"Дневник Купца"

Тема в разделе "ЗМІ, книги, музика, кіно, ігри", создана пользователем schaks, 25 ноя 2016.

1. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3
    Э ключик до даної гри,купував офіційно,в мене гра не пішла,мав неуважність невивчити сумісність,ще одна активація можлива,у мене гра деактивована через офіційну форму,узгоджено з тех підтримкою гри,запитував що до встановлення на інший пк з цим ключем,дали добро,можу продемонструвати скріни екрану переписки по пошті.Отже охочому придбати обовязково,уважно ознайомтеся з апаратними вимогами до гри,обовязково в частині відеоадаптера.Ознайомитись можна тут,там же скачати саму гру:http://www.minelabgame.ru/index.php/obzor-igry/systemnie-trebovaniya.html
    Ціна ключа 45грн,деталі в лічку

2. Интересные лоты

1. Каталог пистолетных кабур мира. Перепечатан с оригинальной книги. Фотографии чёткие. страницы все....
      1125 грн.
    2. интересная книга 90 страниц.
      250 грн.
    3. Дивіться на фото. При відправці Укрпоштою чи при відправці Новою поштою оплата за пересилку при отри...
      350 грн.
    4. Книга FALERISTIK Ein über Ordenskunde. Автор Вацлав Меричка. Издание 1976 года, Чехословакия. 250 ст...
      300 грн.
    5. Оригінал 1988 року. Видано у НДР . Кишеньковий формат ( 7 см.Х 10 см.). Картонний футляр. Німецька м...
      480 грн.
  3. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    3