не можна! лампою в самий останній момент вже коли впікати треба і треба дуже обережно щоб шкірку не перепалити бо порепається. а смалять переважно соломою, житнєю, але де її зараз узяти? то піде яка є.
що в нас за молодь останнім часом пішла. га питаю? я їм за високе, за духовне за правильно заколоту свинку з салом, м'ясом, кровянкою та іншими ковбасами а він мені лямпа-лямпа! іще раз кажу не можна! вполюйте собі жида або комуняк і паліть його лямпою, а свиників треба лагідно колоти щоб продукт не зіпсувати.
згоден. я тоді теж свого хомячка приведу, най пограються а після за це отримають по свіженькій ратичці.
Консерватора - можна. (суто з філософських міркувань та любові до мистецтва.) Та приводь, з ним я домовлюсь швидко, а от з моєю болонкою ти не домовишся... Бо таке життя.
тоді ліпше тебе вже. тільки трохи підсолить та можна до пива. то ти так вважаєш а буде в мене бажання то я домовлюсь. я вмію
Останнього разу ти трохи не зніс ворота, коли мій колишній барбос просто вийшов глянути хто та куди йде... Чи забув, га? От і з нинішньою болонкою будеш так само домовлятись? Доречі, їх в мене може й двійко виявитись.... Суто випадково...
Беріть цю хрінь і приходьте - я подивлюсь на ваше обличчя. Від шавкотунів - допомагає, але не від натасканої собаки. Її така фігня ще більше злить. Ги-ги... Якщо думаєш що це тобі допоможе - то думай. Але потім не скаржся. P.S. До речі, зась тобі до мого свиника.
Собака умирает долго и очень мучительно, повышается температура, сворачиваются белковые структуры, развивается удушье, утрудняется кровоток, тромбоз и смертушка в жутких мучениях.
Досить негуманний засiб, проте його часто-густо використовують працiвники ЖКГ та так званi "дог-хантери".
краще я вам дам парабелум і ви застрелете того бідного щинка,ніж йому помирати в муках, поставте себе на його місті
Я такими дурницями не займаюся, просто кладу цуцика у мiшок i вiдвожу до звалища/продуктового базару - там вiн знайде що поїсти i не пропаде даремно.
Я б вас гуманістів херових,разом з тими собаками в мішок і в воду! А як підросте той цуцик,і зберуться вони вночі 10-15 штук на безлюдній вулиці,тоді шо скажете!?
Собакам місце в людини на подвірї,в вольєрі,в квартирі, або в зоопарку. А не на базарах,смітниках і вулицях!