До 65-ої річниці початку створення дивізії...

Тема у розділі 'Добровольці у Військах СС', створена користувачем siromanets, 4 кві 2008.

1. kirov

kirov Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.621
    Адреса:
    зона перманентного конфлікту

звичайно, все напишеться, але кудись поспішати і займатися компіляцією та відвертим плагіатом не бачу жодного сенсу...

де, коли і кого я образив ? хай мене забанять, якщо я таким займаюся, але терпіти брехню не буду!

про "козыряние информацией": від яких ще "других"? в якому одному архіві?
    маячня...

а в приваті я, до речі, відповів - які ще можуть бути із цього приводу питання??? знову брешете:smile_9:

2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1500 грн.
    2. Оригінал, без сколів та тріщин.
      1040 грн.
    3. До вашої уваги кружка офіцерської столовой вермахту. Тавро Bavaria 1942 - У лоті тільки чашка, ост...
      3000 грн.
    4. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1400 грн.
    5. Вилка столовая, Третий Рейх. Heeres-Unterkunftverwaltung. Управление размещения и снабжения сухопутн...
      1600 грн.
  3. DerSS

DerSS Oberfeldwebel

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Москва
    Я не врал ни разу.

А вот насчет ответа врете вы - никакого ответа не было. Могу скриншот лички сделать если надо.

Насчет этого "хоча, коли нема аргументів, то переходити на особистості - це виявляти свою нездатність до конструктивного діалогу... так типово, що аж звикати із часом починаєш"

Если у кого то есть желание после направленного в свой адрес:
    "є й інші дані і документи, але ж їх треба шукати, із ними треба працювати, а не сидіти в і-неті та нарікати на їх відсутність!"
    "це дуже схоже на Дюкова,"
    "е, чесно кажучи, тупо, ні дня не попрацювавши в жодному архіві, пропускати кпини в сторону інших,"
    "все, на цьому не бажаю надалі сперечатися, бо це, як завжди, розмова глухого із німим.."

Имеется желание продолжать "дискуссию", то это не про меня.

Засим еще раз жалею, что вступил в дискуссию. Сделал исключение, подтвердившее правило. Больше трогать не буду. Искажайте и врите, как вы делаете в мой адрес не только на этом форуме.

Засим более не отвечаю. Достало.

4. kirov

kirov Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.621
    Адреса:
    як мене вже дістало це постійне ниття...

1. я відповідав на наступний день після того як отримав ваше повідомлення із вибаченнями, тому в даному випадку 100 % брехня із вашого боку, а те, що ви винесли приватні справи на загальний огляд - це ще гірше...

2. після того як моя цілком обгрунтована критика стосовно вашої книжки залишилась без адекватної відповіді (на жаль, дописи у відповідній темі частково зникли після краху форуму, але й ті, що залишились достатньо показові), стало зрозуміло, що у вас просто не вистачає духу визнати свої помилки, а то й інших якостей для ведення предметної дискусії... в такому випадку завжди починається перехід на особистості (дана тема - ще одне яскраве тому свідчення); мені звісно зрозуміло, що у вас це коронний номер, але я до цього жодного разу не опускався і не виходив за рамки обговорення суто тексту...

3. якщо я вас дуже сильно ображаю, то ніхто не заважає писати на мене скарги у відповідному розділі форуму... вперед!

і дійсно, цілком справедливо шкодуєте, що влізли в дискусію, не маючи ні відповідних знань, ні терпіння, ні поваги до інших... з однією самовпевненністю далеко не заїдеш...

писати про "искажения и врань" з мого боку розуму вистачило, а вказати на конкретні приклади ні?
    на більше я й не очікував...

я вже написав - пишіть скарги!
    якщо ще хтось, окрім вас, побачить в цьому образи, то я залюбки отримаю свій бан...

5. axis88

axis88 Борец со злом

Повідомлення:
    10.845
    Адреса:
    Государство лжи
    Мда, удручен я Вами коллеги

1 людині також подобається це.
  6. Frundsberg

Frundsberg Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    6.176
    Адреса:
    Lemberg Distrikt Galizien
    На першому фото зображений Богдан Кутний з майбутньою дружиною Словаччина 1944 рік

7. sp ok

sp ok Schütze

Повідомлення:
    22
    Адреса:
    Киев, Украина
    У рамках долі. Істрорія СС Галичина.
    http://www.ex.ua/view/135916?r=82476,80934

Жанр: документальный, исторический
    Страна: Україна
    Режиссер: Тарас Химич

8. Козак Голота

Козак Голота Leutnant

Повідомлення:
    1.575
    Адреса:
    Харків
    У Києві з"явиться вулиця Оверка Гончаренка

Зокрема вулицю Лєніна на Дарниці

http://www.expres.ua/news/2012/07/07/69461

9. offline

offline Gefreiter

Повідомлення:
    60
    Адреса:
    Україна
  10. kirov

kirov Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.621
    Адреса:
    Re: Сайт СС Галичина вбили...

все працює...

