молдована начальника найти не могут на росии? Бладская система. Буду лично следить за порядком, бесплатно и не сам, когда мусора границу в лугандоне от кацапов перекроют, а прокуроры там же про выборы местному нароту обьяснять будут кого и как выбрать нужно. ИИИ под мэстной охраной! Вот цырк будет, Джентельмены удачи, по украински!
Одесских щимят. После стрельбы в магазине. Фото и видио.https://www.ukrinform.ua/rubric-reg...u-v-odesi-policia-vidkrila-se-dvi-spravi.html
КГБ против МВД, МВД против КГБ ; СБУ против МВС, МВС против СБУ. Которое десятилетие подряд, а толк есть?
Стрілянина у Броварах: ще частина учасників заарештована, зокрема і організатор Фігуранти справи у суді / колаж 24 каналу Одинадцять осіб, серед яких учасники і сам організатор стрілянини у Броварах, 3 червня отримали запобіжні заходи. Найсуворіший з них – арешт на два місяці без права застави. Для цієї частини підозрюваних запобіжні заходи обирав Шевченківський райсуд, повідомили у пресслужбі поліції Київщини. 3 червня його отримав і організатор перестрілки на прізвисько "Журавель" або "Віха". ТУТ МИ ЗІБРАЛИ НАЙГОЛОВНІШЕ У Броварах сталася масова стрілянина: останні новини – фото (+18), відео Які запобіжні заходи отримали учасники перестрілки чотирьох осіб заарештували на 60 діб без права внесення застави; ще четверо осіб, а серед них і організатор сутички, будуть під вартою без права внесення застави; одному фігуранту перестрілки обрали тримання під вартою з правом внесення застави у 630 тисяч 300 гривень; один учасник перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом; одному підозрюваному обрали тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 840 тисяч гривень. Зазначимо, що 21 інших учасник вже отримали свої запобіжні заходи у Броварському міському районному суді. Підозрювані в стрілянині в Броварах / Фото Арсена Авакова Перестрілка у Броварах: що відомо Масова сутичка, яку охрестили "розбірками із 90-их" трапилася вранці 29 травня в місті Бровари на Київщині. У стрілянині взяли участь близько 100 людей, відомо, що вони займаються приватними пасажирськими перевезеннями. Відомо про щонайменше 3 поранених. Загалом поліція затримала 33 учасників інциденту. За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження. Раніше ще 20 учасникам інциденту вже обрали запобіжний захід. Автор:Вероніка Климська
Розклад по вінницьким. Тексту багато, тому даю лінк. https://duhovnyfront.com.ua/2020/06...ntsi-ta-poslushnyky-moskovskoho-patriarkhatu/
.... опа полная, но чтоб уж так сильно удивился, таки нет. Во многих местах такое творится. И если полиция, СБУ "не вкурсе", то значит в теме. Сказать нечего. Дно.
Для повного розуміння ситуації. Бувший оберподіцай Вінничини , а нині радник оберполіцая України, Педос, поборник мацковського патріархату. В дворі управління фсбшна церква. Кажуть, що тітушок до Броварів супроводжували вінницькі мусора.
Я просто оставлю тут заголовок новости. Он прекрасен Полицейские для повышения показателей работы заставляли граждан совершать преступления на Днепропетровщине