"Дневник Купца"

Тема у розділі 'ЗМІ, книги, музика, кіно, ігри', створена користувачем schaks, 25 лис 2016.

1. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    71
    Адреса:
    Тернопільська обл.смт.Вишнівець
    Э ключик до даної гри,купував офіційно,в мене гра не пішла,мав неуважність невивчити сумісність,ще одна активація можлива,у мене гра деактивована через офіційну форму,узгоджено з тех підтримкою гри,запитував що до встановлення на інший пк з цим ключем,дали добро,можу продемонструвати скріни екрану переписки по пошті.Отже охочому придбати обовязково,уважно ознайомтеся з апаратними вимогами до гри,обовязково в частині відеоадаптера.Ознайомитись можна тут,там же скачати саму гру:http://www.minelabgame.ru/index.php/obzor-igry/systemnie-trebovaniya.html
    Ціна ключа 45грн,деталі в лічку

1. Книга FALERISTIK Ein über Ordenskunde. Автор Вацлав Меричка. Издание 1976 года, Чехословакия. 250 ст...
      300 грн.
    2. “Befehl des Gewissens, Charkow Winter 1943” "По приказу совести". Харьков Зима 1943 ------...
      4000 грн.
    3. Книга.Фотоальбом.Великая Отечественная война в фотографиях.1941 - 1945 г.г.Фотографии военначальнико...
      500 грн.
    4. Атлас огнестрельных ранений том 7 Огнестрельные ранение конечностей, ранение кисти Редкая книга в хо...
      2000 грн.
    5. Редчайшее издание в переводе с немецкого - Р.Бюссиен “Автомобильный справочник”, 1960 года издания,...
      3000 грн.
  2. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3