та ви пане цілий хошизд! а місяця два чи три тому кричали що ви за совєтську вляду та червону армію. то хто ви насправді? чи вас таки перевиховали?
Та ні пане, не не комуняка я вам скажу таак : я Соціал-націоналіст. А то що вам я кзав шо я на реконах той ваш комуняка то все кливита і брихня
не факт..там просроченное филе тоже часто.. ибо супермаркет это безотходный бизнес,что пропало всучим под другим видом и продадим,но не выкинем..
Нормальный супермаркет не станет рисковать своей реутацией ради прибыли-потом ещё и выплачивать компенсации будут, оно им надо?
а люди будто про это догадываются даты пригодности они перебивают на раз,на продуктах своих.. имхо,лучше иметь знакомого хорошего продавца на рынке или в городском небольшом магазинчике..
Та не скажіть, прострочене м'ясо маринують, перемелюють на фарш або якщо є своя кухня - готують та продають. Чи ви думаєте, що курячі крильця, стегенця чи шашлик з свіжого м'яса завжди роблять? Ви певно не бачили як привозять свою продукцію деякі відомі виробники м'яса, курячого зокрема, і як тхне від тої вантажівки.
тому є пропозиція. треба тримати свиника. тримати будемо в тебе, годувати теж ти будеш, а я буду колоти та ділити. всьо чесно!