ні. просто вдягнув однострій що з минулої війни у скрині ховав. з такими файними блискавками та веселим хрестиком-павучком
Червоноперi й комінтерн розігнали і деяким лідерам та прихильникам світової революції кирку в башку вставили, й до стіночки ставили представників самої інтернаціональної нації, арабам зброю поставляли....
Третя ночі - а ви все не полягаєте спати , досить писати в лічку про любов до жидюганів та іншої нечісті !
Лишний раз убедился что любая тема в курилки, даже такая безобидная как о мясе, рано или поздно перейдет в срач.
в гистологию на биопсию. Это может быть и не опухоль. Похоже на травму, кровоизлияние и кальцификацию. как вариант. Животное не живет так долго, чтоб выросла такая опухоль.. капсулу с массой убрать, мясо можно давать собакам. если это мясо из рабочих мышц - то там быстро опухоль не растет.
Если мясо с шеи, то похожее образовывается на месте укола, который свин получил за свою короткую жизнь. Видел такое неоднократно. Что то связано с вакцинацией.
Запросіть на шашик участкового,якшо виживе,то і собаці можно-вони оба лягаві.А якшо серьйозно спитайте поради у ветеренара,він у звірячих болячках ліпше розуміє ніж ми.
Час вашої писанини 00.21.Брешете,як усі червоні.І хто вам в лічку писав?Держава має знати своїх героїв.
Шановний пане руслан 100 ! Брешуть собаки та подібні до них , стосовно вподобання що до кольорів хочу Вам нагадати , що на Вашому прапорі червоного кольору також не бракне , чи Ви підзабули ? Виправдовуватись перед таким шанованим представником австро-венгерського командування я не маю повноважень а особливо бажання , всьо то Вами сказане , чи , пардон, написане - то від заздрості та комплексу неповноцінності - "червоних" вже нема , а іншу нечисть Ви вимушені вважати своїми союзниками по принципу " враг моего врага - мой друг " , хоч тому " другові " й досі сплачуєте контрибуцію . Дай боже Вам здоровля та розуму , поважайте старших за віком і будьте врівноважені .
А ви відкрийте сторінку профілю.Шось я невпевнений шо ви старше за мене.Добре якшо червоних нема ,що означає октєбряцька зірочка біля вашого ніка?Вам теж нехворати.Ви прям як гоген-в білому бачете 50 відтінків.Я наприклад в жовто-блакитнаму ,червоного небачу.А комплексів що до вас,або вашої комуняцкої віри-ніц нема.А що до брехні -повністью згоден.Поступайтеся місцем вагітним та інвалідам у транспорті і буде вам щастя.