"Дневник Купца"

Тема у розділі 'ЗМІ, книги, музика, кіно, ігри', створена користувачем schaks, 25 лис 2016.

1. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    71
    Адреса:
    Тернопільська обл.смт.Вишнівець
    Э ключик до даної гри,купував офіційно,в мене гра не пішла,мав неуважність невивчити сумісність,ще одна активація можлива,у мене гра деактивована через офіційну форму,узгоджено з тех підтримкою гри,запитував що до встановлення на інший пк з цим ключем,дали добро,можу продемонструвати скріни екрану переписки по пошті.Отже охочому придбати обовязково,уважно ознайомтеся з апаратними вимогами до гри,обовязково в частині відеоадаптера.Ознайомитись можна тут,там же скачати саму гру:http://www.minelabgame.ru/index.php/obzor-igry/systemnie-trebovaniya.html
    Ціна ключа 45грн,деталі в лічку

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Книга нова з пакування. Якість друку найвища. Представлені також емблеми SA,NSDAP які використовувал...
      650 грн.
    2. Історія українського війська (1917—1995). Упорядник Я.Дашкевич Сторінок: 840 Обкладинка: тверда Ф...
      347 грн.
    3. Чудова книга-каталог поліцейської холодної зброї Німеччини. Книги нові, дуже інформативні, мають зр...
      5000 грн.
    4. Книга - нова. Рік видання - 2016р. Перше видання. Перший том “On the Eastern Front” книги Майкл...
      3150 грн.
    5. Е. Я. Шейнина Энциклопедия символов АСТ 2006 р. 592 ст. , обкладинка: т розмір: 145х215 мм. Эт...
      450 грн.
  3. schaks

schaks Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3