11. Teodor Pauli

Teodor Pauli Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    49
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    106
    Повідомлення:
    1.290
    Адреса:
    Львів
    Україна
    Львівська міська Рада

10-та сесія 6-го скликання
    УХВАЛА №2222

від 19.03.2013

Про внесення змін до ухвали міської ради від 10.03.2011 № 247 [​IMG]
    Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні“, відповідно до ст. 91 Бюджетного кодексу України, ухвали міської ради від 27.12.2012 № 2018 “Про міський бюджет м. Львова на 2013 рік“ міська рада ухвалила:
    1. Внести зміни у додаток до ухвали міської ради від 10.03.2011 № 247 “Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова“ (зі змінами):
    ...
    ...
    3. Встановити з 01.04.2013 щомісячну доплату до пенсії:
    3.1. Ветеранам УПА у розмірі 1000,00 грн.
    3.2. Колишнім воякам 1-ї Української Дивізії Галичина Української Національної Армії у розмірі 1000,00 грн. відповідно до списку, який подається у додатку 2 до цієї ухвали.

Повний текст ухвали:
    http://www8.city-adm.lviv.ua/inTEAM...0F9919DE3B1491BFC2257B3B0056866F?OpenDocument

Frundsberg, siromanets та Norman2 подобається це.
  12. kirov

kirov Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.621
    Адреса:
    два офіцери ще живі (ваффен-унтерштурмфюрер і ваффен-штандартен-оберюнкер)... хтось би зайнявся тим, аби записати їхні спогади на відео, тим більше, що один був у БГ "Вільднер"!

13. siromanets

siromanets Moderator

Повідомлення:
    1.944
    За патріотизм фанатів футбольний клуб «Карпати» покарали порожніми трибунами
    "Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення провести наступний домашній матч "Карпат" без глядачів.
    Львівські "Карпати" будуть змушені зіграти матч 28-го туру чемпіонату України проти "Дніпра" при порожніх трибунах, а також заплатять штраф у розмірі 150 тисяч гривень, повідомляє Gazeta.ua.

Таке покарання було прийнято за прояв фашизму і неонацизму з боку львівських вболівальників у домашньому матчі 26-го туру проти луганської "Зорі".
    Фанати вивісили банер з нагоди ювілею створення дивізії СС "Галичина": "70 років Дивізії. Герої не забуті".
    Нагадаємо, матч завершився перемогою львівських "Карпат" з рахунком 2:0."

http://texty.org.ua/pg/news/movchun...ativ_futbolnyj_klub_Karpaty_pokaraly?a_offset

14. Norman2

Norman2 General-major

Повідомлення:
    7.965
    Адреса:
    СотоНатовск
    А де там "фашистська" символіка? От свині!

15. siromanets

siromanets Moderator

Повідомлення:
    1.944
    Офіційне звернення ФК «Карпати» стосовно рішення КДК ФФУ
    "Шановні вболівальники!
    Як відомо, 8-го травня Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України виніс рішення про те, що матч 28-го туру чемпіонату України «Карпати» – «Дніпро», запланований на 12 травня, відбудеться без глядачів. Також ФК «Карпати» має сплатити штраф у розмірі 150 000 гривень. Таке покарання клуб понесе, цитуємо, «за прояви фашизму та неонацизму з боку власних вболівальників, що мали місце у матчі 26-го туру проти «Зорі».
    Усі очевидці згаданого матчу можуть стверджувати, що жодні дії вболівальників «Карпат» жодним чином не можуть бути трактовані як прояви «фашизму та неонацизму». Львівські трибуни максимально коректно поводили себе по відношенню до всіх учасників матчу: арбітрів матчу, футболістів команди суперника, фан-сектору «Зорі».
    Нам дуже прикро, що згідно з нормою застосування дисциплінарної санкції оскаржити її та відновити справедливість до початку матчу «Карпати» – «Дніпро» неможливо. Нам дуже прикро, що у такий важкий для нашої команди момент її позбавляють головної зброї – вболівальників.
    Після отримання мотиваційної частини рішення КДК ФФУ ФК «Карпати» належним чином відреагує на санкцію дисциплінарного органу ФФУ."

Norman2 подобається це.
  16. unixaix

unixaix Hauptmann

Повідомлення:
    9.785
    Адреса:
    Баварщина
    Взагалі, футбольні трибуни не для таких плакатів чи транспарантів. Але чи відомо ФФУ рішення суду у Мюнхені від 1960 року та у Канаді від 1986 щодо визнання дивізії суто боєвою чвстиною, яка не брала участі у будь-яких злочинних акціях. Хіба що свастика може трактуватися як "фашистьска" символіка, але не дивізійна.

17. siromanets

siromanets Moderator

Повідомлення:
    1.944
    Якось дивися на YouTube коментар Щербачова до фільму матч: "На жаль у нас доказів цього немає, але чи потрібні докази щоб показати звірине лице фашизму." (Чи якось так, близько до тексту).
    Так само і тут. Ви ніби не знаєте хто у нас в ФФУ. :eek: Так, так, ВОНИ. :D
    Відносно плакатів і трибун. Це природня реакція на то засилля брехливої інформації, котрою нас кормлять кожного дня ЗМІ.

Frundsberg подобається це.